44

лански

преди 4 години

само тая не беше изпълзяла още !

43

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости.Ще има криза на безполезните сфери от икономиката. За останалите ще има дори по-голямо търсене. В момента големите играчи купуват уж фалиралите и стават по-богати.Имотната криза в САЩ бе очаквана от всеки здравомислещ гледащ как мукавените къщи в САЩ удвояват и утрояват цените си за кратко време.Да лелята й препоръчвам да тегли заем и да си направи фабрика за тоалетна хартия на запад :)))

42

До MD

преди 4 години

Инфлацията и купоните по Виденово време,ще ни изглеждат като черно-бяло филмче,пред това което се е Задало!

41

до MD

преди 4 години

Да, които преживя Жан - ще го помни цял живот!

40

Баба

преди 4 години

Абе баба ти на каде с тез 8 трилионна ???И 100 трилионна няма да ви стигнат !!!Как сте с математиката а ??? 2ка ще ви пиша.

39

Анонимен

преди 4 години

Че идва Тотален крах е вярно,въпроса е какви мерки трябва да се вземат! Част от Мерките,трябва да включват! Незабавна Национализация на Структуроопределящи стопански Предприятия които да минат под ръководството на Българската Армия,докато трае извънредното положение!Отраслите които трябва да бъдат включени са, Енергетика,Водоснабдяване,Лека промишленост,Фармацевтика,Селско стопанство!Пълен протекционизъм на храни,лекарства и Медицински консумативи!

38

преди 4 години

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

37

финансов(о) Бос

преди 4 години

Стига с това наливане на пари, защото в момента в който централната банка купи акции/облигации на дадена фирма, парите в действителност не отиват за работата на тази фирма, а във фондове като Блек Рок, които са държатели на акции и облигации.Също както стана с Гърция/Аржентина- МВФ им дава пари за да платят падежите на ДЦК, а реалната икономика ДГД

36

Анонимен

преди 4 години

Ах, не, и тая баба цоцолана ракетьорката се появи. Кредитче нещо от МВФ да ви трябва?

35

Бубето

преди 4 години

Нормално е да има икономически загуби, не е нормално някой да печели от пандемията и да прави пари от това.

34

Анонимен

преди 4 години

Бабо. КриСталинке какъв ужасен английски имаш!

33

Анонимен

преди 4 години

francia niama zemedelski munistar kato vulgarskia...i s francia hich i ne se merete...daje i s austriiskia kurz niama kvo da se merite...

32

Анонимен

преди 4 години

Оставка на КГ

31

ПроСоТо

преди 4 години

а!...Цъфна най-после бабето....И са кво?..-"НСР" и ГЛОБАЛНАТА финансова ДИКТАТУРА "Ни лук яли,ни лук мирисали"..?КОЙ наложи "Новия световен ред"?..-"Короната" ли?-НЕ ли точно Недостойните,чийто представител е баба ви Сталинка!..Сега.."Еми ша има грозна рецесия,пригответи са да умирвати!".....неам думи!..Нещата ЗА СЕГА изглеждат карикатурни,но скоро ще станат твърде трагични...Да живей НСР!

30

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Сталинке! Виждам, че си компетентна. Кажи сега к'фо да праим!

29

Crash course

преди 4 години

Международния валутен балон се спука зрелищно, въпреки подлепянето преди десетина години, така че - връщайте парите.

28

До 15

преди 4 години

Стой и гледай. Накрая ще се изясни съвсем. Контролиран хаос и накрая "ред от хаоса". Всяка една криза е стъпка към новият световен ред.

27

noFreeman

преди 4 години

заробването наново нека започне... хахаха тоя безроден челяк на картинката за това я сложиха, за новия спад да го дига... лошото е, че хората знаят какво става но не могат да направят нищо...

26

Анонимен

преди 4 години

Франция е водеща страна в еврозоната, но се намира в най-дълбоката рецесия от 1945 година, цъфнали са та чак вързали.

25

rusnak

преди 4 години

Западните хитреци добре знаеха че идват лоши години и никой не искаше да отнесе пешкира като шеф на МВФ, а нашата я/се набутаха както винаги. Овчарчето калитко.