44

До 44

преди 4 години

Някой е трябвало да си отваря очите преди да мине към създаване на поколение. Хората не се променят за ден два, а тези които имат склонност към вредни навици без усилие да се погледнат на къде вървят и да предприемат мерки хич нямат шанс да се подобрят. Възрастен човек е предполага се да има някакво ниво на самоконтрол, ако не да търси помощ да се отърве от вредните си зависимости. Каква егаранцията, че такъв човек след като не може да играе еврофутбол,с радост ще даде пари за семейсвото,а не др

43

Анонимен

преди 4 години

Един приятел удари джакпота , беше около 20000лв. Черпене, пиене и после се оказа че още над 100 човека също са спечелили. Та тоя никога не губи.

42

Мунчо

преди 4 години

Само едно искам да споделя ,толкова нещастни хора, като в еврото през последните 2 години не бях виждал. Все едно си пред погребална агенция. И какво се случва? Държавата губи, съдържателя губи и играча губи, но някой печели. Това ме връща в спомените но 90год. когато играехме банка "Антинари" в градинката на кристал.

41

Анонимен

преди 4 години

Еврофутбол, много сте благородни.А за семействата които гладуват защото мъжът си пръска парите по Еврофутбол вместо да се грижи за децата си какво ще кажете, а? Всеки лев който попада у вас е взет от някое българско семейство което няма достатъчно акъл за да не си харчи парите по залагания.

40

Смешник

преди 4 години

Всички знаем че еврото е шано букмейкър, не се модернизираше като другите букита и пак без конкуренция. Ся трябва 4,5 нови букита да има конкуренция,а не за един пазара. Дипломатически ще се отнеме бизнеса на Божков,че много пара му носи.

39

Djo

преди 4 години

Това е много добра новина за деня.

38

Мхм

преди 4 години

Лошото е,че сега ще процъфтява нелегалният хазарт докато се появи друга фирма да вземе този бизнес. А там ще има лихвари дето дават пари на заем с големи лихви и ще става страшно.Просто има много комарджии които са осъдени и сметките им са запорирани и затова не играят онлайн. Мен ме ме интересува само да не се окаже,че те са си плащали данъците през оставена от закона вратичка и накрая да ни осъдят за няколко стотин милиона.

37

Анонимен

преди 4 години

До ЗапознатМного ясно.Но това е нормален процент на изплащане на печалби от хазарт.Имах навремето един познат който внасяше ротативки. Процента на изплащане на печалба от тях е около 8-10. Така са програмирани.На онези години - 1996-1997 щеше да ми плати 100 000 долара за да му препрограмирам ротативките да изплащат 5% вместо 10.Та така. Единствения забогатял от хазарт е собственика на казиното.

36

Запознат

преди 4 години

Имах възможност и връзките да отворя сам такъв пункт.Всички ми се чудеха,защо не стана ШЕФ а работа за заплата(по-голяма от печалбата на собственика).Аз им обеснявам защо те....Не ме послушаха и доста хора потънаха(искаха да са бизнесмени)съдба

35

Анонимен

преди 4 години

До ЗапознатАбе чудя се аз защо новият наемател , който взе един Еврофутбол до офиса ми ме мрази а то каква била работата тъй като взимам повече от него :d

34

Запознат

преди 4 години

7год работих в пункт на еврофутбол.От 30год съществуват и внимание.......процента който дават на хората които имат пунктове(бизнес)е.....6% ТОЙ СИ СТОИ 6% от 30год.Наяде ли се БОЖКОВ?Някой като си отвореше устата за увеличение на процента и веднага го затваряха

33

До Анонимен 31

преди 4 години

И си викаш, че е тук ще стане? Блажени са вярващите и дано Аллах ги възнагради!

32

Анонимен

преди 4 години

Тази година ще я помня вечно първо лотарията , след това евробет , и сега еврото да ви видя сега квартални пияници къде ще ходите и викате и ще цапате улиците с фишове и квитанции писна ми тука в добрич всеки ден да ги гледам идват трезви в еврото и след 2 часа излизат пияни ....Сега си стойте на *** .

31

Анонимен

преди 4 години

И защо временно ? не стига че има да дават на държавата над 700 милиона , че и временно хахахах . А сега да ги видя пияниците и наркоманите къде ще си дават парите поне вече няма да е мръсно от техните програми и фишове по улицата .

30

Мунчо

преди 4 години

По-добре да го няма, че доста хора си оставяха доходите там с някакви надежда за лесни пари

29

Анонимен

преди 4 години

домус аиде сега направи едно изявление че диемите са три месеца безплатно защото няма спортни предавания между другото ти отдавна трябваше да го направиш това да ама си голям скръндза

28

Анонимен

преди 4 години

В Турция Еврофутбол е държавен и носи големи приходи в хазната , вместо на някой бандит както е у нас

27

АнонимеН

преди 4 години

А СЛУЖИТЕЛИТЕ КОИТО СА СИ ЗАТВАРЯЛИ ОЧИТЕ, ЧЕ ЛЪЖАТ С ДАНЪЦИТЕ ТЕ КОГА ЩЕ ВЛЯЗАТ В ЗАТВОРА!ТРЯБВАЛО ДА ПЛАТЯТ 20 МИЛИОНА ДАНЪЦИ АМА ТЕ ПЛАТИЛИ САМО 2!НЯМА ЛИ КОМИСИЯ ПО ХАЗАРТА КОЯТО СЛЕДИ ЗА ТЕЗИ НЕЩА !! МАЙ ЯВНО НЯМА!!----------ЯВНО 200 ХИЛЯДИ РУШВЕТ ЗА ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК ВМЕСТО ДА СИ ПЛАТЯТ 20 МИЛИОНА ДАНЪЦИ НА ГОДИНА

26

Анонимен

преди 4 години

Кво мърморите ве мижитурки. Вашия идол черепа не плаща данъци, тва ли ви е идеала за бизнесмен? Или сега няма да имате къде да киснете по цял ден да си харчите мизерните пенсии и да чоплите семки?

25

Анонимен

преди 4 години

Закривай държавата.