10

Един

преди 4 години

И като ми изтрихте коментара, какво!?Вашето любимо столипиново да не би да се превърна в образцов квартал!Пак ще го напиша-такава воня и мизерия не е имало откак свят светува и такива заразни бунища могат да се видят само насред мегаполисите на Индия.Айде, чао!

9

Живял 10г в Столипин

преди 4 години

Може да ги оправи само: Направо,или Тодор Живков

8

Анонимен

преди 4 години

,а защо цените на горива,при близо СТО-100% БОРСОВ СПАД, се търгуват само със 8-9% намаление????

7

Анонимен

преди 4 години

Преди дни гледах руско видео по Ю-Туб за цивилизацията и културата на хората.Когато стана дума за тоталната деградация на едно общество,кадрите бяха от Столипиново.Срамота за държавата ни е отношението към този и няколкото други квартала в България от този калибър.И нека хората знаят че когато Пловдив бе Европейска Столица,всички гости на града са посетили Махалата.Такова нещо къде друг път ще видят?

6

БПФ

преди 4 години

Отново ще се пилеят милиони от джобовете на данъкоплатците за нещо, което няма да оцелее дори месец. Хъхpeците са непоправими - могат да бъдат озаптени само с брутални санкции !!! Полиция, жандармерия, ако трябва армейски подразделения да влязат там, да изкарат от кaтуните цялата пaплач и да я заставят сама да си рине мръcотията. Или да им спрат всички помощи, докато Столипиново не светне от чистота !!! С добро просто НЕ СТАВА !!!

5

Само питам

преди 4 години

С канабис ли?

4

Анонимен

преди 4 години

до3!Ти да не мразиш чистотата?

3

Анонимен

преди 4 години

до1!Надеждата умира последна!

2

Анонимен

преди 4 години

Само месец след като се почисти и обнови ,гледката ще бъде отчайваща!В тази криза трябва да се пести ,а не да се хвърлят пари на вятъра!

1

Мерки

преди 4 години

Какви информационни табели, бе? *** не може да чете. Щели да изграждат площадки за ***. Ама там има джелязо - ще бъде изтърбушено и предадено за скрап.