7

Шоколад няма в БГ

преди 4 години

Тези ..с палмовото масло дето ги продават за шоколади...са за затвора разпрострнителите им и търговските вериги. Ако беше бай Тошо жив щяха да са в Ловеч на трудов лагер!! Не само те...но и много други които продават сирене с палмово масло хляб с фуражно зърно ..масово хлябът в българия е фалшив. Пълен бокл*ук.......само шоколада да беше. Ами шампоаните...купете си от тук и от щутгарт една и съща марка, единият тук струва 3 5 лева там е 6 8 евро...опаковката същата, а вътре нямат нищо общо!!! То

6

Тъпомер

преди 4 години

Ако някой си мисли че яде шоколад,да се гръмне,блаженни са вярващите,има едно нещо наречено заместител(менте),е аз съм от соц.,рупайте марули и глюкоза и не се чудете че чичко Кови идва,живеете във виртуален свят,свят на измамата.

5

Ямболски цървул

преди 4 години

Шоколад 1 кг.приготвен от мен,или от жена ми , го ядем 2 месеца.Не сме върли фенове на тази отрова.Иначе е вкусно.

4

Анонимен

преди 4 години

Миналата година реколтата беше слаба. Пак изопачаване на реалността. Интерпретативно съчинение.

3

Мармот

преди 4 години

Ами хубавите шоколади са скъпи, елате вие да опаковате по цял ден в станиол, на ръка, а кокошките, които произвеждат шоколадови яйца - трагедия направо.

2

турговец

преди 4 години

Истината е ,че няма качествен шоколад за средният потребител , защото започна да липсва какаото ,а хубавите шоколади от Швейцария струват страшно скъпо !

1

Анонимен

преди 4 години

Ям повече шоколад от всякога и надебелях. Друго май не остана какво да се прави.