129

Анонимен

преди 1 година

В Италия доколкото съм чил почти всеки настинал го броят за случак на корона вирус, който е с повече бройки, ще получи повече пари от ЕС.

128

Do Ано 143

преди 1 година

При 220 заразени от 4000 проби , процента е 5.5%. Пренесено пъм 7 млн население в Бългрия се получават 385 000 заразени ( затова трябва да си стоим по домовете зада не се увеличи тази бройка). От тях 20 % ще се разболеят, т.е. 77000. от последните взависимост от коефициента на смъртност, ако е италианския , той е 10 %, т.е. 7700 жертви, ако е китайския коефициент 3,4%, жертвите ще са около 2600.

127

пак отличници, браво

преди 1 година

Кой ще ни обърне внимание с 2 случая на ден, като Гернания, Италия Франция имат по стотици и хиляди на ден, България има от 20 до 50 пъти по малко заразени от богатите страни на ЕС. И парите от ЕС за възстановяване ще отида при тях, при БМВ, Мерцедес, БОШ, а не за бизнеса в България, ние ще получим потупване по рамо като отличници и ще си съсипем икономиката.

126

Ужас

преди 1 година

Ей Чък Норис,тебе маска ти не трябва.плешив *** не доклатен.поне като лъжете и кажете колко е опасно,сложи една маска или дамска превръзка,та да си по убедителен!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Установените болни са 220, колко е истинския брой никой не знае.

124

До 139

преди 1 година

В Африка пък са болни от СПИН, малария, ебола и още други незнайни за европейци болести. Аз ще си седя вкъщи на топло, ще си ям мезе и ще си остана изолиран,ама здрав. Кой му се ходи на Витоша заради снега прав му път.

123

ognyanz

преди 1 година

Бактън вече от Мутафчийски и цялата му дружинка. Сутрин на първи канал - Мутафчийски. На втори канал Мутафчийски. На трети канал - Мутафчийски.Стига толкова!Да му отделят един телевизионен канал и да приказва по него колкото иска. Аз искам по другите канали да видя нещо различно.А след него, пак по трите канала - по един гербаджия за да възхвалява правителството. Без опонент разбира се. Това телевизия ли е? Добре че беше телевизия СКАТ да покаже нещо различно.

122

Алокакси

преди 1 година

Казвам да емигрираме към Африка. Там по някаква причина не се разпространява като в Европа.

121

Фалшива новина?

преди 1 година

Не 100 хил, а 38 хил са новзаразените по света. Вероятно и до 10 хиляди ще стигнат, но все още не.

120

Анонимен

преди 1 година

Искам журналистите да попитат с какво е лекуван Гела в Софиямед, че за една седмица оздравя, а беше приет в тежко състояние. А хората на домашно лечение вече две седмици не оздравяват. Може би в София мед са открили някакво иновативно лечение, да споделят с нас и колегите си

119

Така

преди 1 година

За кризата през 2020 се говореше от 2 години...тоя вирус намирисва на оправдание за батака в който така или иначе отиваше целия свят...Управляващите богоизбрани печелят по всички фронтове,старците мрът като мухи,започва се лудо теглене на заеми,ограничават се елементарни права на хората,оправдават се всякакви кражби...Овцете заслужават само стригане и бой,щото са овце...

118

Анонимен

преди 1 година

През декември 2013 г. до януари 2014 г. имаше подобна епидемия и болниците бяха пълни с болни с почти същата симптоматика като "Ко-Вид 19" (температура, кашлица, сухота в гърлото, затруднено дишане и усещане за чуждо тяло в гърлото) , но ........ нямаше нито истерия, нито паника! Лечението беше като лечение за ОРЗ (остро респираторно заболяване). Навярно е имало случи и с летален изход, но ...... нямаше истерия, нямаше паника!

117

Анонимен

преди 1 година

Гледах клипове от преди година на този ден. Движение, хора, деца играят, улиците пълни с народ. Днес е Благовещение. Улиците празни и пусти. Какво се промени. Уплахата и страхът ли скри хората по домовете. Едва ли. Приличаме на роботи, който някой движи дистанционно.

116

venix

преди 1 година

Генерале, по план ли върви заразяването? Ама чий план?

115

Анонимен

преди 1 година

като гледам има тук хора които горят от желание да четат по 200 на ден заразени да има... що за мазохиьъм

114

Анонимен

преди 1 година

В 5 вечерта ще кажат че има още 12 и така.

113

Анонимен

преди 1 година

Тролчетата от мръсния нехигиеничен сайт на Н. Недялков са намерили ново гнездо което да ос*рат!

112

Анонимен

преди 1 година

220 заразени, кокко реални са болни в болница лекуващи се, колко са в домашна карантина .

111

Korean soup

преди 1 година

Част от тия болни не оздравяха ли вече? Или се състезаваме с някой - кой повече болни ще обяви.

110

Анонимен

преди 1 година

До СедефВЕЧЕ ЗНАЕМ; МЕРСИ ЗА ПРЕПОРЪКАТА