174

смях

преди 4 години

Русия изби 20 млн от собственото си население по лагери и репресии по времето на кръволока Ленин и звяра Сталин. Някъв пиклив вирус ли ще ги плаши. За тях жертвите са само статистика.

173

до 777

преди 4 години

Това с криенето на истината е логично мнение, но имайте предвид че острите случаи някак си няма как да се скрият. Т.е. 20% някъде от заразените. Ако трябва умножавайте цифрата по 5 и готово.Пак сме сред слабозасегнатите страни.

172

От Германия

преди 4 години

DW да не се занимават с другите държави ами да потърсят в собствената си страна защо крият броя на умрелите от коронавиру. Защо пишат че някой е умрял от котонавирус само ако е бил здрав като вол без никакви други съпътстващи заболявания. И то само ако е умрял в болница. А за другите със съпътстващи заболявания пишат че са умрели от тях а не от коронавирус.

171

Анонимен

преди 4 години

То понеже в БГ са само 200 заразените, та сме решили да държим сметка на Турция и Русия. Смешни сте.

170

емиграция от Мадрид

преди 4 години

Да. Крият. Повече какво да се коментира?

169

Гомнойче Веле

преди 4 години

Преместих

168

Путин

преди 4 години

Истината е само това, което излиза от моята уста! Аз съм Царят Слънце!

167

DVB

преди 4 години

Разбира се, че данните не са достоверни, Русия има граница с Китай а Турция с Иран плюс летища които са основен хъб за пътуващи между запада и изток. Путин естествено играе политически игри и не иска никакви лоши новини да се разпространяват, подобно с Ердо но той се опитва да спаси и летния туризъм в Турция, по английските ITV и Channel 4 все още вървят реклами на Турция като дестинация..

166

Анонимен

преди 4 години

В България пика ще е на Великден и Гергиовден.

165

анонимен

преди 4 години

Според последната информация Леонид Решетников е дал положителен тест за коронавирус!

164

за България

преди 4 години

Едва 10% от населението ходи по барове, ресторанти, курорти, екскурзии и пр. Това ни помага в момента. Ако не пуснем зорлем вируса из населението, ще се разминем със сравнително малък брой заразени лица.В това отношение за сега се справяме по-добре от ред други страни.

163

тръмп

преди 4 години

Путин е най големият вирус.

162

Пълно щастие

преди 4 години

Айде сега Сърбия и Словения да повторят техния Добрава вирус, вариант на хантавируса.

161

777

преди 4 години

Всички правителства крият истината, за да не настане масова паника. В България също крият, като основно и не тестват, за да им е по-вярна стъкмистиката! В настоящия момент всяко управление е диктатура!

160

мнение

преди 4 години

Руснаците имат дълга ганица с Китай, но на тях им е лесно да затворят достъпа до по-развития си запад. Все пак това са ограничен брой пътни маршрути по протежение на хиляди километри.За тях е по-опасна запдната граница - ако навлезе вируса от там, ще им е по-трудно да се пазят.Данните за Турция може да приемем за достоверни на половина - ако Турция в само Истанбул, Анкара и курортите на Бяло мое... Какво става из пущиняка сами не знаят сигурно.

159

Анонимен

преди 4 години

Борисов също крие. Лесно ще ги пишат болни от друг грип или умрели от друга племония. Има и много заразени бг в ЕС и САЩ.

158

Алилуева

преди 4 години

Не ги мислете толкова руснаците...Защо не били толкова болни и куп други *** теории.Преживели са Втората световна с милионите им жертви и зверски блокади.Ще преживеят и това. Гаранция.

157

СТАЛИН

преди 4 години

каква РУСИЯ БЕ днес се написа че няма нито един тестван за деня в ПЛОВДИВ нито един цял ДЕН в ПЛОВДИВ БЪЛГАРИЯ

156

Анонимен

преди 4 години

Иска ли питане... Сърбия, Русия, Турция, Китай. Всички лъжат. Където има комунити, истина не очаквайте. До оня ден китайската национална телевизия се фукаше с лабораторията в Ухан, днеска вече забрави какви видеа пускаше из youtube как там се изследвали всякакви вируси от земните недра и се зъздавала наука.

155

Факт

преди 4 години

Италия свали флага на ЕС и издигна флага на Русия!Ако криеха нещо нямаше да спасяват Италия!