27

Солиидарност?

преди 4 години

Обикновено тези, които най-много крещят за солидарност, разбират този принцип по смисъла на "Моето си е мое, а чуждото е общо".

26

Глупаци

преди 4 години

Това ли беше Иво Христов *** ? Или другия пъпеш в парламента ? Хвани единия удари другия... *** !

25

Анонимен

преди 4 години

Микроб комунистки

24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА ние какво смятаме да правим? Това ще продължи до 13 май. И за какво толкова има да се вряска? На някои само им дай да вдигат джангър. Ей така, за спорта. Писна ми от вас, наистина, направо сте като циреи, болезнени и адски досадни. Човек не може да диша от вас.

23

Анонимен

преди 4 години

До тоя дето превъзнася Швеция-виж графиката на СЗО за Швеция-имат неимоверно по -голяма смъртност в сравнение с други страни със сходен брой болни. Така че те не са пример за нищо

22

ани

преди 4 години

До Микро Биолог 2Значи казваш да ни пуснат и който умре умре, така ли умнико? Я си помисли за семейството и тогава дрънкай.

21

ИСТИНАТА

преди 4 години

До Ама че хора=> радвам се да видя, че все още има мислещи хора!Който не му се седи вкъщи- да прави квото знае и да не реве после като не може да диша!

20

Анонимен

преди 4 години

До Микро Биолог 2 Уфф, не ви ща умотворенията. Идете и попитайте момчето което се отърва на косъм или прочетете интервюто с него и тогава плещете колкото си искате. Страните за които говориш нямат проблем защото никога не са имали необходимост да се пазят от каквото и да било. Никой няма желание да ходи там. Ама виж Италия Испания Франция за където всички драпат, какво е там, а? Разминава ви се, *** и затова ви знаят устите. И добре че има кой въпреки воя да си върши работата.

19

Анонимен

преди 4 години

Тлъстака и Шайката му може да дръпнат още 10 млрд заем.Стадото се страхува в кошарата си и спи непробуден сън.

18

възмутена

преди 4 години

МОЛЯ СПРЕТЕ С ЦИРКА г-жо Нинова!!!!!!Спрете да злепоставяте и президента!Бях ваш последовател ,но уви,след ката разбрах ,че сте отличната ученичка на Иван Костов,свалям доверието си от ВАС!!!! Молбата ми е към всички депутати да препрочетат Бай *** и си припомнят Стълбата на Смирненски.

17

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е едно добро явление. Показва слабостите на управляващите, занулява икономиките и отпраща излишните в оттвъдното.

16

Анонимен

преди 4 години

Ох, писна ми от евродепутати, вирусолози носорози и всякакви други, куци и сакати, които не знам защо и поради какво само глаголстват умуват самоизтъкват се на фона на най - лошата възможна за света ситуация. Не знам тези хора ме дразнят и отблъскват.Никой от нищо не се крие, откъде го измисли тоя? Кой се крие - умрелите ли? Да, образно казано, скриват се. А този така наречен вирусолог не открива колелото с факта че имало вируси. Той да даде акъл как да преборим този, за който няма лечение

15

Микро Биолог 2

преди 4 години

С тези зверски карантини - може да забавят положението с няколко месеца или година - но отпуснат ли нещата. Огнищата пак пламват. Затова и беше казано - това с карантините е "манджа с грозде" и е просто замазване на очите на хората. Затова НЕ съдете прибързано Държави , като Швеция , Норвегия , Беларус , Бразилия - където почти няма КАРАНТИНА. Може да са си прави хората !!! Двустранната пневмония е тежка диагноза. Но всяка година има такива случаи и то доста. Защо сега е по - специално?!?!

14

Анонимен

преди 4 години

До Микро БиологПоне по някълко пъти на ден да се дезинфектират улиците...Не може да се отмени карантината докато на запад бушува вируса и се прибарат огромни количествабг от там,които насят заразата.

13

Анонимен

преди 4 години

и кой каза че е до без край, я да чуем че нещо пак политиканстване по време на чума

12

Микро Биолог

преди 4 години

Христов е прав. Популярен Германски вирусолог го каза изключително точно и коректно !!! Добре. Сега се крием. Минават няколко месеца - вируса намалява. Но НЕ изчезва. Държавите отпускат Драконовските мерки - знаете ли какво става , след това ?!?! За нула време - още няколко огромни "огнища" и всичко се започва отначало! И това докога ?!?! Колко време? 1 ? 5? 10? 15 години? Колко ?!?! За да се успокоят ИСТИНСКИ нещата - трябва 70 - 80 процента от Населението в Световен мащаб да го изкара!!!

11

Анонимен

преди 4 години

поредния евробезделник

10

Радев-терминаторът

преди 4 години

Станишев подкопа доверието в БСП, *** продължава да дълбае в тази посока, но Радев ще ги довърши. Откъде извира тази омраза? А трябваше да е обединител ! Жалко, пак не случихме с президент. По-точно избрахме си най-слабия и неадекватен президент до сега...

9

Биби

преди 4 години

Споко, ще правим каквото кажат началниците.

8

Mariposa

преди 4 години

Ех Масква