34

Анонимен

преди 4 години

Оставка на целия корумпиран и некомпетентен ЩАБ !!!

33

Анонимен

преди 4 години

Тия в Индия,която им е родина на произход ги бият с тояги там,тук само ги предупреждава полицията.Е без бой няма да стане не разбра ли тоя щаб?!Никакви тестове за тях,само тоягата ще оправи нещата!!!!

32

Анонимен

преди 4 години

Цял факултет по медицина с десетки хиляди лекари имаме, София е с най-много медицински персонал на глава от населението в ЕС..

31

Анонимен

преди 4 години

Целево,прицелно.Алоо кой ще випревежда.Прицелете се в мозъците синай после и кажете нещо смислено.Все пак и шведите са хора.

30

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

Тези гета са акумулатори на ковид-19.Обитателите са маргиналите на държавата,в които е изключително силно развито стадното чувство.Само не мога да разбера защо бягат от болниците,след като са диагностирани със заболяването,като те никога не са плащали здравни вноски,неплащат в момента и няма да плащат и в бъдеще.

29

За това значи

преди 4 години

Първо тестваха МС и Народното събрание,защото там са най-нечистоплътните и крадливи ромеи.

28

Анонимен

преди 4 години

Ся самоковската *** да ги гледа и плаща лечението.

27

Анонимен

преди 4 години

Значи по другите квартали да се спазват заповедите. Да не празнуват хората Цветница и Великден. То кой говори за празнуване, а само да се видиш със старите си родители, дето живеят на 10 км от града. Не може. А Факултетя масово тестване понеже са си стояли у тях сигурно. Полудявам от ей такива новини

26

Не че нещо ама..

преди 4 години

България има най-ниска смъртност от коронавирус, най-ниска заболеваемост и най-либерални мерки - това са факти, подчерта ръководителят на Националния оперативен щаб.Латвия 635 заразени 5 починали.Това също са факти.

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

За два дни там ще бъдат тествани 200 души ...Абе, смешници, вземете пример от Германия, бе !От Германия ! Не ви карам да следвате комунистически Китай или омразната ви Русия.Говаря за Германия ! Там се правят по 100 000 теста на ден.Затова Германия има много по-добри резултати от другите държави.Докога ще имитирате някаква дейност и сутрин ще ни представяте нагласени резултати, които обслужват целите на Бойко Борисов ?

24

Анонимен

преди 4 години

Тия са корави вируса нищо не може да им направи, но го пренасят затворете махалите до второто пришествие.

23

Елемаг

преди 4 години

КПП-тата трябваше да са на "Анклавите с тефтонци" и градовете с преобладаващо население на "древните шумери".Като Ямбол,Сливен и така нататъка...Вие фалирахте България,а сега тепърва ще се увеличават с бройки болните защото там нарес "монголските юрти" никой за нищо не следеше месец и половина.А те си пият по 20 човека в къщите!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Някой зобрави ли как беше,, преизбрана ,,сомоковката

21

Да кажа

преди 4 години

че аз вчера си платих тест за коронавирус, защото не се чуствах добре. Отрицателен е, но си го платих. защотото не съм црън. РАСИЗЪМ !

20

e

преди 4 години

много е просто. една клечка докато спят и вируса изчезнал.

19

Анонимен

преди 4 години

Пълна блокада на Факултето, Филиповци, Абисинията (Хр.Ботев) и още два три анклава в София и заразата ще изчезне бързо-бързо.Защо чак на петата седмица Мутафа изплю камъчето, че заразата е концентрирана сред най-верните избиратели на Юрдана ал-Фандък!

18

Анонимен

преди 4 години

Боко,боко,боко кейба шеску калумач да живеи Бойку.

17

баи

преди 4 години

трябва да се грижи дьржавата -редно е да се пази здравето на избирателите

16

Анонимен

преди 4 години

С изрядната хиегиена на ромите е изненада, че има толкова заразени.

15

Анонимен

преди 4 години

Има и едни доказали се тестове "буратино и солнцепек" няма зараза след тях.