58

Анонимен

преди 4 години

Продължението ..

57

д-р Ох Боли

преди 4 години

пичове, болниците са празниковид19 е само екзотика по наште ширинихората умират по къщите си, защото няма кой да ги прегледавсеки пациент се приема за потенциално заразен и накрая умира от перитонит, защото няма кой да му пипне корема и да види,че е твърд като дъскапо телефона медицина не се правиотворете болниците за пациенти !!!

56

Анонимен

преди 4 години

Просто не си излизал от панела скоро. Поздрави! Носи ръкавици и маска!

55

!:

преди 4 години

Как пък веднъж не съм попадал на полицаи да псуват....явно зависи от отношението и възпитанието..

54

69

преди 4 години

Имам за черни дни. Даже се глася да ти купя апартамента за 8000лв като останеш на улицата. Споко, ще ти донеса и един хляб, да замезиш. А хайде сега пускай Юксел и не пиши неграмотно. Пишеш все едно премиерът ти говори.

53

Тонайт

преди 4 години

Уважение към лекарите,уважение към тези, които се осигуряват.Нека всеки да си гледа работата по Русенския почин и по -малко шум, аплодисментите накрая.

52

Анонимен

преди 4 години

И това съсловие си направи PR с коронавируса. Преди имаха по няколко хиляди пациенти в Пирогов от тежък, по-тежък и ги псуваха, сега имат стотина и са суперзвезди! Сега ще се започне - те са на фронта, война, умират, припадат. Следващи са милиционерите, които с псувни гонят майките от парковете и с риск да хванат вируса, убил 30 души дежурят ден и нощ!

51

Анонимен

преди 4 години

При 280 хоспитализирани от които 29 починаха лекарите много бързо станаха герой!Какво да кажем за италианските,испанските,американските,британските лекари където има по дестки хиляди хоспитализирани болни и действително им е много тежко!Те заслужават адмирации много повече от бг доктори.

50

!:

преди 4 години

Ще смаже на такива паляхульовци като теб, къде имат кола на лизинг и 62 ст. за черни дни. По трудния начин ще разберете, че ден за ден не се живее!

49

Чичо

преди 4 години

След толкова година най-после липсата на образование блесна. Невежеството направо с чук те удря. Не разбрали ***@ кр***туно, че инкубационният период не е като при грип 5 дена а към 20. Не си ли учил българино математика та не можеш сметна че един месец не стига, а 2-3. И не можеш ли да разумееш прости неща - като няма лични контакти това ще умре за 3 месеца. Ама не - липсва ми чалготеката. Ми стой си у вас, гледай си Слави и си тананикай чалгията бе пи***ницо!

48

д-р Ох Боли

преди 4 години

В момента не ни е проблем коронавирусът, а мерките за справяне с него. Болниците са празни. Хората си умират по къщите, защото нямат достъп до адекватна медицинска помощ. "Преглеждат ги" по телефона и от вратата.Носят се и слухове, че Касата е заплашила личните лекари, че ще ги глобява ако се разболеят от КВ19.Не пляскайте, а отворете болниците за болните!

47

Анонимен

преди 4 години

Подобни сбирщини не бяха ли забранени от полицията?Ако се съберем 20тина човека на улицата ,дали няма да ни глобят,дори и да пляскаме!

46

Анонимен

преди 4 години

Вместо да пляскат да се стегат, че оттам точно почнаха да ги изписват хората само с краката напред! Да не се взимат много насериозно, колегите им от Испания, Италия какво да кажат! Тук пропищяха света, дай му на българинът да се оплаква!

45

До 53

преди 4 години

Държавата ще ти смаже ипотеката, работното място и колата на лизинг. Много си гледал премиера мутрата. Имаше един БГ сериал с мутри и там смазваха. Озлобени, безпомощни и сплескани от ужас в ъгъла човечета ми пишат тук...

44

Анонимен

преди 4 години

Какви са тия хвалебствия за докторите на тях не е ли им това работата да лекуват болни?!

43

Винету

преди 4 години

Всеки пита кога ще е пика. Ние апачите като добри математици пресметнахме. По 20 души на всяка луна, всеки пети го регистрират, значи по сто души се заразяват на една луна. Значи за една година имате към 35 хиляди заразени на година. Значи за 3 години около 100 хиляди. Значи за 30 години един милион. Значи за 180 години 6 милиона. Значи пика ще е някъде след 90 години и една луна.

42

Анонимен

преди 4 години

Човекът долу е прав. Точно в днес.бг намирам безброй статии срещу ужасните лекарите, убийци и далавераджии. Сега в духа на масовото кликане по новините им (т. е. Кинти) се пускат статии със сълзички за докторите. Изберете си път в живота, мразете или обичайте, а не сочете вятъра, г-да ***!

41

цирк

преди 4 години

Утре медицинските сестри ще излязат пак на коронен протест за заплати.

40

Анонимен

преди 4 години

Аплодисменти за всички доктори, които от векове ни лекуват, спасяват ни от смъртоносни състояния, болести и травми ежедневно и масово. Такава паника имате от този вирус, че утре като отмине и те се борят срещу наистина смъртоносни неща, ще си ги псувате отново...

39

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАВ бг едните пляскат на другите, че те им пляскат. Накрая такова пляскане пада че почват и един други да се пляскат.