9

Анонимен

преди 4 години

до 1Ти не обяснявай много къде играеш с топка, те и в гората ще те намерят да те глобят......-:)

8

Анонимен

преди 4 години

Няма герои ,а само едни откачили хора навсякъде.

7

Mdaaa

преди 4 години

Никой не се интересува

6

Анонимен

преди 4 години

до 5 Що бе, мой? Поста ми е свързан със спорт и с короната. Кое не разбра?

5

до 4

преди 4 години

Трябва да се лекуваш, пич. И не от коронавирус.

4

Анонимен

преди 4 години

Преди седмица много смешници разправяха, че световният шампион Хабиб Нурмагомедов в ММА се бил уплашил от втория в ранглистата Тони Фергюсън да се бият на 18 април в САЩ, а истината е, че Хабиб не го пускат да излезе от Дагестан заради вируса. И след 2 дни шефчето Дейна Уайт съобщава че гала вечер и мачове на 18 април няма да има, защото не са им разрешили. Тони Фергюсън, Хабиб ще ти навре грозната чутура знаеш къде, ако се срещнете в октагона някой ден! Ще те удуши както удуши Конър Макгрегър.

3

Наблюдател

преди 4 години

Напротив, ще се доиграе всичко. Точно по това време другата пролет ще почнат от където са стигнали до момента. На практика ще има нулева година.

2

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не ми липсва спортът по медиите, даже ми е по-леко. Да му мислят комарджиите, пак ще трябва да залагат на нивото на река Дунав.

1

Анонимен

преди 4 години

Евала,брат ! Поне пандемията приравни за миг малки и големи.Звезди и просяци.Дипломати и пощальони.Ноя ден гледах папараци щракнали трима от Тотнъм, тичат из една гора и си подават топка на сравнително примитивна поляна ,за да подържат форма.Също като мен с малкия на село в гората.Викам му,че в момента сме като Тотнъм.Хаха :)