181

до ТТТТТ

преди 4 години

ти таз армия колко мислиш е , че ще обикаля цялата държава денонощно, нали я убихте за 30 години, уж малка мобилна модерна и дрън дрън Зилове и Уазки .

180

До 184

преди 4 години

Отлагането на заразяването има огромен смисъл. Първо здравната система може и да не рухне. Второ, дава време за изнамиране на цяр против коронавируса. Трето, опазва част от младите от последиците от този вирус, при най-старите също.

179

ТТТТТ

преди 4 години

Бай Киро, ами ако трябва шофьорите с противогази ще разнасят пакетите иначе сега само отлагаме неизбежното! По мой сметки с калкулатора смъртността е между 5 и 7-9 % . От щаба ни лъжат , че смъртността е 2,5 %

178

БГ

преди 4 години

Болните?! Всички ли 276 са болни... надали. Всички са заразени - да, че и много повече. А тези грозни натяквания, че има дете на 3-години с вирус са жалки, на фона на препълнените детски кабинети през есента и зимата. Тогава не казват по новините за всяко дете с бронхит или пневмония!!!

177

Бай Киро паниката

преди 4 години

До ТТТТТСупер идея,но само да обесниш, тия разносвачи, дали няма да разнесат тая чума още по-добре..

176

ТТТТТ

преди 4 години

С толко много роми в България тоя коронавирус ще го влачиме две поколения, също като хепатит А и варицелата по махалите.

175

Анонимен

преди 4 години

Айде и аз да питам - искате от нас които живеем тук (все още) да пазим възрастните, тях ги ограничавате до 10:30, слагате ни КПП-та, спирате бизнеса, и накрая онези *** се връщат в Бг, разхождат се по цели тумби по стара традиция, а 14 дни никой нито им търси сметка... Много скоро ще ядете тоягата с целия този цирк!

174

мак

преди 4 години

Този г-н каза доста неща за болната жена на домусчиев. Но се озъби заради въпроса за махалите, щото ес забранява да се делят болните поради етноса. Изнерви се, все едно е лично засегнат.

173

Анонимен

преди 4 години

От това, което става по света и у нас изглежда, че всички тия мерки с карантината и КПП-та може да предпазят някой човек да се зарази, но само временно. Отлагане на неизбежното. След масовото разпространение на вируса по целия свят е ясно, че той няма да изчезне просто ей така и ще продължи години. Та въпросът ми е. Дали има хора, които биха склонни да живеят година /примерно/ в изолация, даже и така рискът за тях да е по-малък? Някой питал ли възрастните дали искат такъв живот?

172

До 179

преди 4 години

Сега работя за 130 канала тв,за интернет,за два автомобила,за екскурзия до Нотингам и Турция,за една седмица на нашето море,за мобилни телефони,чрез които се чувам със семейството си и знам,че са добре,за разнообразието ми от дрехи,уреди,инструменти,за вилата ми на село !И за свободата си !

171

Анонимен

преди 4 години

др. Ангел Кунчев: "За да се обяви национална грипна епидемия, ще трябва да бъдат достигнати епидемични стойности от 250 - 280 болни на 10 000 души".За момента имаме 276 на 6 000 души при това една част от тези 6000 тестовe са повторни. Т.е. на този етап сме далеч от нормите за епидемия. Защо блокирахте държавата?!

170

Анонимен

преди 4 години

В Италия вече е установено, че коронавирусът се е появил още през ноември, вероятно и в България е от тогава, но по онова време го наричахте Грип Б. Дори лично генерал Мутафчийски се изказа по медиите в края на февруари че Грип Б е много по-опасен от коронавируса. След като стана шеф на щаба генерал Мутафчийски генерално смени тезите си.

169

До 177

преди 4 години

Карантина е италианска дума, а не френска. Идва от Венеция и означава 40 дни, времето, което корабите е трябвало да изчакат преди екипажите им да слязат на брега, за да не допуснат чумата във Венеция.

168

До 173

преди 4 години

Казва се,че постепенно ще се връщат в Украйна,след направени тестове в посолства ,след установяване на локацията,от където идват и т.н. Също в статията се говори за намерение,а не за факт.Както и да е,не мисля,че Украйна ще върне някои свои поданик.Това са мерки в жесток разрез на човешките права и колкото и да са ефиктивни са неприложими.Съшата работа е да изгониш поданиците си ! Не става ,разбери !

167

Анонимен

преди 4 години

До ТТТТТтази мярка е полезна само и единствено ако се предприеме едновременно в целият свят, иначе остава риска някой "турист" да разнесе заразата отново.

166

Мично Празников

преди 4 години

За това ще се пише един ден в учебниците по история, че е най-голямата измама в човешката история.....

165

Анонимен

преди 4 години

Как щабът осигулява 2 метра от човек до човек в обществения транспорт?

164

Анонимен

преди 4 години

България фалира. Бюджета е на червено.

163

до до 165

преди 4 години

а сега за какво работиш, сущото само че морето от 10-15 стана 3-5 дни.

162

ТТТТТ

преди 4 години

<Така всеки ден ще се увеличават болните в геометрична прогресия и нищо! А най добре да се блокира държавата за 20 дни влакове, метро, автобуси, Лидъли, Кауфланди всичко да се затвори и веднага с бусове от цялата страна да се карат пакети с храна до всеки адрес в цяла България! А бусовете са много лесни на Еконт, на Симит, на други компании, и в същото време армията да обикаля денонощно дали някой не нарушава карантината, така 20 дни и край! Иначе така ще стане неизбежното, а то е лошоооооо<