177

Ти да видиш..

преди 4 години

До Анонимен 168 Е ее , типа много искаш.Тя и Нинова много искаше , а на последък замлъкна.

176

ПроСоТо

преди 4 години

СЗО съветва:-НЕ ПОВЕЧЕ от 10 процента "ефирно време"-на "короната"!насаждането на паника под "благовидния" предлог за "правото на хората да бъдат информирани" някакси НЕ КОРЕСПОНДИРА с тоталната "мензура" ..("м"="ц"),която се налага за ДРУГИ ,РАЗЛИЧНИ МНЕНИЯ......."1984",.."Бразил"....2020...Но изтрайте още 19 лета Божии..

175

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 156 А ти схващаш ли разликата че няма от къде да се закупят качествени тестове ?

174

ПроСоТо

преди 4 години

леле,пак ме "демонтираха"!!!!..така,ето сега и от мен "последната сводка от разузнаването":-М31,дилетантски наричана "Мъглявината Андромеда" ,по последни данни се движи към нашата галактика със скорост 1500 км/сек.След милиард години,тя ще се сблъска с Млечния път...Това-за да знаете истината и да я имате предвид.

173

Анонимен

преди 4 години

Т.н. генарал нали щеше да се явява веднъж на ден в 17.00 ч. Стига сте ни го навирали в очите по всяко време.

172

old stupid retard

преди 4 години

До Анонимен 154 като под честни се разбира *** да печелят... както някога може би със 99.9%...

171

Винету

преди 4 години

Нас индианците никой не ни пита, но ако зависеше от нас, трябва да има сайт на щаба в който сайт да пише колко болни, колко са оздравяли, какъв процент от тях са с придружаващи болести, колко от тях са пушачи. На каква възраст и т.н. И един път седмично да има брифинг. Тези брифинги всеки ден май ги правят за да хранят телевизиите, че и те закъсват за клиенти а така с брифинги си осигуряват зрители и пари от реклама.

170

old stupid retard

преди 4 години

Като под честни се разбира *** да спечелят нали....Но времената в които те печелеха 99.9 % май че отминаха а...

169

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на този човек е, че не е нито лекар, нито генерал.Иначе е шлифован, няма спор. И знае как да се мазни на силните на деня.

168

Анонимен

преди 4 години

Който е Бойковист и хвали два пъти дневно Вожда прогресира.Ген.Мутафчийски е потвърждение за това.Борисов го направи началник на ВМА без да има нужната квалификация, само защото е партиен кадър.

167

Анонимен

преди 4 години

Nai-posle ot katastrofi v bulgaria ne umirat vseki den po 20-30 choveka i kucheta.Hubav virus.

166

Анонимен

преди 4 години

Заради тоя наведен пундьо кариерист, всички кадърни лекари от ВМА напуснаха.

165

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ е вредна за вашето здраве и живот!Искаме машинно гласуване и честни избори,а не манипулации!

164

мнение

преди 4 години

В същност болните като бройка ден за ден намаляват, а логично е, дори намалявайки, общата бройка да се увеличава. Не знам кой е писал статията, но стремете се една информация да я подавате по-интелигентно, т.е. да показва реалната страна на нещата, но да носи усещане за живот, а не само за смърт.

163

Калинка сочи с пръст

преди 4 години

Калинката от ВМА отказа да отговори в кои райони на София има повече заразени, защото това било сочене с пръст. По неговата "логика" сочене с пръст е да кажеш, че има еди колко си заразени примерно в 150 хилядният Младост, но ме е сочене с пръст карантината на 12 хилядният Банско. Защо Калинката сочи с пръст мъжете, че се заразявали повече от жените, възрастните, че умирали по-често от младите, София, че тук имало много заразени? С пръст сочи и медиците, защото там заразените са много.

162

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕй,какво ми натискаш минуси?Ей това,което си написал е голяма глупост - "ЧАСТИЦИ ОТ ДНК НА КОРОНАВИРУС",смях се от сърце!Казах ти,даже в училище не си слушал,а коронавируса е с РНК,ако не знаеш - рибо нуклеинова киселина

161

..

преди 4 години

Абе, това сутрешното, хич не мязаше на пресконференция.Отсъстваше човека, без който нищо не става...

160

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ д.и.от.и ли пишат тук?Стига с твоите тестове,те не доказват НИЩО,няма тест,а теста за антитела не е тест за коронавирус!И освен това,заразата повтаря,а и има различен инкубационен период или много дълъг инкубационен период,понякога над 30 дена!И ако днес си с отрицателен тест,каква гаранция,че на другия ден няма да си заразен с коронавирус?Тестовете са безсмислени,искат ги,ЗА ДА ИЗТОЧАТ ЗДРАВНАТА КАСА,а трябва да има средства за лечение и ме материали,не за безсмислени тестове

159

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 154НЕ на тоя, ДА на другия се решава на ИЗБОРИ, а не от платени форумни посеричи

158

Анонимен

преди 4 години

"От вчера няма нова област..." - страхотно изказване , ама разбирам ви, то всеки ден да пишеш едно и също издухва мозъка....ама ко да прайш заповедтта си е заповед