114

Анонимен

преди 4 години

Нинова стига си стояла начело на БСП и да спъваш партията си!Изберете си някой истински социалист,че хората да ви гласуват доверие,докато си начело на БСП ,трудно ще спечелите избори!

113

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Оллееее! Чудиш ли с още защо ти пожелават коронка без да са ти счупени зъбите?

112

Доктор

преди 4 години

Няма ли кой да озапти напъните на тази червена буржоазия да се изявява и да сее омраза, неприязън, некомпетентност и недомислия за всичко в държавата ? Има избрани от народа ( и слава Богу правилните ) хора , които си гледат читаво работата и превеждат успешно държавата през тази беда ! Нямаме нужда от червените нехранимайковци ,които няколко пъти са фалирали цялата държава и народа ни !!!

111

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 108Пфффф!

110

Анонимен

преди 4 години

Наистина се убеждавам че хората губят разсъдъка си и нормалното си човешко поведение. Не знам дали трябва да ни се случват подобни неща за да лъсва тази невероятна хорска неадекватност спрямо всичко и всички Ужасена съм. А БСП - то пак с чужда пита майчин помен. Ако ги питаме тях, държавата трябва да се източи, пък каквото ще да става и само да начешем съответните красти., Не мисля че в това ще излезе нещо нормално

109

Анонимен

преди 4 години

В тази статия са се залепили всички десни и няма нито еддин ляв от БСП,да си защити партията,еваси ужаса!Нинова дай път на някой истински социалист и антифашист да застане начело,вместо да спъваш партията си!

108

Анонимен

преди 4 години

Нинова отстъпи мястото си на някой истински социалист!Иначе няма да получите гласове!

107

Анонимен

преди 4 години

като прочетох заглавието, реших че ще раздават пари! пък то било - дайте да дадем!

106

ГЕШЕВ

преди 4 години

Да 86 - червени милионери .ЗНАЯ АЗ....КОРНЕЛИЯ си уреди американско гражданство . при срещата със посланик Херо / нали се гласи да се кара старините в САЩ / .но ще ОТГОВАРЯ за ПРИВАТИЗАЦИЯТА / кражбата / на Пловдивският панаир / ...ЗНАЯ АЗ ..и Гергов ще отговаря за ПАНАИРА .и за ХОЛДИНГ ПЪТИЩА !!! ..ЗНАЯ АЗ...це Масларова си боядиса косата ..и си мисли . че е узаконила ОТКРАДНАТИТЕ пари от РЕМОНТА на баните ...ЗНАЯ АЗ . че 26 год. син на пр. ПЪРВАНОВ си купи 5 зв. спа -хотел за 8 мил.

105

Анонимен

преди 4 години

Глобазилизма ще се завърне!

104

Анонимен

преди 4 години

БСП!БСП!БСП!Да живее БСП!Урааааа!

103

Анонимен

преди 4 години

До Един полу-грамотенДа живее бай Тошо Правешки,най-големияяяяяяя!Да живее Тодор Живков,строител на съвременна България и благодетел на населението, която просперираща България демонократите унищожиха!

102

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКажи ми кога е имало наркотици в България,преди гадняра и западен шпионин Горбачов да дойде на власт през 1985г.?Кога?Нямаше такова нещо!Ние бяхме хармонично общество с правов ред,беше почти рай и хората бяха щастливи и доволни от живота,след настъпването на демонокрацията , усмивките и смеха изчезнаха от лицата на хората в България!

101

Анонимен

преди 4 години

До БСП си отива...Напротив, всички нещастия в България ги причиниха десните,а не левите!Факт!Всяко дясно управление е било огромна национална катастрофа за България!

100

Анонимен

преди 4 години

До поправка 100Това не е вярно. Това че някои неща се криеха усърдно не значи че ги е нямало. Нямаше хероин и кокаин но имаше морфин. Справка - филмът " Аз, Графинята" В моя град имаше една прочута морфинистка всички я знаеха но за нея избягваха да говорят, все едно я няма или беше чумата. Така че без глупости.

99

Анонимен

преди 4 години

До Един полу-грамотенБай Тошо никога не е вкарвал в дълг България,а продавахме продукция в цял свят и хората имаха работа,а когато дойде демократа,западния шпионин и чудовището Горбачов през 1985.,започнаха проблемите на всикчи държави от соца,като унищожава неговата си държава СССР,поне нашите да беше оставил на мира,ама не и тук планът ран-ът се прокара и се унищожи всичко в България и си загубихме населението,заради настаналия глад и беззакониеЧе и Чернобил гръмна през Горбачовото управлени

98

24/7

преди 4 години

Хахаха....гладна кокошка просо сънува.

97

БСП си отива...

преди 4 години

При нови избори БСП е практически вън от парламента или с няколко депутата. Видяхте , че никой вече не иска да гласува за партията разграбила и унищожила България .

96

поправка

преди 4 години

Ееееей ,какво ми натискаш минуси,никога не е имало наркотици в България ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА,дори ни ги показваха на документални филми какво е това нещо,за знаем и да се пазим от тях,нито е имало масова престъпност,беззаконие,убийства,мизерия,каквито имаме днес

95

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЕеееей ,какво ми натискаш минуси,никога не е имало наркотици в България,дори ни ги показваха на документални филми какво е това нещо,за знаем и да се пазим от тях,нито е имало масова престъпност,беззаконие,убийства,мизерия,каквито имаме днес