11

Анонимен

преди 4 години

В япония имат проблем не само с короната но и с радиацията от фукушима. Шанса да има игри там 2021 е нула.

10

Анонимен

преди 4 години

Ами така де, така!

9

Анонимен

преди 4 години

аве пич0ве и пички, тука говорим за военно положение и хиляди жертви в Китай, Италия, Испания, Франция, тръгнали пак сметки да правят колко щели да бъдат загубите ако не я отменят... Давайте тогава я правете тая олимпиада, заразете и уморете няколко милиона, какво толкова, нали икономиката няма да пострада... Шведите и беларусите скоро ще усетят ефекта от фриволното си поведение, не ги мислете тях. Всеки има глава на раменете, но при някои е само за украса.

8

маргинал-майор Жаго

преди 4 години

ше поемате соевия ..... кинта нема

7

Играч

преди 4 години

В Беларус и Швеция живота си продължава. И освен това - си има футболни срещи , и то пред публика ! Как стават тия работи ?!?! Да не са балами случайно ?!?! Или просто им е ясно , че тази "зараза" не е това за което я представят поръчковите медии по света? Масовата психоза и паника плюс фалитите и липса на заплати за обикновените хора ще докара ПОВЕЧЕ ЖЕРТВИ в Световен мащаб отколкото Корона вируса! Бъдете сигурни!

6

Анонимен

преди 4 години

до 4 Муахахахааха...те скъпоплатените звезди даже да не работят повече докрая на живота си имат за 5 живота мангизи. Тях не ги мисли.

5

Анонимен

преди 4 години

трябва да спрат да се провеждат олимпиади защото са пари хвърлени на вятъра

4

Яким Вълев Донев 2

преди 4 години

..... Тази календарна година забравете за СПОРТ , особено пред пълни зали или стадиони ! Никой няма да го разреши. А и самите спортисти ще са уплашени , което е повече от нормално. Ще има фалити. Наистина си нямам на представа как ще изплащат заплати на скъпоплатени звезди и персонал. Предстои по - бруталната версия на "ГОЛЯМАТА АМЕРИКАНСКА ДЕПРЕСИЯ" от 30-те години :( ! Дива Икономическа криза.... Определено НЕ предстоят добри няколко години ..... :( !!!

3

Аз

преди 4 години

Че кой ще отиде на тая олимпиада дори и да не я отменят?

2

Яким Вълев Донев

преди 4 години

...... За 2020 година нещата са ясни , за съжаление :( ! Спортни събития - най - рано Септември - Октомври ! И то БЕЗ ПУБЛИКА задължително ! С публика - най рано след година и половина ! В това може да сте убедени ! Няма да се учудя Олимпийските игри в Токио да се проведат през 2021 ... Но без публика ! Което ще е отвратително... По добре да ги отложат за 2022... Същото важи и за Европейското по футбол ! Ужасната пандемия от "Испански грип" през 1918 е две години и половина! Правете си сметката!

1

Анонимен

преди 4 години

К'ва Олимпиада, бе? Най- великият атлет- Юсейн Болт се пенсионира. За к'во да гледам олимпиадата?