22

До 20

преди 4 години

В България няма опозиция, има една банда гладни червени чакали , дето вият отстрани и им приглася мучащият Радев

21

реалист

преди 4 години

ТИЯ ОТ МЛАДЕЖКАТА СЕКТА НА ГЕРБ, КОИТО ВИСЯТ ПО ФОРУМИТЕ СЛАГАТ СЛУЖЕБНО МИНУСИ, СЪЩО ЩЕ ПЛАТЯТ СМЕТКАТА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.

20

Анонимен

преди 4 години

ЕС удари през пръстчетата източните диктатори-Не пипайте медиите и демокрацията.Ограничете мерките до необходимото. Изявлението е на Урсула.Всеки може да го прочете,защото ние всички тука парле ву франсе и конграчулейшън.

19

Активист на БКП

преди 4 години

БСП за пропаганда, ГЕРБ за кражба !!!

18

Шойгу

преди 4 години

Виденовата зима е най-страшният погром върху българският народ, след това поредно провалило се управление на БСП българите започнаха да мигрират масово на Запад

17

Анонимен

преди 4 години

Урсула фон дер Лайен го каза,не Крушовица-Видно е,че в някои източноевропейски държави,правителствата използват временното положение за да укрепят властта си и да смачкат критичните медии и опозицията..точно и ясно.

16

реалист

преди 4 години

ДЪЛГА ОТ 10 МРД ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН ЕДИНСТВЕНО И САМО ГЕРБ ДА СЕ ЗАКРЕПЯТ НА ВЛАСТ, А СМЕТКАТА ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА ОТ ДЕЦАТА НИ. ВЕДНАГА ОСТАВКА НА КРАДЛИВАТА ШАЙКАТА И "КАРАНТИНАТА" ИМ В НАЙ БЛИЗКИЯ ЗАТВОР.

15

Грую

преди 4 години

Aбе да питам...как 3% спад на БВП, ще докара в хазната дупка от 2.5 млрд лв? Да не би 80% от БВП да отива за данъци?Черешко, че не може да смята е ясно, ама за кое от двете лъже?

14

Шойгу

преди 4 години

До До фактИ пак е по-добре от сега, смятай.

13

Анонимен

преди 4 години

10 МЛРД ЗА КАКВО СА ТИЯ ПАРИ ДА ДАДАТ СТОТИНКА ПО СТОТИНКА ОТЧЕТ. ПРОЗРАЧНОСТ ?

12

До факт

преди 4 години

Виденовата зима е вероятно най-големият икономически колапс на България в историята ! И през турско не е имало толкова глад ! Да не говорим за 2 световна война! Аз работех за 6 долара ! Дневния ми надник стигаше за 10 цигари на дребно !

11

Шойгу

преди 4 години

Менда Стоянова е рядко тъпо парче, олицетворение на гербавата простотия, малоумие и некомпетентност. Тя е автор на половината гербави изцепки...

10

Анонимен

преди 4 години

Първо казаха 1 млрд после казаха 10 млрд още и АЕЦ имат да строят ха ха ха ха ха.

9

Анонимен

преди 4 години

Всеки иска!Маски,тестове,помощи за бизнеса,за социално слабите,за лекари,за болници,за борса,за икономика! Радев и той постоянно цвили за тези неща без да добави матиматическа конкретика.Добре де,от къде ?Със същия успех както ресторантьора пита от къде да плати 40% като е фалирал,аз питам от къде държавата да даде за всичко след 2 фалита за 30 години?Още повече тук говорим за вид презапасяване в случай на дълготраен икономически патос.Нека излезем и тогава съдете пред урните! Стига мрънкане!

8

Анонимен

преди 4 години

Къв дълг *** Менто. Нали баш шефо на гръмотевиците каза че има ИзлишАк. И не само излишАк ами и от контрабандата на цигари спечелил. КАде са милиардите с кои ги делнахте.Каде са ония 16 милиарда дето ги теглихте преди неколко години. За Фърчащите Кощници на Краварите ли отидоха. Правите ли сметка че тия милиарди требе да се връщат. А без икономика как.А правите ли сметка след някой ден като излезе Изгладнелия народ и ви подпетат с Винкелите и ви поискат сметката чих ше го дръвите *** Менто.

7

Анонимен

преди 4 години

Проблема не е толкова, че се теглят заеми, а в това че парите изчезват яко дим и ефекта от тях е нищожен за мнозинството. Най-много да се пръкнат още няколко милионера, но това мисирките никога няма да го кажат пък камоли да го напишат.

6

Анонимен

преди 4 години

Колко милиарда е вече дългът на българите ,който герб открадна?

5

ФАКТ

преди 4 години

До 5При БСП такова чудо никога не е било. Факт !Виденовата зима ми се вижда като младежко парти в сравнение с Бойковата пролет.

4

Анонимен

преди 4 години

БСП ги видяхме ! Два пъти да фалираш държава си е изкуство! Тея не стават и за опозиция! Никои не ги взема насериозно!

3

Анонимен

преди 4 години

Викайте Костов.