55

Анонимен

преди 4 години

не може в планината,сега се изсичат горите,като останат само храсти,пак ще се разреши излизането,само още 2-3 месеца и приключва

54

ПроСоТо

преди 4 години

До някоя_си"де юре" сте права,уважаема,но "де факто" нещата стоят иначе..Айде си припомнете колко ЛГБТ прояви бяха ЗАБРАНЕНИ от въпросната "фъндъчка"!-Ще Ви припомня:-НИТО ЕДНА!..Сега си припомнете колко ПАТРИОТИЧНИ прояви бяха забранени от въпросната кукла на конци!-Ще Ви припомня:-ВСИЧКИ!!!..Та така..."Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто-да го направиш"Най-лесно се оцелява под звуците на чорбаджийската гайда..

53

Stoner

преди 4 години

До някоя_сиКви помощи, кви 5 лева... Аз работя за много над осигурителният праг, а удръжките и данъците ми са баснословни. Хранят немалко маргинали. Всички в обкръжението ми са така. Затова не си позволявай да ми говориш по този начин, тъй като съм от малкото вече работещи (за много пари) и съм в пълното си основание да имам претенции , и изразявам мнение. А сега можеш да се смириш и да не говориш глуспости, нямащи общо с реалността. Гледай да не обедняваш и бъди здрава!

52

ПроСоТо

преди 4 години

До Мая Маноловабих ти обърнал внимание,но ако не беше ТИ объркала "ник нейма" си..

51

ПроСоТо

преди 4 години

До някоя_сие,не че си права,но малко преиграваш..-Наркоманите,ЛГБТ активистите и "забранените за произнасяне на името им" прослойки,са ПОД ЗАЩИТА на ДЪРЖАВАТА и ...на "Приятели за България"..

50

Мая Манолова

преди 4 години

До ПроСоТоТи пак си сбъркал ник нейма - трябва да е ПроСтоТо Хайде като си такъв смелчага отиди доброволец във инфекциозна болница да помагаш на заболелите от корона вирус пациенти и за да ги успокояваш можеш и да ги целуваш /господи дай здраве на тези хора - болните/ и гушкаш. Ама всички червено.гъ.зи подстрекатели и про.ти чутури сте си такива - на приказки големи а всъщност мижитурки и страхливци - като един наш обединител на нацията. Сякаш един съветски татков орган ви е правил всичките.

49

Анонимен

преди 4 години

те са си негова собственост, откъде накъде ще ви пуска да се разхождате

48

Stoner

преди 4 години

До някоя_сиЛельо,На теб не ти влиза в работата кой какво пуши, употребява и къде го прави. Както ти имаш право на личен избор, така и всички останали. И след като не си наясно по темата с марихуаната, не е лошо първо да се информираш и да чуеш опит и мнения от хора, употребяващи, преди да сееш приказки наизист, с чисто спекулативно-манипулативна цел. И оканините и парковете са места за здравословна разходка, тъй като заради безумжи в управлението, живеем в кутийки...затворени насила в тях

47

Анонимен

преди 4 години

Аз съм 'ЗА' и в парковете да се позволи за семейства и за хора които живеят заедно.

46

Анонимен

преди 4 години

Тоя скатов пак изпълзя от пешерата.Иска да напомни за себе си и за жалкото си съществуване.Обича такива моменти,последно грухтеше докато издирваха Боян Петров,сега по време на пандемия.Може би си търси спонсор да му финансира лудостта?Или пък може да е издал някой нескопосан пътепис и се надява да увеличи продажбите му от 1 на 2 бройки(все пак са си 100% ръст)? скатов,замълчи си по добре.

45

Питанка

преди 4 години

Някой знае ли работеща куртизанка на територията на София? Предпочитам анилингус, както и опция ''френска без'' Не държа на външен вид и килограми. Да е Българка !юБлагодаря ви.

44

до 49

преди 4 години

Пусна ги...сега 4 дни почивка храмовете ще с енапълнят, защото борисов от страх да не се нехареса на всички не ги затвори. Италия-Гърция храмовете са затворени, а там са доста по-набожни от нас вервай ми. Та и така не е...едните ще се ушият в планината, другите у черквата. Само виж след 2-3 седмици какво мазало ще е !

43

Аман

преди 4 години

Аман от похотливци, от зелени, от вегани и секвата там друга *** пълна с идейки.

42

Анонимен

преди 4 години

Пуснете тоя народ навсякъде, на воля, господин Борисов, щом като иска така. После го оставете сам да излиза от блатото, или да влиза в Рая. Нищо не се знае. Всичко е тото. Без ирония.Кому е нужно да защитавате това племе, след като е толкова настоятелно.То за да се оправи нещо, трябва да се оака.

41

Анонимен

преди 4 години

по-голямо чувство за отговорност, ако при нас се разреши сума народ ще се юрне и не само на туризъм, ами и на барбекюта, пикници, сбиркиТук има статия от вчера със снимки от парковете в Германия - не можеш да се разминеш от хора. Едни съседи в неделя заминаха някъде, сигурно на палатка, и на колата им бяха натоварени дъски за сърф.

40

До Просото

преди 4 години

Просо ли си ечемик ли си или си само *** не знам....те не са негови ама нали куките нема те пуснат бе пич

39

МКII

преди 4 години

До ПроСоТоТи като си толкова ербап, ходи ли вчера на протеста на Копейкин?

38

Сократ

преди 4 години

Там въздухът е чист и можеш да разговаряш със себе си", добави Скатов.Да ама 98% не са там за да разговарят със себе си ами напротив....то са пикници, скарички,бирички,водчици ,рождени дни, свадби и кръщенета !

37

ПроСоТо

преди 4 години

айде пак демонтиран!..Ще повторя:-Няма защо да се МОЛИТЕ на Мутрьо да ви пусне в планините!!!!-Нито Балкана,нито Родопа,нито Странджа са НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ,та да има "правото" да ви "забрани" достъпа до тях!..както и Витоша НЕ е собственост на дядото на фъндъчка ,че да ви забрани да ходите там!!!!

36

Анонимен

преди 4 години

И парковете!