222

Василев

преди 4 години

Само Герб

221

гост

преди 4 години

Па напечатай си ги бре . Парите и без това губят стойност и скоро нищо няма да струват.

220

ББ

преди 4 години

бедняци...имате само пари

219

ББ

преди 4 години

извода е правилен,че сме във война,война между гладните...и ограбилите ги,презиращите ни заради добротата и наивността ни,заради любовта ни към Историята ни,към бъдещето на децата ни политици,магистрати,администрация..обслужващи олигарси бандити и чужди господари,бедни индивиди имащи само...пари

218

Анонимен

преди 4 години

Виновен си Ти и твоят началник,от доста време се знаеше,че светът ще се промени или с ядрена война или биологична/вирус/какви мерки взехте,купихте F-16 и до тук с вашите глупости .Сега ще теглите заем .

217

WTF????????

преди 4 години

Помните ли кой го хванаха да пие кафе с Пеевски? Да, точно така, маргиналът от ДПС, лицето получило подкуп апартамент - Горанкофф Умния.

216

ББ

преди 4 години

да платите на политическата класа държаща си парите в КТБ,която вие фалирахте,събрахте за 4 дни и се разплатихте от банките,те сега ни вадят душите през такси и..имат си инструменти и плащаме и този ваш грях,тровите въздуха,продавате водата ни на олигарси,режете заводи на скраб и продавате земята,съсипахте Черноморието ни,режете горите ни като башибозуци...и ЕС ви доплаща..бах те и света в които живеем..и грипа и той съмнителен,но за да оцелеем ще спазваме правилата,а и сметката не сме потърсили

215

Анонимен

преди 4 години

Населението бе оглозгано до кокал,до кокал и настъпи бедност,няма и правов ред в държавата,особено през последните 11 години и затова ви напускат и емигрират,втори и се самоубиват от безизходица,други умират или ги убиват и има демографски проблем страната ни,трябва да пазите населението и се грижите за него като зеницата на окото си,а не да ги лишавате от помощ!

214

дедо Петко

преди 4 години

- Готвите, Вие, дългове на неродените още внучета!

213

Анонимен

преди 4 години

Твърдо съм против орязването на социалните меРки в помощ на населението!Абсолютно твърдо против!Партийците да си орежат заплатите и техните олигарси да плащат по-солидни данъци,но населението,което едвам оцелява не го закачайте!

212

Анонимен

преди 4 години

chestito na dolni dabnik, ste imat zaem!

211

Анонимен

преди 4 години

Твърдо съм против орязването на социалните мески в помощ на населението!Абсолютно твърдо против!Партийците да си орежат заплатите и техните олигарси да плащат по-солидни данъци,но населението,което едвам оцелява не го закачайте!

210

ББ

преди 4 години

как така "фалирала"Гърция раздава на калпак,на всеки грък,как така дават заеми от по 30 х.евро на фирма и обмислят да е като грант..за ток,вода,вие богатите фалирахте с 400 болни от грип..аа вие сте "елит",всяка година в света умират 13 милиона от инфекции а не вземахте дългове освен за проекти обслужващи "елита" не приозвеждащ нищо...лотарии,схеми,наши хора,беззаконие и несправедливост....май се уморихме от игрите ви,време е и ние да спечелим малко...чест,парите вече не са ценност за нас

209

Анонимен

преди 4 години

До дрогарю БЕЗДОМНИКТи си жесток,непрекъснато орязвате минималните доходи на обикновените хора,които едвам оцеляват,а не докосвате олигархическите и корпоративни интереси,както и политиците,които истински ограбват държавата ни!Ако един олигарх го няма,България няма да пропадне,особено ако олигарха не работи за България,но вече милиони население го няма - умира,не ражда или емигрира,заради бедността и имаме ЖЕСТОК демографски проблем!Твърдо съм против орязването на социалните мрски в помощ на

208

Анонимен

преди 4 години

До дрогарю БЕЗДОМНИКТи си жесток,непрекъснато орязвате минималните доходи на обикновените хора,които едвам оцеляват,а не докосвате олигархическите и корпоративни интереси,както и политиците,които истински ограбват държавата ни!

207

Анонимен

преди 4 години

До АНТОН ТОДОРОВВиж,че ГЕРБ също са към Ротшилд,но от Германия,а ГЕРБ,ДСБ и не знам още кои партии от ЕНП,са атлантически,а не са европейски партии.

206

ББ

преди 4 години

та госин мИнистре,на администрацията която е..която ви избира кога ще намалите заплатите и ще ги пренасочите за здравето на Народа ни,докога брачедите на кметовете ще вземат пари които не си заработват..за един приятел питам..назначихте го кмет и се е уплашил да не остане без работа....само дългове трупат със схеми в общините,обслужват олигарси, а Народа ни плаща ли плаща..та Справедливост кога??света няма да е същият..Белене може и да заработи..Бог да пази България

205

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Те така готвеха да изтеглят 1 милиард ,ама февруари 2015, изтеглиха 16 милиарда . А оня Ореха, искаше да ни закопае ,с 800 милиона заем .

204

Анонимен

преди 4 години

До дрогарю БЕЗДОМНИК ОНЕЗ 16 МИЛИАРДА, ОТ ФЕВРУАРИ 2015 ,И СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ОЩЕ 8 МИЛИАРДА И ПОСЛЕ ОЩЕ 4 МИЛИАРДА ,И ПОСЛЕ ОЩЕ ...ОТДАВНА ГИ ПРОФУКАХА. АМА НАЙ НАПРЕД ОСВЯТКАХА ОНИЯ 8,8 МИЛИАРДА ,КОИТО ИМ ОСТАВИ ОРЕХА .

203

АНТОН ТОДОРОВ

преди 4 години

До *** Да се моли на IMG- Ротшилдгруп -Нидерландия ! Нали ,,Лукойл,,е 72 % собственост на Ротшилдгруп и сме демократични братя ,носители на североатлантически ценности .