122

Анонимен

преди 4 години

Този има ли нужната квалификация да ме лекува и предпазва от вируси ?

121

Анонимен

преди 4 години

Тоя знае ли, че Ковид-19 това е вирус, не се лекува със статистики. И едно магаре да турят началник щаб ще свърши абсолютно същата работа.

120

Анонимен

преди 4 години

"Сутрин в най-гледаното време по първи канал - Мутафчийски, по втори канал - Мутафчийски, по трети, по четвърти - същото."Пускаш каналите за възрастни и там - Мутафчийски с двама надарени афроамериканеца...

119

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 123: Какво поражение? Потърпевши сме ние, целият български народ, но рано или късно всичко ще си дойде на мястото. А за квалификациите: Всичкото гербаджийски *** само с тва се занимава. И да им напишеш нещо по същество, те отговарят с г'лупости от рода на "Нинова", "дрОгаре" и всякакви. И така е от сутрин до вечер. Накрая, каквото търсили, това и намерили. А тиквите си остават тикви.

118

Тони

преди 4 години

Много странни и инфантилни хора коментират тука.Положението е просто - пандемия - опитайте се да пазите себе си и другите максимално. Всяка криза носи възможност - за хората останали без работа, но със свободно време. Опитайте се активно да се самообучавате и да се адаптирате към новите реалности - да търсите нови онлайн източници на доходи. Молете се на Бог и престанете толкова от политика да се интересувате. Приятен ден на всички и дано сме здрави.

117

Анонимен

преди 4 години

Стига си броил,ами осигурете на най-засегнатите граждани средства,за да си платят разходите и оцелеят! Защото иначе ще има нова вълна от смърт или бягане към чужбина и ще останете съвсем без население!

116

Иванов

преди 4 години

Мутафчийски е следващият президент на България.

115

Анонимен

преди 4 години

Този не разбира нищо от вируси.

114

Анонимен

преди 4 години

Кога социалистическите милиардери ще дарят поне 5 лева в борбата с вируса.

113

Ан

преди 4 години

Повелителя на НОЩта уж не беше гербаджия, ама знае ли човек парите на къде ще завъртят палачинката ... Никой няма да откаже още и още ...

112

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 122: Сложно взаимодействие между тиквите и останалата част от населението.

111

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоБъди мъж - признай поражението!Човек, мине ли на квалификации вместо доводи в спора, се счита, че е изгубил битката!Но не, няма проблем, една битка не е нищо, все още имате шанс да победите във войната. à la guerre comme à la guerre (на война, като на война)Оставям ви, имам и други ангажименти. Бааай ;)

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122Ами да зтворят София като Банско никой не влиза,никой не излиза ама тогава тия от Перник,костинброд и т.н няма как да идват на работа в София.Ти явно не си видял какво става на КППТ-та сутрин и вечер след края на работния ден.

109

Анонимен

преди 4 години

Лекциите на щаба са за не-повече от 30 души.Никой друг не се интересува от пропаганда, паника, стъкмистика.

108

Нищо ново

преди 4 години

До Нинова: Много "другари" сред гербаджийските *** тази сутрин. Плоски сте както винаги. Вземайте пример от ***. Той вярва безрезервно на Мутафчийски.Между другото, забелязвате ли, че почти всичко гербаджийско от мъжки пол, което го показват по телевизията е все с подстрижка нула номер. Все тикви по модела на голямата тиква. Сякаш живеем в Тикволандия.

107

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига си рекламирал тъпите си тестове,за да точите здравната каса и прибирате парите на хората в джобовете си!

106

:)

преди 4 години

След жалкото представяне на шоуто "Смелия Каскет", продуцентска група ГЕЙБ пусна първото си успешно шоу - "Борци с вируса". Неграмотният електорат не сваля очи от любимия генерал Мути и отдавна е забравил за Барселона, Мис ***, суджука и всички издънки на Тиквун.

105

Анонимен

преди 4 години

Дон Годжи каза че пикът ще е около Великден...значи още 4 дни. А дано тогава да гледаме падане на болните за ден в 3 последователни дни и към края на другата седмица, когато пада наредбата за задължителното носене на маски, отменят и извънредното положение, както беше обещал Тиквата...3 последователни дни с намляващ брой заразени и премахвал извънредното положение.

104

Анонимен

преди 4 години

"А бе тия пишман специалисти защо не обяснят как се прадава този вирус"Ако не си разбрал до сега, значи го имаш.Успех, ама надали.

103

Анонимен

преди 4 години

С PCR теста няма проблем да се остановят нови носители, само трябва да се тества.