10

Анонимен

преди 4 години

тия са се учели от най великите измамници с света които се намират в САЩ на Уолстрийт

9

спекулантчета

преди 4 години

До Анонименпо принцип всички които имат някаква надежда за забогатяване просто нямат ума на мошениците иначе нямат морала който да ги спре ако се сетят как да прецакат останалите, всеки от тях си мисли че е набарал далаверка и никой не се сеща че за да забогатее лесно без да прави нищо някой друг обеднява, те са пасивни дребни мошеници заслужават си да ги оскубят за урок

8

докато

преди 4 години

До Анонименима наивни граждани които се лакомят да не правят нищо и да печелят пари от нищо - това не е нито инвестиране нито проучване на някакви пазани необходимости - просто искат да дадат едни пари които са нищо за тях и да гледат как те се увеличават - сори амам точно такива трябва да ги скубят докато не се научат, мързеливи лакомници които просто са *** да измислят измамата иначе и те биха я направили

7

Елеонора

преди 4 години

Внимавайте! 1/3 от електроните магазини са измамници! Не купувайте, ако сте разумни!

6

Хасан

преди 4 години

Едно голямо БРАВО!

5

Анонимен

преди 4 години

Разлика между тях и нас никаква - всички сме под домашен арест. Тия поне са изкарали някакви пари...

4

А,кога

преди 4 години

Кога ще благодарят на бг прокуратурата за извършени арести на управляващият корумпиран " елит" в България... отговор..докато е на власт мутринскоченгеджийската ***..НИКОГА.

3

Сп???нс

преди 4 години

подобни ми звънят всеки 2 седмици. Обаждат се от разни фирми които подобно на сайтовете за спортни залагания ти предлагат оферти от 200? на всеки 500? които им дадеш.

2

Анонимен

преди 4 години

Колко алчен трябва да е човек, за да се върже на такава схема. Тонове статии бяха изписани, че бинарните опции са 100% измама, че в повечето страни просто са забранени и ред други неща в този дух. И не, винаги има нова риба, която се мисли за по-умна от останалите и иска да захване едни пари, защото преценява, че са и нужни и има право да ги притежава.Разбиване на групата е добре, защото не се знае какви престъпни дейности ще се финансират със спечеленото, но да не връщат пари на пострадалите!

1

под

преди 4 години

под домашен арест)))) - докато е под арест ще натрупа още милиони или поне ще скрие останалите