36

Анонимен

преди 4 години

Гледам, че тези които са хоспитализирани намаляват.Вчера бяха 233, днес 230.

35

ПорЦелан

преди 4 години

В САЩ казаха колко струва болен от C19:- без застраховка от $42к до $75к- със застраховка $22кНа 15 болнични легла една сестра и един лекар. На всяко легло 15 застрахователя.Това са данни от някаква независима организация за здраве

34

Анонимен

преди 4 години

Пришъл ите на Шекерова що за тях не водят статистика. Щото Бойко ще требе да я обеси от хорски срам. Не може да държиш 7 милиона здрави заключени и да им докараш 10000 заразени от Европа ..

33

АНТИ

преди 4 години

Знаете ли колко хиляди струва (из)лекуването на болен от Ковид 19 ?!При много болни, кой ще ги даде тези много милиони за лекуване, в ограбената ни България ?

32

Анонимен

преди 4 години

мсй тестове имс е София само....и около София. В провинцията е едно голямо размотаване. Дано да верни резултстите и заразата да е само около сф.

31

Анонимен

преди 4 години

Да бяхте измили улиците и с препарат, да бяхте измили и малките квартални улички, които виждат вода само като завали дъжд...Парите да бяхте обезпаразитили....Мерки били взели - дръжки.

30

нощта

преди 4 години

казвайте, кой е оттук и кой пришълец? Тези се върнаха тук за да ни затворят нас!

29

До 26

преди 4 години

Какви мерки по същество конкретно да се предприемат на този етап?Сериозно питам, не се заяждам.

28

_

преди 4 години

Трябва да се облекчи по-скоро пенсионния фонд.

27

Анонимен

преди 4 години

Вие спазвайте мерките, в същото време границите отворени, Запада наема работници от БГ, а след месец като се разболеят кокошка Захариева ще се хвали как ги е прибрала обратно. По време на мерки едни са по-равни от други.

26

Анонимен

преди 4 години

Ще умрем мъчително

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой не едоволен от малката бройка! Въпросът е защо само плашат и повтарят мийте си ръцете, без да има действия ПО СЪЩЕСТВО.Така поднасяна информацията предизвиква повече съмнения, отгколкото удовлетворение.Хаотично, архаично, апокалиптично - така ли ще се бори епидемията?

24

?

преди 4 години

Въх и Гоче Ментата ли се е разболял?

23

АНТИ

преди 4 години

Българи, кои от нас не спазват извънредните мерки ?!Тези, които и досега не спазваха правила и закони.Полицаите отдавна ги знаят, щото често си имат работа с тях.Но в България, за едни може, за други не може !Тук не е правова държава.

22

Медицински стандарти

преди 4 години

618 (бр.заразени) : 28 (дни карантина) = 22,071428 бр. заразени на денЕпидемии до сега у нас и където и да е по света се обявява при заразени 200 на 10000 душе население!!!Нещо да каже НОЩ по въпроса?

21

Джоана

преди 4 години

Джо, не съм уверена вече в това, което казваш. Все ще излезем един ден...

20

Анонимен

преди 4 години

Заразените са пропорционално на големината на градовете. Само в Русе нещо не е чиста работата _много малко са там. Има нещо не наред с анализите

19

Джо

преди 4 години

Вчера в Сърбия имат 219 нови случая (при нас са 16 нови вчера). Този уикенд там ще има полицейски час и никой няма да има право за излизане през целия уикенд. Причината, за разликата между нас и тях са строгите мерки, които ние предприехме по-рано. Ако мерките биват отпуснати ще се случи точно това и ще се опитваме да ги затягаме след изтървано положение още по-силно, както в Сърбия. Това е ключа на този етап и трябва да търпим

18

аз-ът

преди 4 години

Биби, нъл ако "два дена да каже Мутафчийски че има по-малко болни" щеше да сваляш карантината бе ... ?Ко тана?Биби те и по турско са ни пускали да излизаме бе, таквози бабите да не могат внучетата в парка да водят и за кисело мляко с декларации да ходят в джоба - и по турско е нямало бе??

17

.

преди 4 години

До Анонимен12работят по въпроса,но не е шега,снимах обявата!във входа на блока има обява да се докладват на домоуправителя всички кашлящи сигурно ще ги растрелят. сега е момента да топя комшиите!