80

Анонимен

преди 4 години

ИДЕАЛНО

79

Анонимен

преди 4 години

Руснаците се изнасят към Турция и с право.Имотите са на половин цена ,времето е чудесно ,данъците са на половина ,хората са дружелюбни ,престъпност няма и е чисто на всякъде.В Турция се говори повече руски отколкото английски ,особено в курортите.Е ,тук ще останат едни евтини имоти ,но кой ще влезе в тях?Кой?Тези които и в момента застрояват морето ни ,скоро ще съжаляват за лакомията си.2020 ще се окаже превратна в живота на повечето тали.бани от морските курорти.

78

Striker

преди 4 години

Само едно ще им кажа - не се връщайте, моля.

77

Анонимен

преди 4 години

някои се изнасят, понеже са ги купили с кредити към руски банки, а вмомента кредитите там яко хвърчат нагоре, а пък тези които са теглили кредити в долари в момента също почти немогат да плащат вноските, това е истината, а иначе е напълно нормално да няма в тези апартаменти централно отопление, ако са искали централно отопление да са си купили апартамент във Варна или Бургас, в Сл.бряг, Влас, за кой да работи това централно, ми там зимата има 10-12 хиляди човека, половината строителни работници

76

срамота

преди 4 години

На Халкидики във всяко гръцко село има поне по няколко руски семейства.И украинци има.Не искат и да минават през страната ни.Повечето вече говорят отлично гръцки и местните ги приемат като свои.А ние плюем срещу тях ,въпреки историческите ни връзки.Защото руснаците виждат колко сме "европейци"-злобни ,завистливи и мързеливи.

75

Сашо

преди 4 години

Според днес.бг, явно мнението на "Елина Каровина от Москва" е най-показателно и обобщаващо за всички руснаци.Това е все едно Руска медия, да напише заглавие: "Българите не крадат тухли, те си ги берат", защото Асан от Столипиново така казал.Във всички черноморски градове/курорти/вилни зони си има руснаци и в момента. Нормално е като си купил имот на тройно по-ниска цена от пазарната, да е пълен леш откъм строителство.Не че и на тройно по-висока не е така де, ама преди да купиш-гледаш.

74

Анонимен

преди 4 години

1-во здравеопазването в русия не е безплатно, и там си има задравни застраховки, безплатна е само спешната помощ, както и тук, 2-ро почти няма стоки които да са по-евтини в русия, може би само горивата са по-евтини, 3-то виждал съм новото строителство в Сочи, ужасно е, определено в България се строи доста по-качествено в т.ч. и по морските курорти, а що се отнася до центр. отопление, да ме прощават, но като си купуват апартамент в летен курорт е нормално да няма,в Бургас има да са си взели там)

73

Анонимен

преди 4 години

Ами като им дават описание на всяка арматура на строежите, защо не отиват в Крим да купуват и да събират дъждовна вода за да има какво да пият?

72

Анонимен

преди 4 години

Не само руснаците ,всички вече бягат от тиквената диктатура.Над 600 000 българи напуснаха страната откакто Тиквун е на власт.Но почти никой не смее да говори за това.Вече сме на 115то място по свобода на словото.Дори емигрантите ни заобикалят.

71

Анонимен

преди 4 години

Нахалниците искат и безплатно медицинско обслужване в България. Руската наглост няма край.

70

haha - Fake News

преди 4 години

"Старите кучета" се страхуват и от влизането ни в чакалнята на еврозоната, което ще направи живота за тях по-скъп.***********************************************************************което ще направи живота за всички по-скъп.

69

Приятел

преди 4 години

За тези които искат да си купят имоти в Турция!МОЖЕ!Има си едни адвокатски начини и можете да си купите!В Одрин дори има 2 българи адвокати , от Казанлъшко.Много са готини и не взимат скъпо!Всички разходи-ток ,вода,данъци са 1/3 от нашите.Хората са добронамерени и позитивни.Времето е топло и навсякъде е чисто.Оставете тази коч.ина на Тиквата , поне дакато не се махне.

68

до Q

преди 4 години

Ми заминавай в Русия тогава, защо седиш тук.

67

Q

преди 4 години

Прочетехте ли внимателно статията и ако имате мозък ,а не тролство ,то ще разберете колко напред пред нас руснаците и със здравеопазванетои със строителството (със смета...) и защо идваха в Бг -евтинията и най-вече за времето и хората .

66

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Хайде на евтините апартаменти, две за лев !

65

Бостанджията

преди 4 години

Б Е Г А Й .!.

64

Анонимен

преди 4 години

Доста глyпости написани, но са напълно прави за качеството на строежите.

63

бай х

преди 4 години

Според препатилите от години московци, у нас качеството на строителството е като за кокошкарници.... те така е навсякъде с това ,,ново строителство ,,

62

ЧЕСТНО КАЗАНО

преди 4 години

Махне ли се Ердоган , и аз отивам в Турция.Не мога да понасям вече тази простащина и наглост, която е обхванала хубавата ми страна от цели 11г.Всеки ден гледам един и същи ***.так да ми се хили в лицето , и все нови и нови данъци ,такси ,винетки ,глоби и т.н.Не се издържа вече.Вече не сме народ , а стадо което не смее да си вдигне погледа от земята.

61

Анонимен

преди 4 години

До уточнениеВ Турция руснак може да си купи имот само във вътрешността на страната, но руснак и земеделие са несъвместими неща. Що се отнася до Гърция там могат да купят но ще им струва 5 пъти по-скъпо отколкото нашите подайгъзовци продаваха на руснаци.