20

Adolfo

преди 4 години

Ще изтърват намалението, тази година ще бъде НАЙ ЕВТИНО

19

Анонимен

преди 4 години

"Ми нормално е при тази ситуация в България и Европа. Ще се приберат по родните си места до летният сезон, и ще изчакат за да видят, как ще се развият нещата в близко време! За разлика от тях.Българина напира да излезе от България! -:) И защо бе българино?"Ти чете ли статията или от заглавието всичко ти стана ясно

18

от старата школа

преди 4 години

Руснаците да бягат,но рускините дано останат

17

3 апартамента

преди 4 години

Уверявам, че цените на имотите няма да паднат.

16

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално е при тази ситуация в България и Европа. Ще се приберат по родните си места до летният сезон, и ще изчакат за да видят, как ще се развият нещата в близко време! За разлика от тях.Българина напира да излезе от България! -:) И защо бе българино?

15

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

До Анонимен 10ЕС СИ ОТИВА ИСКАМЕ ИЛИ НЕ ТОВА Е РЕАЛНОСТА

14

Лафове

преди 4 години

Става скъпо за тях по друга основна причина, която предпазливо не са споменали - неизбежното пропадане на руската икономика, която за 30 години не престана да се опира на износа на суровини. Като им пресъхнат банковите сметки (които Вовата отгоре на всичко ще облага с данък), да гладуват тук ли? По-добре вкъщи. А това за "безплатната" руска медицина и суперкачеството в строителството да го разправят на моите познати там, които могат само да се смеят горчиво на такива лакърдии.

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА така ,изгонихте и руснаците и сега ще питате къде с.рат гладните!точно заради тях сме гладни. Те ни крадат и с ГЗ си!

12

ммм

преди 4 години

Смятам, че от както започна кризата с Киев, влакове от Москва до София, просто няма!Информацията Вие некоректна.Да, те идват с коли, но поради вируса руснаците се страхуват, което е напълно нормално.Черноморието в близките години само ще си спомня не за руснаците, но и за нас българите.Там на Черно море на нас ни смъкваха кожата; е, сега не виждам това лято някои да поема към него. Браво! На село имам хубава бара и там ще изкарам почивката. Пари няма да харча, а тези на морето не ги виждам.

11

Анонимен

преди 4 години

Така така, на нас инвистиции не ни трябват. Най ни е хубаво да сме пропаднали селяни и да сме най-бедните в Европа.Хора как не го разбрахте че една държава има нужда от инвестиции без значение от запад север или юг. Бг продължава да припада още и още ама да не ревете след 5г че нямате 1 лв за хляб и бобена чорба докато запада яде хайвер и фазани.

10

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИ КОЙСИНЕ БЯГАЙТЕ СКОРО ПАК ЩЕ СМЕ ЕДНО.и ти ли си тръгваш?

9

Анонимен

преди 4 години

А така ,изгонихте и руснаците и сега ще питате къде с.рат гладните!Ердоган може да е всякакъв,но се опъна срещу санкциите,които не са в полза на държавта му и не си прекъсна търговските връзки с Русия,гледа първо интереса на държавата си,а не на никому ненужните санкции!

8

Марш обратно в Сибир

преди 4 години

Сиромаси крепостни селяни.Дори и по турско сме били по богати от тях имали сме имоти и сме пазарували в цялата империя и учили във Всичко ни взеха след 1944 избиха интелигенция и генералите прославили майка България.

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

НЕ БЯГАЙТЕ СКОРО ПАК ЩЕ СМЕ ЕДНО.

6

Анонимен

преди 4 години

Руснаците, които имат апартаменти в България, бягат от страната ни.най-сетне една добра новина!

5

Анонимен

преди 4 години

Жалка мафиотска държава!Българите сме подложени на същото.

4

Пак!

преди 4 години

Фейк нюз...

3

х

преди 4 години

до 2Не съм русофоб, русофил или какъвто и да е фил или фоб. Така че си объркал адреса. Жив и здрав.

2

Пепи

преди 4 години

До хех, *** - добре си го наредил днес - имаш 1 рубла

1

х

преди 4 години

Хич да не се връщат. България за българите, Русия за руснаците, Германия за германците, Сирийците в Сирия. И въобще всяка жаба да си знае гьола. Дано вируса спре мултикултурната политика в света. Дано се разпаднат лицемерните съюзи като Нато и Ес.