143

Анонимен

преди 4 години

И голема помощ та ние само на Македония пратихме толкоз ...А пияндуристан пребори вируса в световен мащаб да не говорим че и доставките им същност за произведени в китай

142

До 149

преди 4 години

И колко нови са тия "нови" мигове? Я виж коя година са разработени и после говори. Ама май си знаеш, но опитваш, ако мине. Е не русолизецо, не минава!

141

русофилите вън

преди 4 години

Русфилството е по-страшна болест от COVID-19

140

До 149

преди 4 години

В Германия само за ден се правят повече тестове за Корона вирус, отколкото в Русия за месец. А Германия има половината население на Русия и няма обща граница с Китай.Та нещата не са точно тъй, както ги описваш

139

Ами, да...

преди 4 години

ТЕ РУСНАЦИТЕ И НА НАС ПОМАГАХА, ЗАТОВА СМЕ БЕДНЯЦИТЕ НА ЕВРОПА!!ТЕХНОТО ОБОРУДВАНЕ, ЕДВАМ ГО ПРОДАДОХМЕ ЗА ЕДИН ДОЛАР!!!!

138

До 149

преди 4 години

И понеже мамашата ти знае какво да прави затваря очи и вика няма заразени. В целия свят пандемия само в Русия незначително число. Сигурно всички са толкова спиртосани, че вирусът не ги лови.А ако оставим черният хумор на страна в Европа има примери и на проспиване и на вземане на адекватни мерки. В Русия само увъртане, криене на същинското число заразени и неадекватен руски тест. Към това до вчера в цялата тая огромна страна имаше само една лаборатория за тестване в Новосибирск.

137

До 141

преди 4 години

Хайде спечели война без храна и техника да те видя. А се изразих така, защото английското разузнаване разчита немските шифровки и после ги издава на руснаците. Какво невярно виждаш в израза. Издават строго секретна информация, която са имали. А и да употребиш друг глагол , нищо не променя от факта, че без тая информация нямаше да спечерят тази толкова важна битка.Виж, тролските ти трикове да насочваш темата към маловажни странични проблеми, при мен не минава.

136

Анонимен

преди 4 години

Два дена Италия регистрира спад на жертвите на короновируса ииталианците видяха лъч надежда!Но не би,намесиха се Военно-космическите сили на безаналоговите и вчера беше регистрирано увеличение, 743починали!

135

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

До Смяхда, мужиците разтоварват камази от 40 годишни Илове, но за сметка на това ние си купихме на хартия 40 годишни ефове на цената на нови мигове. Много сте ми смешни с това , че сме родоотстъпници като защитаваме Русия. Не , ние просто не сме слепи. ЕС в момента се държи като девойка в паника. Няма идея какво да направи и само говорят глупости , а помощ идва от тези, които ни бяха врагове. Тази организация е мъртва и е въпрос на време Испания, Италия и Франция да излязат

134

Анонимен

преди 4 години

Те и при нас ни `помагаха` 45 години. И така ни помогнаха, че си съсипахме държавата и се докарахме до купонна система. Много обичат да се натискат и да помагат докато не им стъпи крака там. Преживели сме го не е да не сме. Ако могат да излъжат нещастните италианци, нас не могат. Отидоха в Сирия да помагат и вече 6 години така и помогнаха, че от това държава вече не става.

133

Анонимен

преди 4 години

До 144Кой ,кой люби говори самата статистика подавана от Маскве!В Русия има гастарбайтери от мюселманските Средноазиатски бивши републики на СССР цели ..5 милиона!

132

До 144

преди 4 години

Смехът е колко ти е промит русофилския мозък. Отдавна се приемат италиански и френски болни в германски болници. И това върви отдавна, ама по руските ПИКове не го пише и ти разбира се не го знаеш. Китайците, които сами още имат нужда от маски пращат в Германия и Италия, без да бият камбаните. А руснаците оврякаха орталъка, че пратили помощ. Къде бяха до сега като са толкова велики.

131

До 142

преди 4 години

Защо русолизците не можете да вденете, че самото сравняване на Русия притежаваща най-многото природни богатства в света с нас, е признание за мизерията й. Вие не сте най-интелигентната част от населението, но това вашето си е плюене срещу вятъра. Не се ли усещате?

130

Анонимен

преди 4 години

Голем смех с тия ЕС покриха се,но любят африканци афганистанци мароканци и други подобни уж бежанци ,но пък лидерите показват как се мият ръце,а къде НАТО?а Русия с санкции от ЕС и САЩ пратиха 15 самолета ,а кубинците също

129

138

преди 4 години

Ама ти си бил изключително "информиран" точно като совинформбюро си. Кой е бил под властта на Наполеон Австро-Унгария ли?

128

Анонимен

преди 4 години

До До 125До 145Но ние нали произвеждаме пасажерски самолети? Радвай се.

127

Анонимен

преди 4 години

До До 131До 137Интересно се изрази. Английското разузнаване е ИЗДАЛО на руснаците германските позиции.Колкото до храната и техниката, знам, разбира се. Но нали не мислиш, че победа се печели само с храна и техника?

126

До 125

преди 4 години

В Камаз руски са само ламарините. Така, че по добре разкажи защо не могат 20 години един пасажирски самолет да произведат.

125

Анонимен

преди 4 години

Много са наивни тия италианци ,първо пуснаха короновируса в Италия ,сега пък пуснаха руските водкаджий да пречат на италианските доктори да си вършат работата!

124

Анонимен

преди 4 години

До До 127До 134А държавите, през които е минавала руската армия по пътя си към Париж, случайно не са ли били под властта на Наполеон? Направи справка със своите учебници.