154

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоНе разбрахте ли,че докато Нинова е начело на БСП,хората няма да гласуват за БСП?!Изберете си някой истински социалист,има много кадърни социалисти и честни кадри в БСП!

153

Турците ни ограбиха

преди 4 години

Трябва да ИЗХВЪРЛЯТ всички китайци, които са в БЪлгария, към границата с Турция и към Китай. Китайците РАЗПРОСТРЯНЯВАТ КОРОНА- вируса, за да разболяват хората в Европа и да ВЗЕМАТ парите на богатите( а бедните ще измрат). Китайците правят ДЪМПИНГ и искат да ОТКРАДНАТ бизнеса , работата и парите на българските фирми и работници.. И затуй трябва пълна ЗАБРАНА за китайски магазини или ресторанти в БЪлгария. Хем да НЕ ни заразяват с коронавируси, хем да НЕ ни вземат Бизнеса и работата.

152

Комунистите ограбиха

преди 4 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

151

Анонимен

преди 4 години

Те да си оправят първо празната партийна каса и фалиралата партийна телевизия. Па тогава да оправят държавата. То отстрани е лесно. Да дават акъл е безопасно, но вземат ли власта, фалита ни е в кърпа вързан. До преди няколко месеца икономическото гуро Гечев тръбеше да харчим. Амо го бяхме послушали.....мани, мани.

150

Дуло

преди 4 години

В цял свят след "мерките" на комунистите , се налага някой след тях да им оправя бакиите. Дано никога не им се отдаде шанса да ги приложат в България. Казах !

149

българин

преди 4 години

До 156 И др Борисов да беше тогава на местото на Виденов.Вярвай ми.Ситуацията щеше да е пак същата! И престанете да спекулирате пред Младото поколение с тази "тема"! Нещата излязоха от контрол тогава! Както в ситуацията при пандемията с аптеките в днешно време! Българина е особен чешит като "търговец"! И същата ситуация Ни очаква,Ако преминем към еврото! Не бъдете наивни! Ако младото поколение е такова днес! То ние по зрелите НЕ СМЕ!

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64А с 5 долара през 1996 г. по-добре ли ти беше? Имаше и за наем, и за заеми от банките, и за хляб, че и за кренвирши... Само че това си е чиста лъжа, с 6 долара не можеше да си купиш НИЩО, не че имаше и хляб, де. Комуноидите продадоха и житния резерв на страната, да не говорим за тоталната съсипия, защото мандрите им бяха полезна тренировка отпреди деветосъптемврийския преврат - този път минаха направо към банките и след фалита и на Мустака още плащаме лакомията и резиденциите им.

147

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоНе мога да вярвам на човек за когото не съм сигурна че като говори казва нещо. Или по - скоро че от тези теории на практика нищо не се получава. Моите идеи са си мои те никого не интересуват просто защото никой няма да се съобрази с тях. А този човек има претенцията да влияе на събитията и на съдбата на бизнеса и България. Видяхме го докъде я докара с теориите си които на практика не доведоха до нищо. За мен са важни не думите а делата. Другото е псевдоинтелект.

146

Анонимен

преди 4 години

Браво!

145

Комунизмът е пагубен

преди 4 години

Кажете ми една страна в света където комунисти управляват и народът да е добре. Например Венецуела е най-богатата държава на петрол , а народа гладен , няма ток , няма вода и т.н. В другата комунистическа държава Куба средната месечна заплата е около 20 долара. Това е голямото постижение след повече от 60 години социализъм. Да не говорим за мизерията в Северна Корея. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Прости, фанатизирани и необразовани хора не могат и не трябва да управляват .

144

ГОШО

преди 4 години

Аз съм Бобър.Казвам се ИГНАТ.Довечера ще дойда в домовете ви и ще нагриза мебелите.Треперете .Идваааам

143

Нищо ново

преди 4 години

А г'лупостите продължават да се сипят. Дежурният гербаджийски *** вече е извадил копи/пейста.

142

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: От това, което си написала не става ясно какви идеи защитаваш. И ако не можеш да кажеш какви са, как някой да ти повярва, че тези на Гечев били "нелепи".А Гечев говори за съвсем конкретни неща. Приема за положителни някои от действията на финансовият екип на правителството. За други счита, че изчисленията са погрешни. За Българската банка за развитие счита, (вероятно основателно) че не изпълнява основната си функция средствата да отиват за малки и средни фирмиОт теб нещо различно?

141

Дерзайте другари

преди 4 години

Дерзайте другари , подкрепете другарката милионерка *** Нинова и др. милиардер Г.Гергов и в София и в Пловдив , а после и в други градове. Те ще ви направят милионенри. Другари, спомнете си славното Жан Виденово и Гечево време(фалирахте почти всички банки) , и правителството на БСП на Орешарски(което фалира КТБ и открадна 4 милиарда евро)всички ще ви направим милионери - пак.

140

Анонимен

преди 4 години

До Нищо ново Хайде ти понеже си наясно какво казва Гечев да ни изясниш за какво става въпрос. Съмнявам се че ти самият знаеш . Просто ти харесва идеята, която той се мъчи да пробута, но доколко тя е адекватна и приложима не те интересува. АЗ бих казала че точно такива като тебе са много. Защото аз не защитавам партия а идеи, които в случая на Гечев смятам за нелепи. Това не е човек който разсъждава съобразно условията в които живее. И е доказал нелепостта си. На мен повече не ми трябва

139

ДО 140

преди 4 години

БЕСНИ СМЕШНИ ПЕНСИИ

138

Първо

преди 4 години

Първо, БСП да вземе да спечели избори, да състави собствено правителство и след това да предлага и приема мерките, които намери за добре. А сега какво правят? Отчитат дейност ли?

137

Студент

преди 4 години

Този професор като го каните на интервю му слагайте шлем ,че много плюе като говори глупости ...

136

Ха-ха

преди 4 години

Смех, смех, смех ...

135

БСП - ключови думи:

преди 4 години

диверсии, саботажи, атентати, убийства, лагери, афери, завери, явки, корупция, кражби, шуробаджанащина, кьорсофри, инфлация, стагнация,корупция,национализация, колективизация, партизация, партизанщина, комунизъм, популизъм, волунтаризъм, обедняване, лъжи, демагогия... - с една дума комунисти...