132

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе се занимавайте с филми и др. глупости...Каквото ви е писано,това ще стане...Трябва да се разчита само на лечението ,късмета и имунната ни система. Вируса не може да се спре с тия маски и ръкавици...Не е като другите досега. Вирее много часове извън тялото на човека и може да го пипнете отвсякъде. Лека вечер!

131

The Wall

преди 4 години

Пуснете си филма, много е поучителен за случая.И още един поучителен филм Brazil.

130

СТАЛИН

преди 4 години

време е освен да се казва КОЛКО ЗАРАЗЕНИ има за деня и КОЛКО СА ТЕСТВАНИ за деня иначе няма смисъл

129

A

преди 4 години

Чети бе ,приятел .. 61-годишният мъж от Казанлък се е прибрал от Франция точно след 20 - годишен престой там.

128

до анонимен някой си

преди 4 години

Аз пък мисля, че трябва да отидеш във форум, който зиисква регистрация, щом така предпочиташ.Чара му на този тук е в свободата, Дори ник не изисква.Форумите с регистрация отваят щат за ***. Поне по 20 висят денонощно в тях и пазят като гладни вълци кошара, да не би някоя овца да изблее нещо "неподходящо".Нека има и такива форуми и онакива. избора е важен

127

Анонимен

преди 4 години

Дано повече бабички духнат свещите

126

y

преди 4 години

Да как добре могат да броят...

125

можеше по-добре

преди 4 години

Почва да ме хваща яд за онези дни в края на ваканцията заради грип Б, когато призовахме за удължаване на ваканцията и обявяване на карантина, но управляващите се пеняваеха, че нямало вирус в България.Опитахме се да им обясним, че няма как всички около нас да имат заразен, границите ни да не са затворени и у нас да го няма вируса.... бавно схващат завалиите - дори пратиха децата на училище за един ден.Еле РЗИ Варна са за уволнение с тяхната отмяна на епидемяита. На ви "отмяна" ....

124

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че за коментиране в сайта трябва да се иска регистрация. Като гледам, тук е пълна анархия.

123

Анонимен

преди 4 години

" след 20 години престой в чужда държава - прекрасна, решиха че е време да се върнат"Хи хи.....кой се връща след 20 години каскет?

122

Анонимен

преди 4 години

Къв е тоа със звездичките - пич вземи си камиончето и си поиграй малко

121

Анонимен

преди 4 години

Shitpunkt е посредствен драскач.

120

не че нещо но ...

преди 4 години

До Д-р К. ГебхардСапунът по време на грипна епидемия, е като шапкатаза плуване по време на секс. Не е най-сигурното предпазно средство.И по 30 пъти да се миеш - ако някой ти се изкиха...Освен ако нещо не премълчавате за вируса, казват, че се предавал по въздушно-капков път.

119

Анонимен

преди 4 години

Абе денс беге, толкова ли е трудно да отсвирите някой като иска пусне мнение с повече от 5 нови реда?

118

До без име

преди 4 години

Казуса,за който говориш се отнася за друг аспект.Съгласен съм ,че тези,които плюха и ругаеха България,тези,на които децата не знаят български и имат двойно гражданство,а сега България се оказва тяхното спасение,трябва да си платят.Но наистина има хора,които нямаха избор.Заминаха,но никога не поругаха страната ни. Има и много българи по света,които са били временно там.Няма как да спреш едните,а да върнеш другите.Законодателно е невъзможно да не пуснеш българин в България!

117

Анонимен

преди 4 години

никой от новите хванати заразените няма общо с другите заразени...смятайте колко скрити заразени обикалят навън

116

$ДС

преди 4 години

Това е само вържа на айсберга, и повече ше стават, защото в България милиционерското управление бори пандемията със служебни бележки и проверка на документи, на нито едно от двете не пише здравословно състояние.Препоръките на СЗО са скриининг на температура по КПП на градове, входове на метро, гари и обществени сгради, бързи тестове и дезинфекция, нищо от препоръките не се изпълнява за съжаление ще ни удари страшно.

115

11

преди 4 години

Кунчев и генералчето упорито се противопоставят на бързите тестове !Защо ? Проф . Аргирова е "ЗА"! Защото ще се окаже ,че са абсолютно неподготвени за реалната бройка заразени , която е в пъти повече от обявените ! А това , че рано ще се открият много болни хора , които ще заразят много други ,които могат да бъдат придпазени !?Генералчето "Сега не е време за наука !"Изумително ! Председателят на СЗО каза "Тествайте се , колкото може по-често !" Така им е наредено "ОТГОРЕ"!Не виждам друга причина

114

Анонимен

преди 4 години

Всичко в този свят може ,въпрос на желание .По документи на една държава граждани не са ми нужни. Ето ти свободията да видиш до какво доведе и по-лошо ще става.

113

Анонимен

преди 4 години

До българинВодачите на тировете са на 14 дни карантина и няма смисъл само се трупат по шосетата и по-дообре да ги спрат и тях.