30

1

преди 4 години

В България нищо по различно. Даже сме напред в материала, защото целта е едрия бизнес.

29

Анонимен

преди 4 години

Журналистите пак пишат за Италия в България мафията има име герб,същото е положението.Послушковците журналисти трият и пазят власта,Всички на улицата .

28

Анонимен

преди 4 години

Мутри и престъпници управляват държавата от 30 г.Алтернатива няма.Падат едни от власт други идват като тях.Системата е такава.Големите промени на системата у нас са ставали винаги отвън за добро или лошо.На времето е имало революционно и съпротивително движение,което всъщност нищо не е решавало.Само излишни жертви от двата бряга на реката.Сега няма дори и сериозна истинска опозиция.И да се яви такава тя ще бъде смачкана от всичките настоящи и манали партии през прехода на грабежа.

27

супер

преди 4 години

Какво лошо има в мафията, това да просто хора с интереси, както е и държавата. Не виждам защо трябва да се разграничават нещата. Винаги ще има мафия, хора и държави. и всичко се движи от интереса и любовата към власт и контрол.

26

Как не ви е срам

преди 4 години

Да сравнявате с преди 89г. Никой не ровеше по кофите, никой не се чудеше как да си плати парното. Имаше милиция, здравеопазване, индустрия и култура. Дори и като продукти на един Тоталитарен строй. Имаше някакво благоприличие от страна на върхушката, а тя беше шепа хора и даваше и народа да облажи. А сега искат и майчината кърма да вземат. Бъдете обективни. Сега отиваш в Болницата и умираш нямаш ли пари. Това ли искате за себе си и децата си? Заслужавате го и го получавате!

25

Анонимен

преди 4 години

Прди 89г.имаше мафия но тя беше една шепа.Сега маймуните на клона са много.Банкери- банки,олигарси ,милиардери и милионери,Партии безброй и политици безброй,Депутати и депутатки,бордове на директори безброй.

24

Анонимен

преди 4 години

А не е ли едно и също и с българската мафия.Даже тук е още по зле .

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22 Преди 1989 г. управляваше др Живков.Тогава мутромафията била "смачкана" и "натикана" в ъгъла (вервай си на приказките за лека нощ)?

22

Анонимен

преди 4 години

След 1989 година, мафията завзе властта в България. Сега от над 10 години управлява мутромафията. Италия е далеч зад България.

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Щото преди 89-та у нас не ни управляваше червената мафия, нали?И същата след това не си трансформира политическата власт в икономическа, плщс нея!Не е ли това истината, дрогарю?

20

Анонимен

преди 4 години

Значи, "Ди Велт" се оказаха прави!Сега е редно Контето да се извини на "Ди Велт"!(ако иска, да попита за разрешение от Вувин)

19

Анонимен

преди 4 години

Държавата предаде италианците и ги зарази от алчност, а след това ги натъпка по къщите и ги остави безработни да гласуват. Много ясно, че ще търсят алтернативи. Мафията така е създадена. Демокрацията се провали защото е измислица като комунизма. Свободни сте ама на хартия.

18

Анонимен

преди 4 години

Същото като във вица - ееее друго си е Италия...

17

СЪБУДЕТЕ СЕ

преди 4 години

Започваме да свикваме, да се подчиняваме на всяко безумие щом то се прави "за наше добро".Само преди няколко месеца щях да се изсмея на всеки, който ми каже, че скоро ще ме задължат да ходя с *** на лицето, за да съм здрав.Леко-полеко свикваме с всякакви извращения и ги приемаме за нормални.Под стрес сме. Изплашиха ни и ни паникьосаха.А, най-лесно се манипулира изплашен човек.Вижте телефонните измами и ще разберете за какво ви говоря ...Един ден ще се събудим без права, без лица и роби.

16

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Хора, не забравяйте примера с жабата във врящата тенджера.Не се оставяйте с благи приказки да ви омаят, че са загрижени за вашето здраве и вашия живот.Не вярвайте, когато ви казват някакви срокове, защото те печелят време и после ги удължават.Няма никаква голяма опасност от този вирус.Всичко е постановка в световен мащаб, но тук нещата придобиват уродливи размери, защото народът ни е най-бедният в Европа, а управниците ни най-безскрупулните.Не им вярвайте и се борете за правата си !

15

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

С храна и заеми .. ?Също като правителството в България ...

14

Анонимен

преди 4 години

Плагиати!

13

Анонимен

преди 4 години

облъчват ни, че след кризата нищо няма да е същото - напротив, по-лошо ще е, ще са се награбили и ще ни направят роби, много от свободите ще изчезнат...ще се редим на опашки притихнали овчедушни с маски, безлични, гладни, бедни, ще се молим за работа, направиха ни примирени...

12

До boko b

преди 4 години

Не съм напълно съгласен с последното, което си написал. Работя с хора от посочените от теб държави. Заляти са с корупция. Просто в нашите медии не се коментират новини за тези държави. Румъния например, започнаха строеж на голяма катедрала с идея да бъде най голямата на Балканите. Цялата работа за около 800 млн. ?. Румънците ми казват,че са фирми близки до властта. А тия работи за Кьовеши са само за пред ЕС. Там си е като при нас. За Хърватска и Чехия имам още по фрапиращи истории.

11

Анонимен

преди 4 години

Ам чи тези печелят влияние като Боко бе.