19

димитрова

преди 4 години

защо Борисов е точно в тази фирма в Хасково,ние също шием маски и имаме 80 000 бр. в наличност и няма на кой да ги купи от две седмици? А после имало дефицит. Българска роза са отрупани с дезинфектанти. Първо казаха правете маски правете дезинфектанти за да не внасяме, а сега нашите маски и дезинфектанти стоят по складовете а внасяме!!!!!????

18

Анонимен

преди 4 години

Колко е заболеваемостта при касиерите в магазините, те се срещат на ден със хиляди хора и колко е при тия дето са затворени по домовете си и не се срещат със никой ? Смешни статистики и смешни мерки. Системата ни убива.

17

Нели

преди 4 години

PSR, неволна грешка, но спазването на правилата за успешното поставяне на диагнози са от решаващо значение, които подлежат на изследване.

16

до Нели

преди 4 години

Въпрос-PSA?! -PSA е туморен маркер за рак на простатата

15

Анонимен

преди 4 години

Тонът с който отговаря този човек е ужасен! Той не отговаря по същество, а се подиграва и мачка питащите със сарказъм и презрение - все едно журналистите са някакви недоносчета и го безпокоят с тъпите си въпроси! Той като ги смъмри, те или се объркват или млъкват... манталитет на слуги.

14

Нели

преди 4 години

Въпрос-PSA?! -Запознати ли са хората, които се изследват, че вземането на материал трябва да става обезателно преди закуска или другите хранения, да не са вземали лекарства, защото в подобни случаи може да има заблуждава резултати. Преди 30 години имаше такава практика и ако мататерилът трябва да се вземе по спешност и изискванията не могат да се спазят, това се вписва в съпроводителна бекежка. Днес актуални ли са тези правила?

13

Анонимен

преди 4 години

Много по-лесно е да се направи една компютърна графика и да се види реално, като ги чете ден за ден никой не може да ги запомни, това е от 15 век да прaщат един слуга да чете от едно листче на мегдана. Калинка до калинка майна льо нищо не става от тая държава. И тия говорят за продукт с добавена стойност само ходят от медия в медия да разнасят вирусите.

12

Анонимен

преди 4 години

Къде може да се намери информация къде е регистриран заразеният по време на химиотерапия (съобщено сега на брифинга)?

11

ДДРОнег

преди 4 години

До АнонименТо всеки знае, че е сериозна работата, но защо вкараха болните и все още продължават да пускат болни в България , това не ми е ясно, ако някой знае, нека ми обясни !!!Ник'ъв ефект няма от карантината, ако всеки ден влизат хора от заразените страни !!!

10

pres

преди 4 години

Абе тея простите журналистки всяка сутрин дразнят с глупави и провокиращи въпроси

9

БАС С МАС

преди 4 години

До а нс басА на бас,че снощи е стоял да гледа поръчховия пудел хекимян как е изпълнва заръките.И като чу,че президента каза нещо за тестовете,хукна през глава да свиква извънредни щабове за внос от Южна Корея.Ше му кажемЕ на президента кой съм аз.

8

Анонимен

преди 4 години

Тази сутрин са +6. Вчера вечерта бяха 7. За последните 24 часа са +13. Да видим предишните 24 часа: Вчера сутринта само +18. Къде е повишението?Ако броим 24 назад от вчера вечерта са +25 ч. Къде видяхте повишението?

7

Ако го тъкмят за

преди 4 години

за президент, предпочитам вируса пред него. Той ще побърка цялата държава!

6

Най противният

преди 4 години

човек, всеки ден само за смърт говори и паникьосва хората! Това ли им е целта, затвориха хората по къщите и ги паникьосват?

5

Анонимен

преди 4 години

В заглавието пишете, че е последната информация, после пък редовната била. Как да вярвам. Фалшива новина.

4

Анонимен

преди 4 години

Могат да публикуват данните и без да дават всяка сутрин пресконференции. Явно целта е и ПР. Почвам да вярвам, че герберуги те наистина готвят генерал Годжи за кандидат президент и затова е цялото шоу

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

2

Анонимен

преди 4 години

Каква борба? Чиста статистика си е това !

1

а нс бас

преди 4 години

че сега ще почнат да увеличават всеки ден броя на тестваните и за датата определена от вожда ще имаме пик на заразените.Ще намерят и тестове и за Банско, ще заработят две лаборатории и във втория ни град -в Пловдив.Вожда точно ги планира нещата. *** и Радев да се учат как се прави по стар комуняшки обичай.