104

Анонимен

преди 4 години

vlaka ot sofia za eritrea i kongo v kolko chasa tragva?

103

Щирлиц

преди 4 години

Скрийте го това плашило вече,два дена му се нагледахме.

102

The Ghost

преди 4 години

Развържи кесията на МВФ, на дърта кукумявка... Не мънкай каквакриза идва

101

АfD Германия

преди 4 години

Ей хора, не разбирате ли, че Георгиева иска да внесе ПАНИКА. Само хора изпитващи страх се подчиняват на всякакви ограничаващи свободите им мерки и са пионки в ръцете на управляващите.

100

Ач

преди 4 години

До Анонимен?%*?(*)(*)+)(?$?*(*)((В Африка без белия човек ще си живеят както преди в хармония с природата здрави и свободни без злото на желанието за живот като в "Бързи и яростни" "

99

Анонимен

преди 4 години

Kak ste jiveiat horata v Kenia i Namibia?

98

Анонимен

преди 4 години

Oooo, gorkite afrikanski hora...

97

Дарвин философ

преди 4 години

До не философЧупи гипса малко.Преди 30 години,за да имаш камера,диктофон, предавател,телефон,връзка със Света,фотоапарат,проявител,ленти итнт ти трябваха един ТИР устройства и джаджи сега ги носиш с два пръста и са по ефективни-Смартфона ти....

96

Хохо

преди 4 години

Тази кукла на конци няма ли да спре да плямпа все едни и същи мантри и да всява паника сред хората? от един грип направиха цяла истерия, сега пострадалите ще са много повече

95

brazil4o

преди 4 години

в бразилия е животът - слънце, мулатки, кашаса. песни и танци до зори. вечен карнавал. западналия свят да взема пример от бразилия.

94

681

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ Кризите при капитализма са необходими и винаги периодично задължителни! ,за да се рестартира капитала а причините могат да бъдат всякакви -Космоса,звездите,маймуните червеите ,топлото време и т.н.

93

не философ

преди 4 години

До Дарвин философ теорията ти е грешна ,защото високите ти технологии буз природни ресурси са едно НИЩО!Всеки ден не слагаш на масата лаптопи компютри и мишки да ядеш нали! Високите ти технологии нищо не струват,защото те трябва да подобрят ТРУДА НА ХОРАТА ,ЗА ДА ПРОИЗВЕДАТ МАТЕРИАЛНИ НЕЩА!Светът е първо материален набий си го в главата а после духовен!

92

Третия конник

преди 4 години

За съжеление под икономически разтеж тия разбират : добив на въглища и нефт,изсичане на вековни гори,открити рудници и добив с киселини и арсен,нови токсични заводи с деца-работници, и тнт....

91

Анонимен

преди 4 години

Ще идва като така го направиха някой мал-оумни политици и платени докторчета, които създават паника на лесноманиполируем народ.....всичко е пресилено, това е нормален грип, не по-опасен от другите

90

Дарвин философ

преди 4 години

Индия,Африка,Бразилия и Китай са най-смъртоносни за Планетата да се преостанови търговията с тях ако не престанат да се плодят с милярди ,да използват 90% въглища за енергия,да изсичат масово горите и да тровят реките!С високите технологии и работизацията не ни трябва евтина работна ръка.Да не се изнасят производства към подобни унищожители на Земята!

89

Анонимен

преди 4 години

Какво ще стане в бизките няколко години:Яка инфлация, високи лихви, Тръмп ще види втори мандат през крив макарон, златото и биткойна ще хвръкнат до небето. Тегави времена за тия с ефтините ипотечни кредити.

88

Високи технологии

преди 4 години

Икономически разтеж с въглища ,нефт и сеч на гори и масово плодене като в Африка и Индия не е разтеж ,а деградация и сигурен апокалипсис-колапс на екосистемата!Полша,Китай,Индия и др. са на 80% въглища.Бразилия е на масов сеч на дробовете на планетата Амазонската джунгла и превръщането и в плантация за захарна тръстика,рапица и др все смъртоносни за Планетата токсични полета от пестециди и тнт....Време е за Рестарт!

87

Анонимен

преди 4 години

Ти си наш човек,а Бойко е твой човек,затова ще помогнеш.Безвъзмездно.Нали?

86

Анонимен

преди 4 години

Тази ми е антипатична личност отвсякъде ! Вещица,вапмир...каквото се сетите е малко.

85

БЕЗРАБОТЕН

преди 4 години

На тая колко и е заплатата?Моята засега е НУЛА.Как да и вярвам?Тя ли ще купи хляб на детето ми?