237

анализатор

преди 4 години

Ооооо маршале ,като как ги видиш ти дневните цифрета за гушналите букета от короната....Пълководецо,не усещаш ли идващия народен трибунал,а....А за теб военен съд или ....забравил си да носиш бялата престилка.....

236

Саранча

преди 4 години

Генади Косев

235

Сукмето

преди 4 години

Наистина че има короновирус,но мерките са безрезултатни-

234

Анонимен

преди 4 години

на ден умират 300 българи, всеки ден от всякакви други неща. Само в ПТП та умират повече хора, защо не сложат забрана и за шофиране?!?!

233

Анонимен

преди 4 години

В България няма епидемия, камо ли пандемия!Има генералска хунта, която тероризира българския народ!

232

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 243Лично аз си мисля,че са поне 10 000 заразените.При 8000 заразени и 24 починали,като със сигурност има грешка в причината на смъртта при последните,процентът на смъртност е едва 0,3 %.Дори и при 5000 смъртността е по ниска от 0,5 %!Всичко останало е една голяма илюзия!

231

Анонимен

преди 4 години

Такааааа, според последни изчисления на германски учени, броят на доказаните положителни генетични проби на заразени с коронавирус е най-много 6% от общия брой на реално заразените. Значи, от вчера са обявени общо 624 души, разделено на шест процента това прави... 8233 души заразени с коронавирус в България.Никой не знае точната бройка. Ако са само толкова, значи няма основания за обявяване на епидемия. И пак се връщаме на съвета на доц. Мангъров за тестовете за антитела.

230

Анонимен

преди 4 години

До: 242Пишеш глупости общо взето. Радиацията в Япония след атомните бомбардировки е почти изцяло над територията на Япония. Много по-силна и обширна беше радиацията от гръмналата атомна централа в Чернобил, която зарази почти целия свят!

229

Анонимен

преди 4 години

С т.нар. фермерски пазари подлудиха пенсионерите и те хукнаха по пазарите. Поредното безумие на властта. Но целта бе да се направи пак PR на Бойко. Видите ли как му се обадил един фермер и бащицата веднага откликнал на искането му.

228

Анонимен

преди 4 години

Думи, думи, думи... Встрани, обаче, остава въпросът кой докара пандемията? През 1945 г. радиационното замърсяване след атомните бомбардировки над Хирошима и Нагазаки достига територии далеч отвъд границите на Япония. Никой обаче не е обвинявал японците тъкмо за тази напаст. С пандемията е същото - всички знаят откъде тръгна тя, но никой не пита кой я предизвика така, че да удари Китай два пъти - като му нанесе загуби и в жива сила, и в дялове на международните пазари.

227

Един от народа

преди 4 години

Тероризират ни! Епидемия няма, камо ли пандемия!Хунтата ни тероризира и се кефи!

226

МММ

преди 4 години

Защо след като увеличават постоянно бройката с нови заразени, не изваждат броя на оздравелите. Ние тоя пик на болните може да го чакаме още 35г. до новите промени.Може би извънредното положение и безпределната власт ги устройват?

225

Анонимен

преди 4 години

По стечение на обстоятелствата (БЦЖ ваксината) българския народ се оказа устойчив на заразата. Карантината беше полезна мярка, безспорно, но живота трябва да продължи. Страната ще закъса сериозно, ако тези мерки продължат.

224

от Боко

преди 4 години

Няма по-високо!

223

Боко при Луканов

преди 4 години

Първата пушка да гръмне в Банкя или Барселона и постави началото на Априлското!След това ще чакаме Чичо Сам да дойде и ни освободи от червената зараза!

222

аерогара София

преди 4 години

Увеличават се и анулираните полети над София!!!

221

Анонимен

преди 4 години

вчера минах с колата да занеса храна на обездвижените ми родители.пазарът пълен с пенсионери без маски и ръкавици.за 1 салатка и 1 лукче се блъскат като подивели.няма разстояния.при 39 градуса като се заразят няма да могат да хрупкат салатките.нещо са подивели.после какво ще ги правим.

220

Fenb

преди 4 години

"Увеличават се заразените"...абе този генерал е наистина нетърпимо досаден за сетивата!Нали си лекар уж, говори ясно, кратко, по същество, ок, разбрахме че искаш да ни плашиш и поучаваш, но то утре някой ще кихне - 1 човек и вие ще съобщите "Увеличава се броя на кихащите", еми тъпо е!!!!Имаме заразени, за 1 месец 624 души, голяма част дори и не знаят че са болни - справка депутатката от ГЕРБ, друга част за съжаление е по-зле...но при грипа винаги е било така-има по-уязвими...

219

Анонимен

преди 4 години

Преди имах вяра, че държавата ще се оправи и че ще изритаме безскрупулните крадци и ще сложим нормални хора. Но като гледам какви хора коментират - вече почвам да се отчайвам. Не е нормално да попиваш всяка дума на хора, които лъгаха и крадоха 30 години и да я приемаш за абсолютна истина, че и да наричаш останалите едва ли не ***, защото не осъзнавали "сериозността" на ситуацията.Вие честно ли ? Не разбрахте ли, че бързи тестове не правят, за да не се окаже, че сме го изкарали вируса ?

218

Анонимен

преди 4 години

Сега ще започнат да обявяват повече "заразени", за да може да се "сбъднат" апокалиптичните им пресказания.Премиерът Борисов - НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ