157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 162И що ги четеш?Някой насила ли те кара?Ти доброволно си причиняваш нещо пък после се оплакваш.Кой ти е виновен?

156

Анонимен

преди 4 години

абе да го прекръстим тоз вирус Коремавирус, в чест на генерал доктор хирург бог Мутафчийски

155

Анонимен

преди 4 години

очаквам много скоро някой да разработи софтуер за генериране на новини относно коронавируса, и нарастващата им бройка в страната ....то не се издържа всеки ден по 3 пъти едни и същи глупости, мен ми се повръща вече да ги чета, не знам тез дето ги пишат от къде ги вадят вече

154

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 158хахахаСмотаняка не може да премине границата 1% на изборите ама искал честни избори.

153

Анонимен

преди 4 години

Абе интересно другите как се справят като нямат Щаб ръководен от коремен хирург с купена диплома и Тиква без диплома.Истината е в масовото тестване, обаче тук не се прави - едно да се спестят пари, друго да може да се хвалят, как България била със сравнително малък брой заразени.Ами с малко тестове - малко заразени. В Италия и Испания се правят между 48 000 и 64 000 теста средно дневно. Нали схващате разликата.

152

Анонимен

преди 4 години

До seiraТая пандемия да не е само тука бе ***?

151

Анонимен

преди 4 години

Не искаме ГЕРБ да управлява,те не печелят изборите честно,нито имат доверието на народа!Искаме машинно гласуване и честни избори!

150

seira

преди 4 години

СПАЗВАЙТЕ ТЕЗИ ПРОСТИ СТЪПКИ И МОЖЕТЕ ДА СИ НАПРАВИТЕ СОБСТВЕНОРЪЧНО ИЗФАБРИКУВАНА ПАНДЕМИЯ ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ.НАРОДЕ!!!!!

149

Анонимен

преди 4 години

До seiraЛичи си ,че изобщо не разбираш от биология и химия.

148

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е вредна за вашето здраве и живот!Не на ГЕРБ!

147

seira

преди 4 години

3. ГОВОРИТЕ НЕБИВАЛИЦИ ОТНОСНО ИЗМИСЛЕНА СТАТИСТИКА, КАТО СЕ НАДЯВАТЕ ДА "ЗАСЛЕПИТЕ" ХОРАТА С ПСЕВДО НАУКА;4. ЗАПОЧВАТЕ ДА ТЕСТВАТЕ ЗДРАВИ ХОРА, КОИТО, РАЗБИРА СЕ, МОЖЕ ДА ИМАТ ЧАСТИЦИ ОТ ДНК НА КОРОНАВИРУС В СЕБЕ СИ.ПО ТОЗИ НАЧИН "РАЗДУВАТЕ" СТАТИСТИКАТА С ХОРА БЕЗ НИКАКВИ СИМПТОМИ;5. СЛЕД ТОВА ГО ПРЕДСТАВЕТЕ ТАКА, ЧЕ ДА ЗВУЧИ "СМЪРТОНОСНО", ВЪПРЕКИ ЧЕ ВСЕКИ ВИРУСОЛОГ ЗНАЕ, ЧЕ КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НЕСИМПТОМАТИЧНИ СЛУЧАИ ИМАТЕ, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО СМЪРТОНОСЕН Е ПАТОГЕНЪТ ВИ.

146

Ами бреее

преди 4 години

Представа си няма нашият "Щаб" каква е епидемичната обстановка. При положение, че няма масов скрининг всичко е албалистика в момента. Интересно сега ако не удължат извънредното положение след 13 Май, ами вземат та разхлабят мерките, току виж скочи рязко броя на заразените. Айде Боко е *** и необразован мутро.питек, няма как да ги знае тия работи ама Мутафчийски е лекар, поне що не слуша той тия дето разбират.

145

seira

преди 4 години

КАК СЕ ПРАВИ СОБСТВЕНОРЪЧНО ИЗФАБРИКУВАНА ПАНДЕМИЯ ОТ КОРОНАВИРУС ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ:1. ЗАЯВЯВАТЕ, ЧЕ ЗАРАЗЯВАНЕТО Е САМО НАЧАЛОТО И ПОВЕЧЕ СМЪРТНИ СЛУЧАИ ЩЕ ПОСЛЕДВАТ. ИЗПОЛЗВАТЕ ТОВА КАТО ИЗВИНЕНИЕ, ЗА ДА ВКАРАТЕ ВСИЧКИ В КАРАНТИНА, А СЛЕД ТОВА ЩЕ ТВЪРДИТЕ, ЧЕ КАРАНТИНАТА Е ПРЕДОТВРАТИЛА ОЧАКВАНИТЕ МИЛИОНИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ;2. КАЗВАТЕ НА ХОРАТА, ЧЕ ОМАЛОВАЖАВАНЕТО НА ОПАСНОСТТА Е БЕЗОТГОВОРНО И ТОРМОЗИТЕ (ПРЕСЛЕДВАТЕ) ХОРАТА ДА НЕ ГОВОРЯТ ЗА РЕАЛНАТА СТАТИСТИКА;

144

До !

преди 4 години

Чул си - но не до чул ,но щом е казал СЗО слушаш и изпълняваш-седиш си в къщи ...а чул ли си ,че етиопеца на СЗО е работил преди години с Били на Гейтс и са постъпвали милиони десетки за Етопия,а след това Гейтс урежда етопиеца за шеф на СЗО ,а коя година се отменя и защо се отменя "формулата" (а ти не я знаеш -но си наперен като петела на баба ми ). Паника има навсякъде и медиите я подържат и след време ще се появи на бял кон-Бил Гейтс и ще ти врътне един нано-чип в дупето и ще те контролира..

143

12_5

преди 4 години

Грешна им е математиката ,но нормално..в средите на управляващите..знанието е забравено.Та..вчера 13 заразени....онзи ден..18..Значи последният ден спрямо предният са 30 %по малко от предният ден , а общо спрямо заразените общо е 3.2%>>или с всеки ден процента спрямо общите ще е равен почти или ще намалява. Тр дасе смята заразени спрямо изследвани за конкретен ден ..!!Абе една мъгла е ,..те мислят че числата са ..алабалистила

142

ОНЗИ

преди 4 години

АБЕ ОНЗИ ЗАПОЧВАШ ЯКО ДА ОТБЛЪСКВАШ СЪС СЕРВИЛНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ! ЩО ЗА ГЕНЕРАЛ СИ !?!?!?! Да пази господ от такива офицери !!!!!

141

здравна система?

преди 4 години

какво трябва да прави човек ако има леки симптоми? една обясняваше по тв нещо, но нищо не се разбра. Май само я затворили за 28 дена да се оправя сама. Че каква здравна система е това? Онзи гел скочи и веднага за 4 дена му махнаха вируса, а хората на самолечение и затвор?

140

Анонимен

преди 4 години

До Винетупростите на властумните за слава!

139

Анонимен

преди 4 години

Не броят оздравелите защото Европата ще изпраща по малко *** и ще има по малко плюскане за ганьовските управници.

138

Пук

преди 4 години

До ООНМного ясно, че им трябват жертви. Ако няма жертви, няма годжи-бери по телевизията, няма извънредно положение, няма фондове за справяне с кризата за крадене, а хората ще почнат пак да задават въпроси за Барселона, за имотите на властта, защо сме най-бедни в Европа... въобще все "неприятни" неща.