16

Анонимен

преди 4 години

До Boko boима фермерски пазари, там продуктите са натурални и не са толкова скъпи

15

БАНко

преди 4 години

МРАЗЯ КОМУНИЗМА ИКОМУНИЗМА НА ....б.б.СЕГА КУПУВАМ И ОТ ПАЗАРА МЕСНИ СТОКИ И ОТ "ВЕРИГИТЕ"

14

баба мара

преди 4 години

от била купих развалени нарове от тмаркет развалени турски домати месотоот Европа е гадно на външен вид и безвкусно не се знае на колко години е

13

Анонимен

преди 4 години

Повечето вериги са Чужди и Изнасят капитала си в Чужбина ! В момента кешират Печалби и Никаква Солидарност с Българския народ ! те са тук за Печалба !Могат да раздадът храна на пенсионери,социялно слаби, безработни - Няма да фалират Ама пуста Алчност !

12

Ко? Не!

преди 4 години

"Категорично ви заявявам, че българските продукти, включително и агнешкото са далеч по-качествени от западните продукти." !!! А аз категорично заявявам, че ТОВА НЕ Е ВЯРНО !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Живях в Италия. Да сравняваш италианските храни с български е все едно да избираш между Джак Даниълс и Пещерска гроздова. Много има да учим, а като гледам и какви хора се занимават със земеделие в БГ, толкова и ще се научим. Дори италианското III качество е по-вкусно от това, което тук минава за I качество. Кажете кои БГ продукти са по-добри от италианските, френските, испанските, за швейцарските да не говорим. С пребоядисани комунисти земеделие не се прави. Нищо не се прави освен разруха.

10

Анонимен

преди 4 години

Читавите български продукти и сега си се продават във веригите, та даже и в чуждестранните им клонове. Няма никакъв проблем ако предлагаш нещо качествено на разумна цена да го вкараш в асортимента им (от опит). Некадърниците не могат да разберат, че единственият шанс да си продават *** е да станат задължителни и да са монополисти. И 100% да са българските стоки, ако са *** пак никой няма да си ги купи, ами ще се оглеждаме за Кореком-и и нелегален внос.

9

Анонимен

преди 4 години

Половината от българските продукти са надценена некачествена стока. Примери - саламите, кашкавалите, сирената и десертите.От останалите има откровени бо..уци на международни фирми, произведени у нас(това предполагам също минава за българско) - кока кола и пепси с глюкозено-фруктозен сироп, Милка и Своге с палмово масло. Интересно, че в произведените на запад се ползват захар и нормално масло.Месните продукти изобщо няма да ги коментирам. Кашкавалите и заместителите - също. Сами се прецакват.

8

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости! Първо трябва да се махнат прекупвачите. След това производителите да си включат касовите апарати и да си наемат сергии по борсите. Трето да се проверят рушветите при БАБХ щото много продукция с нитрати се допуска от чужбина!

7

Анонимен

преди 4 години

Никакви прецеренции, нужни са квоти! Писна ми! Да се махат като не могат да продават наши продукти! В Гърция могат, в България не могат! Марш!

6

Анонимен

преди 4 години

Не само българските храни са с лошо качество. Баба ми казваше на всички магазински храни "купешки" и избягваше да ги ползва, но живя на село, а там има работа цялата година. Ние сме в град и купуваме даже чесън, копър и коприва..Скоро попаднах на чешка лиофилицирана копива с косерванти и Е-та. Изядохме я с ориз. Общо взето всичко "купешко" е така, консерванти, палми, Гмо соя, царевица и т.н. Каквато и форма и вкус да има, все е пълно с химия. Това е храната на бедните и трябва да е трайна и евт

5

Анонимен

преди 4 години

То ако някой си ги купуваше българските ***, веригите сами щяха да се натискат да зареждат от тях. Сега какво, ще стоят по рафтовете да гният и да мухлясват? Отделно, че да ми казва държавата с какво да си зареждам собствения магазин... все едно Кауфланд да се обадят на Бойко и да му кажат: "От утре 50% от министрите ние ги назначаваме".

4

Boko bo

преди 4 години

Любен Беров, Филип Димитров, Костов, Тиквата, Луканов и хиляди други направиха всичко възможно да унищожат българското Стопанство в цялост. А то се гради десетилетия. Сега ще ми ядете дедовия. Не дай си Боже стане наистина нещо сериозно ние нямаме ресурси дори за хляб. Целият бг хляб се прави от фуражна пшеница щото хлебната се изнася на 100%. Абе скапан и *** народ. Дано се затрие по-бързо. Друго не заслужаваме.

3

Смях

преди 4 години

Чуе ли човек фамилията Гечев и му идва да избяга през девет планини в десета. Баща му, корифеят Румен, затри спестяванията, банките и държавата, а синчето е подбрало земеделието. Тия хора до каквото се докоснат и става на камънье и дръвье. ***...

2

Анонимен

преди 4 години

Българските стоки са по-качествени, ама друг път. Кашкавал с палмово масло, прясно мляко от сухо мляко, колбаси с мазнина, имитираща естествена и много други... На кого ще ги разправя тоя, че българските продукти били много качествени??? Само на някой, който скоро не си е подавал носа в бяла държава! А качественото се изнася в чужбина и се продава на приблизителни цени.

1

Boko bo

преди 4 години

Стига бе хора. Къде живеете? Дори кибрита се внася от Румъния. Няма производство в България, което да има индустриално значение за битови и ежедневни цели. Стига вече. Тая пропаганда я нямаше и при ай Тошо лека му пръст.