100

Анонимен

преди 4 години

Да ги лекуваме тук, че сме много богати...Ами, сметни сам - 4.5 милиарда от КТБ, после разни камери за по 100 000 и магистрали по десетина милки километъра, а сега и нови 4.5 милиарда, голяма част от които ще потънат неясно къде... За тия пари можехме да лекуваме целия Балкански полуостров, а не да обясняваме колко сме бедни, не мислиш ли?

99

Анонимен

преди 4 години

Разтърчаха се шапкаригладни орляци безбройплямпат кой където сваривсе се барат за герой

98

МараТОНКАТА

преди 4 години

Другарите вият на умряло по сайтовете,а Бойко спасява България:):):)Другарите вият безпомощно,а рейтинга на Бойко отиде до небесата:):):):)Другари STAY AT HOME!ВЯРВАЙ СИ ДРУГАРЮ, ТЕМПЕРАТУРА ИМАШ ЛИ ?

97

Анонимен

преди 4 години

болните вече са 220 ....ИЛИ 2200 *** НИЕ НЕ ПРАВИМ ТЕСТОВЕ

96

антиджендар

преди 4 години

До 107 РусофобИ ти като представител на сороскитегендари в наркозависимост

95

ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ?

преди 4 години

Някой зцнае ли каква заплата взима господин Мутафчийски като главен на Щаба ?Телевизионните водещи са ясни - те се разписват за минимум 15 хилки на месец.Хора, които ежедневно излизат навън, работят и получават хиляди левове заплати ми повтарят: "Останете си у дома"Те са добре. Заплатите им вървят. Какво да кажем ние, които сме с малки деца, а останахме без работа и затворени вкъщи още преди 12 дни ... ?Купената храна започва да свършва ... Парите също.Кво прайм после ?

94

Анонимен

преди 4 години

Генерале казвай какви са заразените, не имената а от къде и кога са дошли, защото май 70% са ново внос от последните дни.

93

Анонимен

преди 4 години

Заради американците почти цял свят страда в Италия всеки ден умират по 700 човека главният виновник за тоя вирус е Америка те го пуснаха в Китай и в Европа

92

Анонимен

преди 4 години

НЕ ВЯРВАМ ДА НИ СПАСЯТ ХОРА КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПУСНАТ КОМПЮТЪРА САМИ ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ.

91

Буфон

преди 4 години

Кой вярва, че са 2????

90

Русофоб

преди 4 години

В коментарите са се събрали най-големите конспиратори, деграданти, песимисти и *** в България. Отчайващо, надявам се повечето да са ***, че ако това е представителна извадка за населението ни то сме загубени наистина.

89

До 103

преди 4 години

Малки градове като Банско ли, което зарази цяла България или като село Васильовци? В София все още вирусът не се предава от човек на човек, а се внася отвън.

88

Jo

преди 4 години

Ми да продължават да се прибират от чужбина... Да ги лекуваме тук, че сме много богати... Интересчии...

87

Тонката

преди 4 години

Другарите вият на умряло по сайтовете,а Бойко спасява България:):):)Другарите вият безпомощно,а рейтинга на Бойко отиде до небесата:):):):)Другари STAY AT HOME!

86

Анонимен

преди 4 години

Според мен в България най-опасни са големите градове, като София понеже те са гъсто населени.Ако сте от малък град или среден по големина град то шансовете са по-малки за заразяване.

85

хсплескан

преди 4 години

вместо да пишете тонове глупости се замислете защо нямаме тестове,за да се тестват повече хора,защо не се коментират и създават реални икономически инструменти за подпомагане на малкия бизнес,който е най-застрашен в момента,как точно ще се определя кои фирми да се подпомогнат,защо за т.нар. големи фирми в страната ще има финансва помощ,колко компетентни са тези мениджъри, чийто бизнес не може да издържи поне 2-3 месеца и т.н.*** завистлив народ сме.Заслужаваме си съдбата.Не питаме правилно

84

Анонимен

преди 4 години

Цялата патъклама е за да спасим няколко червени пенсии.

83

АнонимеН

преди 4 години

СУТРИН ТИ ОБЯВЯВА ПО 1 ,2 СЛУЧАЯ А КЪСНО ВЕЧЕР ТИ НАБУТВА 10-20 ЗА ДА МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИ НАСЕЛЕНИЕТОСАМОТО ОБЯВЯВАНЕ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ПОКАЗВА , ЧЕ ИСКАТ ДА МАМЯТ НАСЕЛЕНИЕТО!

82

Анонимен

преди 4 години

Този защо не си спазва карантината?

81

Анонимен

преди 4 години

Очакваме вирус при който хората трябва да си мият и краката, за да не се заразят.Така ще се диша лесно в градския транспорт