112

Анонимен

преди 4 години

Към сводката да включат и умрелите от естествена или насилствена смърт, за да придобием някаква представа колко зле ни цака тоя хипотетиченвирус.За 2018-та са починали 108256 души или средно по около 300 на ден и никой не е особено впечатлен.

111

Анонимен

преди 4 години

Абе не можеш да затвориш граници бе! Как ще затвориш граници за български граждани!!То зад клавиатурата всъщност може всичко.Вие давате ли си сметка например,че ако всеки шофьор на тир бъде карантиниран след курс,то за две седмици няма да има шофьори,тоест тогава вече ще настане истински хаос.Ситуацията е деликатна,непозната,динамична и абстрактна.Не може в настоящата глобализация,хоп,да затвориш всичко !Просто се пазете ! Акъл давайте тан,където сте силни !

110

Анонимен

преди 4 години

копачА.....за теб правата лОпата е изхода.

109

Без име

преди 4 години

Ще има още толкова и повече. Проблемът в момента е свободното допускане на онези българи, които след 20 години престой в чужда държава - прекрасна, решиха че е време да се върнат там където не става. Защо питам аз трябва да се дава шанс на онези, които в удобен момент за тях забравиха родина ,сънародници.. защо и тогава и сега не проявиха съобразителност излагайки на риск голяма част от българското население.Затворете границите, ситуацията ще бъде много, много тревожна!

108

Тонката

преди 4 години

На другарите като Гроболапача например,кога не им харесат статията и коментарите под нея пускат спама със звездичките:):):):)И кво?:):):):)

107

Анонимен

преди 4 години

Колко е психологическия праг? 500, 1000? Няма ли някой експерт да се изкаже по тоя въпрос.

106

До българин

преди 4 години

А ти толкова ли си кух,за да разбереш,че български гражданин НЯМА КАК ДА БЪДЕ СПРЯН ДА ВЛЕЗЕ В ДЪРЖАВАТА СИ !!!!Невъзможно е да се издаде такава заповед !

105

Анонимен

преди 4 години

242 заразени, не болни. Болните са доста по-малко. Не всявайте паника с тези заглавия.

104

Анонимен

преди 4 години

Махнете го Годжи, трябва да го съди военен трибунал за укриване на епидемията и геноцид.

103

Анонимен

преди 4 години

Да казват и колко човека на ден изследват. Трябва да са поне 500-1000 на ден. Така ще имаме по ясна представа как се развиват нещата.

102

Тонката

преди 4 години

До ГробокопачАбе ти на 3 Март ходи ли на Шипка с президента бе Гроболапачо?:):):):)

101

българин

преди 4 години

Затворете вече границите бе хора! Толкова ли е сложно? За пътници! Тировете няма как!

100

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Слушах една професорка представителка на другия щаб съставен от учени.Тези хора обясняват научно как стоят нещата, докато генерал Годжи говори като военен, за да не казвам като милиционер.Вие на кого бихте се доверили ? На милиционера или на специалиста, когато трябва да се лекува вирусно заболяване ?

99

MaйMyнaтa

преди 4 години

Български пенсионер, чакащ великденски 40лв не го лови вирус. Не е като италианскиот, с 2500? чакащ, българка да му трие дирникот за 1/3 от пенсията!! Лично мнение, и нищо лично!

98

Коронката

преди 4 години

До ТонкатаЩе видиш ти като те спипам и тебе за белия дроб.

97

Анонимен

преди 4 години

Не бойте се, все още над 6 милиона не са заразени.

96

Анонимен

преди 4 години

копачА.......и тебе ще закопаме.

95

Х

преди 4 години

Щабът с генерала няма грешка засега. Организирани, действащи. Точни и стриктни. Компетентно отговарят на въпросите. Няма ала бала в тази извънредна ситуация. Уместно е и журналистите да вдигнат малко летвата. Да задават по интелигентни въпроси и да не питат едно и също.

94

Тонката

преди 4 години

До ГробокопачМараба Гробокопач:):):)Отколко години пишеш с този ник?:):):):)Май не ти върви нещо копането,по ше ти ходи Гроболапач:):):):)

93

Анонимен

преди 4 години

алоу диванниците. вие ще *** от преяждане и шизофрения. няма да ва коронясат.