20

Един

преди 4 години

Дължат ни обяснение от общината!!Сори, ама тази хигиенизация се прави с наши пари, гетото е *** до ***-те никога не са пратили 1 стотинка за нищо!Гарантирам, че след няма и седмица там ще е същата ***.Защо се харчат нашите пари за тези ***?Те искат така да живеят, това за тях е стандарт.

19

Яшко

преди 4 години

Аз искам да питам пловдивчани дали са доволни от новия си кмет? То не че имаше кой знае какъв избор, но този човек е изключително ограничен, *** , и не може да се обърка пиянската му физиономия. "Успехите" му като кмет, освен че изчисти махалите естествено за сметка на работещите хора, човекът успя и да си увеличи заплатата повече от двойно. Единственото качество, което притежава е, че е сол *** Върховния Вожд и нищо друго. Така че освен, че "свърши много" има и още доста време има.

18

Миро

преди 4 години

А как е възможно да има незаконни постройки ? Ако се знае кое е незаконно защо са го оставили ? Какъв е проблема кмета да издаде такава заповед, а не да чистят между незаконните постройки.

17

Анонимен

преди 4 години

Събудите се българи,трябва ли да търпим още тези пиявици

16

до 14

преди 4 години

В столипиново и подобните махали не плащат нито ток, нито вода, нито данъци, нито здравни осигуровки, всичко покриваме ние - работещите български данъкоплатци.

15

245

преди 4 години

И естествено пловдивските данъкоплатци освен водата, тока и помощите, които плащат на жителите на столЮпиново, ще платят и доста дебелата сметка за изчистването на техните ***, както правим и всички ние останали данъкоплатци за останалите подобни махали и техните обитатели, мнозинството на България

14

Смъртта

преди 4 години

Ако на всякъде е чисто и няма боклyци какво ще прави комунала няма да има работа за тях

13

Анонимен

преди 4 години

1. С чии пари се финансира чистенето и дезинфекцирането?2. Градската управа може ли да каже на колко лева общо възлиза сумата, платена като данъци от жителите на Столипиново и Шекер махала?

12

картоф компиров

преди 4 години

няма да забравя миналата есен двама ентусиасти бяха решили да почистят ромската смрад като призоваха десетки от самоков и региона и най-вече роми да им помогнат.отзовалите се на поканата бяха 0,а ромите им отговориха с подигравки и кючеци и маанета от махалата.

11

Анонимен

преди 4 години

,,2019-Пловдив Културна Столица на Европа''. Такъв нейбърхуд нямав цяла Европа.И такава гледка може да се види само в предградията на Найроби.Но все пак това е Европа а не град насред африканската джунгла,където няма водопровод и електричество.Допускането на така ниска хигиена е немислимо без усърдната работа на БГ-държавниците.Приватизираха цялата държава,а една чешма не направиха в Столипиново,да не говорим за обществена баня.

10

мак

преди 4 години

Честито на пловдивчани, пак ще плащат. Защо общината не подгони скъпоценните, които получават помощи, да поработят малко и да си изчистят собственоръчно направена коч.инка? Ако не, да им се спрат парите. Защо ги приучават, че държавата е длъжна да толерира всякакви престъпления? Днес им чистят, утре пак ново сметище, защото не техния, а чужд труд ще отиде на вятъра, и така до безкрай.

9

Анонимен

преди 4 години

Ама това само ноудошевени предмети или?

8

м...да

преди 4 години

Првилно. А сега всеки да се хване и да си изчисти къщичката ,да подреди мазето и тавана ,да освежи стените...Че то иначе -скука и психясване пред ТВ-то. При това вируси в чиста къща не виреят.

7

Анонимен

преди 4 години

Тия що почнаха да се връщат от Европата?Изгониха ли ги? Ми ние к'во да ги праим?Или и тук ще мразрешат да се поолзва оръжие за самозащита?Щото там ще ги избият - затова се връщат...

6

Анонимен

преди 4 години

Па намазаха безплатно почистване. Еваларката...

5

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата махала на Балканите и гордост на Пловдив.

4

Анонимен

преди 4 години

С 5л тия ще се издавят !

3

Наблюдател

преди 4 години

Безполезно. Пак ще стане същото много скоро. Излишни радходи и усилия.

2

А

преди 4 години

Какво същество трябва да си за да живееш в такава мизерия.

1

пожелание

преди 4 години

И сега трябва да дезенфикцират със зарин или зоман , !!