194

Тошко

преди 4 години

БСП тези мерки да ги обсъди първо в с.Крушовица и ако ги приемат, чак тогава да ги внесат за разглеждане в НС.

193

Избирател

преди 4 години

Ако ги е готвил др. Гечев - благодаря, вече сме му сърбали попарата.

192

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен: Не виждаш ли. че сам си противоречиш? Нямал Гечев стаж за икономист а бил министър на финансите. Не носил отговорност, а отговарял за финансите на цялата държава.А за финансовата криза от 1997. Сигурно никога няма да научим кой и как я предизвика. Джордж Сорос успя през 1992г да обезцени британската лира, една от най-стабилните валути, та какво остава за нашия лев. Едно е сигурно: ако България беше получила поне 1/10 от заемите, които получи Гърция, криза през 1997 нямаше да има.

191

Анонимен

преди 4 години

До Нищо ново Гечев един книжен плъх без един ден стаж като реален и действащ икономист. Как може да се вярва на такъв специалист. Никога не е носил отговорност за дадена дейност, а само е коментирал. Не случайно се провали като министър и стана за подигравка - мистър 1 $ = 3000 лева.

190

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 204: Това е малко! Отнемане на партийната субсидия на БСП и раздаването и на гербаджийските ***. Ето това ще реши проблемите.

189

Анонимен

преди 4 години

Реквизация на всички имоти на бсп за болнуци и отнемане на партийните субсидии на всички партии първо на червените А парите да се дадът за лекарства и бонус за медиците които са на първа линия

188

Нищо ново

преди 4 години

За втори път преглеждам тук постовете за да се убедя още веднъж, че освен г'лупости и п'ростотии нищо друго няма написано. Как не се намери поне един да коментира по същество това, което Гечев е казал? Но каквато ГЕРБ, такива и троловете и.

187

Пак ли

преди 4 години

Ако мерките са на Румен Гечев и сие да си ги заврат там където слънцето не огрява.

186

Доколенков

преди 4 години

До teoНе ги търпим. Резултатите от изборите им са показателни. Остана само техния президент, но в последно време все повече хора разбират, че това е злобно, безпардонно, отмъстително и дребнаво нищожество, на което изобщо не му пука за българския народ.

185

боико

преди 4 години

по добре коронавирус , отколкото бсп на власт

184

Кънчо Мисирков

преди 4 години

БСП предлага следващите 3 месеца всички депутати да се откажат от заплатите си и да ги дарят за борбата срещу корона вируса. Моля подкрепете ни!

183

teo

преди 4 години

ГЕРБ ДАРИ 100000 ЛЕВА ЗА БОРБА С КОВИД 19, А ВИЕ КОМУНИСТИ, НАГЛИ МИСЛИТЕ КАК ДА СИ СПАСИТЕ КРАДЕНИТЕ СИ ПАРИ, А НЕ ДА ДАРИТЕ !??!? КОМУНИСТ - ПО-ОПАСЕН ОТ ФАШИСТА!!!!!

182

Анонимен

преди 4 години

готви се храна, мерките се пишат, обсъждат и представят. Чакат, докато готвят, доклада на заврения зет и ще ги обявят.

181

teo

преди 4 години

ДРАГИ КОМУНИСТИ, СТИГА ПОПУЛИЗЪМ, а помислете как ще спасим българите от смърт при този вирус ??? НО ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИНА, А КАК ДА СПАСИТЕ КРАДЕНИТЕ СИ ПАРИ ОТ НАРОДА, вашият работодател !!! Ето защо КОМУНИСТИТЕ СА ПО-ОПАСНИ ОТ ФАШИСТИТЕ!!! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ????

180

Ganjo

преди 4 години

Ooooo...Не.

179

анонимен.

преди 4 години

До Анонимен 176 СТИГА СИ ПРЪСКАЛ ЗЛОВРЕДНИ БАЦИЛИ И ДА ПОДВЕЖДАШ ХОРАТА. НИМА СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО ИЗПРАЩАТ ПЪРВО НЕ СА ИЗСЛЕДВАНИ ЗА ВИРУСА И ТОГАВА ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА. ЯВНО МАЛКО СИВО ВЕЩЕСТВО.

178

Loyko

преди 4 години

Еееее......Не.

177

преживял

преди 4 години

Не ни стига коронавируса, ами сега и комунистите ли са социалисти ли са все от един дол дренки.

176

Анонимен

преди 4 години

След като видях безумните мерки предложени от БСП в закона за борба със спекулата повече не ме интересува какво ще измисли птичият им мозък .

175

Един

преди 4 години

Тръпки ме побиват, като чуя БСП и икономически мерки.