8

Благоев

преди 4 години

Не знам какво очакват някои хора! За 25 години не можахме да създадем икономика която да стои зад ЛЕВА! Така че,чрез борда поддържаме едно 25 годишно ПЛАТО на ФАЛИТА!

7

Подкрепа на кризата!

преди 4 години

Това не са мерки за преодоляване на кризата, а за "подкрепа на кризата" и присвояване на милиарди от мафията.

6

Скептик

преди 4 години

В Русия като минаха 100 новите позитивни, ги пускат 1 седмица в ОТПУСКА да стоят в къщи всички.

5

Щяха да са правилни

преди 4 години

Мерките можеха да са изцяло насочени към човека ---на всеки с адрес България се отпуска определена сума по лична карта и така всеки месец ,че да се прибере в къщи да седи. Без да излиза и да си плати сметките --всичко друго са нечисти схеми на които ТЕ са доказани майстори уссвоители и прсвоители,дори и в криза мислят чрез коя банка да лапнат....

4

Анонимен

преди 4 години

Епидемиологична зараза не се ограничава със служебни бележки и проверка на документи, а с изграждане на КПП-та на възлови места за измерване на температура, бърз тест и дезинфекция на входовете на метрото, учреждения, фабрики, автогари и летища.

3

Анонимен

преди 4 години

Долу Мутрата!

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога да го схвана това подпомагане. Ще им раздават пари срещу нищо ? Подпомагане означава облекчение на данъци, отлагане на срокове,запазване на работната ръка, мерки за отлагане или задържане на изпълнение на договори по дипломатичен път

1

Boko bo

преди 4 години

Не е това въпросът my friend! А колко от тия мерки ще станат нещо повече от телевизионни мерки? Щото още се краде с пълна сила на Тиквените магистрали! Някой да е чул кво става с тях? Кражбата на века! Това става! България може, гласувайте за ГЕРБ.