35

Анонимен

преди 4 години

Секта-веган лява резба, ще ми дава акъл как да живея и най-абсурдното как да се борим с епидамия!? Тъжното и отчайващо е че има хора които обръщат внимание на такива сбърканяци - вземе ли идиотията връх ни чакат много тежки времена, бъдете разумни, игнорирайте сектантите! Точно сега да отправяш такива призиви, да им даваш трибуна е чиста социопатия и тя трябва да бъде наказвана строго.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен14 -признавам ,че не гледах интервюто.Но ако той наистина е отговорен индивид защо трябва да поставя въпрос за разходките в планината, а не сигнализира за безобразията на дървената мафия?А и заглавието е абсолютно подвеждащо в такъв случай

33

Анонимен

преди 4 години

Да организира едно протесче на планинарите в София.

32

Чиновник

преди 4 години

До Стар наборКакъв чист въздух бе льоло, нали довчера ревахте, колко мpъceн бил въздуха и как се задушавате. Като искаш чист въздух и слънце, отваряш прозореца и ги имаш.

31

Анонимен

преди 4 години

Скатов да се скатава, където му е адреса по местожителство.Ще ми се прави на интересен.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Запознах се с едно момиче по интернет и сега не мога да отида при нея понеже сме от различни градове. Полицая не ме пуска.

29

Анонимен

преди 4 години

То гова е концерт по желание...Един на планина, втори за риба, трети по жени в други градове... Алооо. Тарикатчета...

28

Анонимен

преди 4 години

То социалната изолация може да протече и в планината.

27

ПроСоТо

преди 4 години

ама не му се молете на тоя бе!!!!-ПРОСТО ГО ЕЛИМИНИРАЙТЕ!!!!!..КОЯ е Кромпирка Фъндъкова ,че да затвори Витоша?!..Толкова ли не разбирате ЩО ЗА ДИВОТИИ се разиграват пред очите ви?!..Ами по вашата "логика" утре ще се молите на Мутрьо да ви разреши да дишате!!какво ви става бе хора?!?!..Прекалихте с телевизиите и вестниците..Това явно ви се отразява пагубно

26

Анонимен

преди 4 години

До Стар наборГолям специалист се извъди... Да те вземат в щаба, не искаш ли?

25

Анонимен

преди 4 години

То всеки ако тръгне някъде всички мерки си губят смисъла.Как ще знаят полицаите къде всъщност отива някой си...? В къщи всички...

24

Анонимен

преди 4 години

До Стар наборне си се качвал на високо ,за да видиш какъв въздух има над Банско и Витоша.При липса на вятър мръсотията е до 1500-1700 метра височина.

23

Ева

преди 4 години

С Ромите какво става къпят лиги.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анониментия с минусите явно не ходят из планините родни.мога да им разкажа някои случки точно с гръмотевични бури от Витоша и Рила и Пирин.Как идват от нищото и после се молиш да не те цапне.Как дори самите метеоролози понякого не могат да предвидят движението на облака-имах и такъв случай.Питах ме ги за да знаем на къде да тръгнем.Няма проблем казаха.След 15 минути с бебе на гръб тичах без пътека през глава за да се смъкна поне в ниското.Планина се уважава, не се покорява.

21

Стар набор

преди 4 години

Насилственото задържане в апартаментите ще доведе до много по-големи проблеми, отколкото ако се разрешат разходки в планините и парковете. Трябва да се спазва само дистанция. Никой не е тръгнал да изкачва Кончето, Мусала, Вихрен, че и Черни Връх. Говоря за РАЗХОДКИ на чист въздух и слънце. Не всички живеят на село или в градовете в къща с градина. Не се чудете защо домашното насилие в Китае е нараснало 3 пъти по време на карантината.

20

Анонимен

преди 4 години

Джуганите с дърва не са спрели. Имам чувството, че сега още по-обесточено режат.

19

Анонимен

преди 4 години

На Борисов не му трябват здрави и богати хора, а смачкани и послушни. А Мутафчийски е просто един от падък.

18

Анонимен

преди 4 години

скатов да ми обясни от средата на юни как би могло да се спазва дистанция при разминаване на Кончето в Пирин или при изкачване от север на Вихрен.Не че не може да се направи ,но имам огромни съмнения и изпълнението в последствие.И още нещо.Тепърва започва сезонът на гръмотевичните бури.На практика са трудно предвидими особено в планините.От нищото почват и като те подпукат ще се опиташ да се скриеш някъде в компания с непознати.Да нямаме и трупове от гръмотевици или травматизъм от бягащи.

17

Хемус

преди 4 години

Подкрепям!Мухлювците да се крият вкъщи под масата!

16

Анонимен

преди 4 години

Този в какво качество има трибуна за молба. Когато го изберат да води народ и родина, или избран го назначи за отговорник по нещо си, тогава да дава акъл. И то само по темата за която е избран или назначен.