5

Анонимен

преди 4 години

Само простотия онлайн

4

House M.D.

преди 4 години

Лазаровден е денят, в който е изобретен лазерът.Защо няма и дума за това, че този априлий българите ще отбележат 144 г. от Априлското въстание?

3

моля?

преди 4 години

Питам една моя колежка дали нейният синковец си има най-вече приятелка защото стана на 38 години.Отговора беше - Да, той си има приятелка, но никога на се се виждали на живо. Те общуват по скайпа!Въпрос: А деца?Отговор: Ами ако един ден се срещнат на живо може би и нещо и да стане!Въобще не съм фен на този начин на общуване, но щом на някои му допада.Моят колега, също приятелка, но тя си живее при майка си, така той имал по-малко разходи!Простотията е жестока!

2

Анонимен

преди 4 години

Tozi viros vliyae gadno na nekoi hora loso mnogo loso

1

11213

преди 4 години

Празник он лайн! Любов он лайн! Щастие он лайн! Ало, ало - всичко това е м ДУШАТА.Празник е, когато някой оздравее - ама не он лан, а на живо. Празник е, когато опасностите отминават - ама не он лайн, а на живо. Утре е Лазаровден. Момиченцата, които са научили песничките от бабите и майките си, няма да обикалят дворовете с кошнички за яйца и ще бъдат тъжни. Да им пожелаем с това да приключат разочарованията в техния живот и да бъдат истински радостни.