8

Бай Онзи

преди 4 години

До Един от СеверозападаТези вече са на изчезване. Все пак пределната възраст за преподаване е 65-68 г.

7

Бай Онзи

преди 4 години

Университетите играят по правилата на държавата, която в момента дава пари на студент, а не за качествено обучение.

6

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Въпроса е : какво и къде можем да използваме дипломата от : ТУ... и всички останали български университети?Отговор : създалата се криза за т. хартия няма да засегне нас.

5

Анонимен

преди 4 години

Егаси килиферченето ! Учебната година не е завършила ,кандидят студентски .Ами ако го приемат за студент ,а той не вземе диплома за средно , по нещо го скъсат ?

4

Един от Северозапада

преди 4 години

Ролята на университетите е да учат студентите, да преподават знания и опит, защото човешкия живот е кратък и не стига самостоятелно да ги придобие човек, от 0.Ролята СЕГА на университетите е да осигуряват заплатите на преподавателите. Излезлите 5% кадърни от тях, са кадърни , защото са имали желание и въпреки системата са се саморазвили, 50% от започналите са се отказали, защото виждат абсурдни условия, които трябва да изпълнят, и 45% минават между капките, по какъвто начин се сетите, до диплома

3

Един от Северозапада

преди 4 години

Влизането е лесно. Трудното е после, особенно във факултетите, дето преподаватели, лежащи на стари лаври, страдат от комплекса"Ти знаеш ли кой съм аз, и солко много знам?"...Може да не вярвате, но има случаи, студенти 4 курс, да са късани цяла група, и да не стигне един от тях до дипломна работа, а са се явявали 7-8 пъти на изпити по един и същ предмет, години наред.При това-не са ***, работят във фирми точно по специалността си, и то-на ниво, почти на професорите...Не препоръчвам ТУ на никого.

2

Анонимен

преди 4 години

До Какви приемни изпитиИ си завършил? А пишеш "мЕсто".

1

Какви приемни изпити

преди 4 години

С малко изключения завършващите абиТУРенти са една голяма "0".Когато аз кандитатствах за едно место се "биехме" 10 човека !!!!!