183

като

преди 4 години

чета ако в БГ стане голяма корона май никой няма да ви помогне,а бе много плюете квисти бе славяни или .......

182

хохолите капут!

преди 4 години

До Анонимен 194не се притеснявай моля

181

хахахахаааа.....

преди 4 години

До sdвярвай на бг..........

180

sd

преди 4 години

не вярвай на руснаците дори когато носят дарове. после италия ще разбие ЕС отвътре в полза на дивашката империя. но цената ще я плати източна европа а разглезените италианци ще си пият кафето както преди.

179

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 190Факт. Те китайците всъщност си изпращат помощ на техните: фабриките в Северна Италия са пълни с китайци, затова и стана тоя взрив при тях. Само тукашните фенове на *** още не са го разбрали и се надяват да видят руското знаме над Рим ... Твариши, изпуснахте си шанса 1945 година. Сори

178

Анонимен

преди 4 години

До КЪДЕ САС по 50 милиона долара са където трябва, а сработва и механизма за взаимопомощ при преценка на риска. Русия няма такава, тъй като на Джуджи му е все тая за руснаците щом става дума за политика. Китай се грижат за многото китайци (които между другото донесоха заразата в такива мащаби в Италия). Русия мисли да лови маймуни с трици, и успява - тукашните русофили.

177

КЪДЕ СА

преди 4 години

КЪДЕ СА СЪЮЗНИЦИТЕ НА ИТАЛИЯ САЩ И ЕВРОПА КЪДЕ Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА СТРАНА ЧЛЕНКА ?А РУСИЯ КИТАЙ И КУБА ТРЯБВА ТА ПОМАГАТ НА КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ СТРАНИ ДО КЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ БАЛОНА КАПИТЪЛИЗЪМ СЕ СПУКА КАПИТАЛИЗМА НЯМА ДИСЦИПЛИНА И ЗДРАВНА СИСТЕМА .

176

Анонимен

преди 4 години

190, много правилно. Това са фактите.Обаче италианците не са като нашия овчт ТЖ да дадат златото си на ва.тенките. Нашия селски потур им го е набутал в ръцете. Ама от италианците ще видат един гол....

175

Анонимен

преди 4 години

Руснаците пак се опитват да си правят евтина реклама. Няма кой да се хваща. Между другото, китайците вече се настаниха в Италия, тъй че руснаците пак са объркали посоката.

174

F

преди 4 години

Это сега добре се вижда кое е приятел и кой е Евросоюза))

173

До чегевара

преди 4 години

А на мужицитe, кой ще помага? Но това не е важно: там далите фира в Сирия, Либия, Афганистан и сега от вируса не се водятна отчет никъде

172

Чегевара

преди 4 години

Прпаганда! Нищо ново не са измислили чугунeнитe ушaнки от времето на Брежнев: мизеря и болест, но "помагат" на Ангола, Гвинея Бисау и т.н.

171

Русофил

преди 4 години

Браво на Велика Русия,цял свят се нареди по руските граници да ги дебне.Браво на Сърбия че ги подкрепя.

170

Темерут

преди 4 години

Те на Италия помагат, а на нас ? Боко трябва да иде на колене със поне 100 хил. тона Водка, ама за целта трябва да освободи Миню Стайков за спонсорство :)

169

Анонимен

преди 4 години

Дето ще се точат по единично, направо да правят една военна база край Милано и да почват да ни защитават от заразените натовци.

168

Мементо!

преди 4 години

Бой се от данайците (болшевико-сталинистите) дори когато носят дарове. А най-добре не ги приемайте. Приятелската прегръдка на руската мечка е по-задушаваща и от коронавируса!

167

Иван

преди 4 години

Русия няма нищо общо с този вирус, както и с новичок.

166

C

преди 4 години

Не плюйте Русия! Къде беше Евросъюза, когато Италия имаше нуждата от помощ? Няма Евросъюз и САЩ! Безвъзмездна е помощта на Русия и Китай! Другото е лаладжийница и пълни глупости на *** дибили!

165

Сата НАТО

преди 4 години

Просия ако трябва ще пожертва 10-15 000 мужици, за да си прави ПР. Освен това, за да имат толкова машини за биозащита, значи се занимават най-активно с разработка на биологични оръжия. В частност генно-модифицирани вируси. Скоро ще блеснат с някоя диверсия в Северна Италия.

164

Наблюдател

преди 4 години

Даа помагат. Те на себе си не могат да помогнат Тест-системы, которые используются в России, имеют чувствительность 105копий плазмид на миллилитр, объясняет доктор. Европейские тест-системы чувствительнее в 100 раз, они выявляют 103копий плазмид на миллилитр. Поэтому масштаб выявления инфекции у нас существенно отличается от европейского.По этой, в частности, причине, считает доктор, обследование здоровых людей в поликлиниках абсолютно бессмысленно. Потому что чувствительность наших тест-систем для этого не совсем пригодна.