182

Анонимен

преди 4 години

Аз не мога да резбера *** тъъ пии.Те фалираха България сумата и пъти и то когато останалия свят се развиваше.Сега когато всички фалират, Испания, Италия, Франция, Белгия, Гърция, Ирландия та дори и Англия се молят на колене за корона облигации, ревнали, че ще тегли заем.Само да ви светна емитирането на корона облигации е дълг, гарант на който е ЕЦБ. Ама те комунистите са обратното на умни, как да разберат финансите. Те са като руса жена с кредитна карта в мола.

181

По телеграфа

преди 4 години

Горанов? Заем? Един милиард!? Коронавирус? Германски министър! Хесен! Самоубил се!

180

Булсатком

преди 4 години

Пуснаха платените канали много ларш Сите ей

179

Булсатком

преди 4 години

Пуснаха платените канали много Карл Сите ей

178

Булсатком

преди 4 години

Пуснаха платените канали Много Карл Сите ей

177

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари, също не ме е страх...от смърта/за предпочитане да не боли/На мен няма кво да ми вземеш.... Един път се умира, жалкото е, че повечето мишки умират всеки ден от страх..

176

Странджанката

преди 4 години

Няма друг б.унак да плати самолети на хартия,които и децата е ясно че не струват толкова а и едва ли някога ще дойдат.Ха сега дърпайте на воля кредити ,колко станаха за 10 години крадене.Няма такова некадърно управление.

175

Почна се

преди 4 години

Самоуби се финансовият министър на провинция Хесен заради кризата!

174

Хаха

преди 4 години

Странно как може да си плащаш данъците и осигуровките 20 години като поп, а като *** трябва да поеме някакви разходи заради кризата изведнъж се оказва, че имало "мазнинка" за 3 месеца ама само за някои. Верно ли проспериращата *** на СИК не може да изкара 3 месеца при най-малката непредвидена ситуация??? Спукахте се от крадене!!! Закривай!

173

до 180 и останилите

преди 4 години

Прави сте да сте сърдити..но това е демокрацията. Когато, Вие, вашите близки или приятели гласувахте за тези....индивиди...Ви беше забавно, безразлично, смешно.... а сега защо не се смеем? Всеки народ си заслужава съдбата и ние, гласувахме за тази съдба. Никога вече Боко Тиквата....Излезте на улицата, протестирайте..но , не...Ще страдаме ,защото заслужаваме.

172

Анонимен

преди 4 години

Ми то със заемчета, нямя нужда да си голем икономист...... Жалко за децата.....

171

Pff

преди 4 години

Солидарност съм проявил, като съм налял над 30 бона вноски по фонд безработица за последните 15 години като съм се осигурявал на максималния доход!!! Къде са ми парите, като сега трябва държавата да е солидарна с мен ако си загубя работата??? Може ли при 9000 новорегистрирани безработни (основно тези дето сега се върнаха от чужбина) да трябва се тегли 1 милиард??? Това пъровкласник да го смята, ще изкара много по-малка сума! Много удобен момент за крадене, наистина, докато *** са си вкъщи..

170

Анонимен

преди 4 години

Господи колко некъдърен министър си имаме. Според него, който не иска да прояви солидарност, няма смисъл да коментира схемата, а да остави хората си на грижата на социалната система - тази система нали е за хората, когато имат нужда. Или да ми взимате данъците може и сега да сме солидарни. И с какво - с разпредлянето и усвояването на парите от ГЕРБ. Изкрючително нагъл, арогантен и послушен слуга.

169

...

преди 4 години

Тези без евфрофондове и заеми не могат.

168

Анонимен

преди 4 години

Нали преди месец имаше излишек няколко милиарда,къде отидоха ?

167

Смях

преди 4 години

Оле майко!Ама каква стопанска криза,като нямаме стопанство?Ама ние в просперитет ли живяхма до сега?60/40 каква мярка е? Какви раб. места запазва?А защо работодател да плаща 40 процента на работник,който не работи?В Германия държавата плаща цялата 60процентна сума.Работодателят не дава нищо и получава финансова помощ за фирмата.

166

Тъп на 179 градуса

преди 4 години

Сега е момента да вземем назаем парите на целия свят! Те без пари ще измрът, а ние няма да има на кого да ги връщаме!

165

кой кат мен

преди 4 години

От студентската скамейка в Свищов плевенчанчето директно е изстреляно в М-во на земеделието и от там-в герберските висини да пипа в държавните пари...гербераст да си в днешно време

164

избирател

преди 4 години

Господин Горанов,само за няма и месец карантина, милиард заем....До, колкото разбирам,гласите още рестрикции и вероятно удължаване на карантината?Е,при все,че съм глупо-вато селско момче от Варна,си задавам въпроса,колко милиарда смятате да ДРЪПНЕТЕ,или това зависи,от карантината,която пък,ЗАВИСИ от Вас....Да де,но аз от опит знам,че парите трябва да се връщат!Веднъж,не успях и ми взеха един апартамент!А се сетих,че господин Борисов,из онзи ден спомен,че за бъдещи заеми,залог ще е държавта

163

българин

преди 4 години

до 111 " Дедо ви" Деде..Вяче сме в ЕС! Забрави ли? Та той контролира и определя какво да сеем и "внасяме"! АПК тата ги няма вече! Помниш нали? Чушки,грозде,домати за Русия и къде ли не?!Те идваха да си ги вземат. И правя разлика от зърно производители,зеленчуко производители и овощарство!-:) Уверявам те.Че за всичко е нужно ТЕХНИКА! Трактори,култиватори , сеялки,пръскачки и торачки! Па торове и препарати! Ако мислиш че на 200 дек,ще боднеш дръвчетата и след 5 г ще отидеш да береш грешиш! -:)