15

Ельоменат

преди 4 години

От 18 ни гонят в платена отпуска. Ако си мислят , че няма да ида в планината жестоко се лъжат. Влакове никой не проверява изпробвал съм го. Стара планина ме чака

14

Анонимен

преди 4 години

Скатов да мисли повече и да говори по-малко.

13

kirasirrav

преди 4 години

Може би става за някоя държава с малко население и по-голямо чувство за отговорност, ако при нас се разреши сума народ ще се юрне и не само на туризъм, ами и на барбекюта, пикници, сбирки, че даже и сватби сборове и т.н.(сега при хубавото време) - а това значи че ще се събират много хора неограничени от време и пространство, нито от съвест (това важи особено за братчедите ), и тогава какво правим ?!?

12

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 7На Скатов може да му се обясни, но няма как това да се обясни на фанатиците, слагащи минуси на коментара ти по политически или финансови причини. За тях истината не е важна. Важно е "наште да са на власт". Но керванът си върви, въпреки лаенето на кучетата.

11

Анонимен

преди 4 години

Първо изслушайте разговора, след това пишете! Човекът каза, че в гората секат 300-годишни букови дървета, че за дърварите е позволено да ходят, и то на големи групи,а за семейства - не. Че природата продължава да се унищожава и след това ще има сериозни последици за хората, че епидемията не е накарала хората да преосмислят поведението си спрямо природата.

10

Анонимен

преди 4 години

Извънредното положение е за цялата страна, не само са герберугите.

9

Анонимен

преди 4 години

До Strikerмного си ходил по познатите пътеки на Витоша,Рила,Пирин в хубаво време .Тълпата е екивалентна на тази в Борисовата градина .

8

Анонимен

преди 4 години

против.Семейството ни сме активни планинари.С три деца сме.Но сега съм твърдо против.Най-хубавото време е лошото време -никой няма.

7

Анонимен

преди 4 години

Хайде поредния много отворен алпинист/самоубиец, който държавата и данъкоплатците ще трябва да спасяват от някое дере.

6

Анонимен

преди 4 години

Всеки е с молба към Борисов, той веднъж имаше молба към вас да си седите вкъщи и не го слушате.

5

Анонимен

преди 4 години

Някой да обясни на Скатов, че ходенето по супермаркета е малко по-жизненоважна задача от ходенето по планината.

4

Анонимен

преди 4 години

На тая шмaтка му затворили планината и щял да пише на Бочко. Мен пък ми затворили фитнеса - да пиша ли и аз на Бочко?

3

Striker

преди 4 години

Е, ха добрютро! Какво казвам още от когато наложиха тази тъпотия! В планината сам или само със семейството от вкъщи горе и обратно. Рискът е в пъти по-голям от този в магазина, аптеката или на опашка за тоалетна хартия, а ползите за здравето многократно по-големи. Дано се вслушат.

2

Анонимен

преди 4 години

След великден! Сега ще вали сняг.

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

господин БОРИСОВ може ли да ходя да акам