23

Solar Power

преди 4 години

80 ГБ интернет ги глътвам за ден на файбъра ..... Всичко само с кабел никакви облъчвалки от мобилните оператори .... ей тези вируси стават точно заради 4/5Г мрежите. Съвсем лека мутация и готово. Да яйце няма да си свариш с 5Г но мутацията ти е в кърпа вързана. Тепърва ще става по зле. Всички радио трептения които не са природни ВРЕДЯТ !

22

Anon

преди 4 години

Обикновено тези статии са плява, но точно тази е попадение. Всичко което са споменали като фактор за намаляване на скоростта на безжичната връзка е коректно.

21

Уьовец

преди 4 години

И за това "изследване" са взели пари. Срам! Що не написаха нещо за и против М$ и алтернативата му Линукс а драскат небивалици!

20

Ай ти

преди 4 години

На скапан Интернет микровълновата му пречи.

19

о,0

преди 4 години

Интересно, когато гледаш видеоклип или вършиш нещо "важно" на компютъра си, как изобщо би успял да включиш микровълновата?

18

ИЗВЪН

преди 4 години

Мъничко пояснение за всички, които така активно умуват тук.*** мога да посъветвам "разбирачите", първо да погледнат колко плащат и за какво.Аз лично имам две sim карти. Една на български и една на английски оператор.За английската плащам £ 20. 00 месечна такса, която се равнява на близо 45лв и получавам : неограничени обаждания в UK, а също и неограничени sms - и. Към всичко това добавям и 80 гигабайта интернет. Който е доста по-бърз според мен, от всичко което се предлага на пазара в Бг.

17

Анонимен

преди 4 години

Пробвал съм го преди години, даваш ping към някой сайт и като приближаваш лаптопа до работеща микровълнова, латентността се увеличава значително.

16

.

преди 4 години

Добре, че не ползвам микровълнова инак щеше да ми насича коронавирус кючека.

15

Capital

преди 4 години

Здравейте от Лондон, Англия.Нямам микровълнова нямам и бърз интернет.Надявам се този коментар да стигне.

14

Анонимен

преди 4 години

Гении!!!!

13

Моше

преди 4 години

Статия пълна с глупости.

12

Доко

преди 4 години

То на Англичаните все някой друг им е виновен.

11

Анонимен

преди 4 години

До Инженер von GaneffМалко сте объркали цифрите в числото. Печките са на 2,4 GHz, a не 4.2. Пък и wifi има и на 5 GHz, така че си купете по-нов рутър и спокойно си топлете манджата.

10

искам ама няма

преди 4 години

Искам бърз сех? Ама няма...сичките компенонки са се изпокрили и не вдигат телефона и СМС не ми връщат ше откача вече на тая дефицитна тоал. хартия да ме карат на ръка неееее

9

ПорЦелан

преди 4 години

Мд-а-а, не го видях отначало, обаче чупи *** ша знаете! Два или повече пъти. Това за халогенната ламба дето пречи на мрежата ...

8

ПорЦелан

преди 4 години

Имаше много приятен френски филм, в който група роднини имаха малък спор по едно наследство. По време на спора една жена заби в гърба на мъжа си брадва, а той след това се опита да и пъхне главата в микровълновата и да я включи

7

Анонимен

преди 4 години

Ако не знаете,микровълните се използват и като оръжие!

6

Анонимен

преди 4 години

Не ни интересува

5

Йойойо

преди 4 години

До Инженер von GaneffХитрец си ти, Инженер von Ganeff. Размени числото преди запетаята с числото след запетаята. Надявам се беше нарочно.

4

Анонимен

преди 4 години

Чудят се какво да излъжат...за тях е под достойнството им да кажат че интернета им е скапан!