149

8

преди 1 година

Прави печатление упорството на генерала да се провеждамасово тестване . Защо ? Според него бързите тестове са неднадеждни . Струва ми се , че това е пртекст ,защитавайки властите .Защото ще лъсне цялата истина за броя на заразените ,за които здравната система не е подготвена .Значи той действа нев интерес на хората , а на властниците и в това е цялотодвуличие на щаба.Важни са не хората , а управляващите и в този смисъл се вреди на здравето на българите.Това е нехуманно,подлизурско поведение на

148

Анонимен

преди 1 година

Ако журналистите продължават с това поведение, скоро ще има допълнителна акредитация за отразяване на пресконференцията на щаба.

147

govoritel

преди 1 година

някой трябва да му каже на генерала, че ролята му е да управлява ситуацията, а не да прави всеки ден изявления, за тази цел още преди 40 години хората са измислили позицията на официален говорител- все пак трябва да могат да открият един такъв в целекупната държавна администрация

146

Анонимен

преди 1 година

Професорът-генерал е доста изнервен и започна злобно да отговаря на безмислени репортерски въпроси.Вмениха му ненужното задължение да дава информация сутрин и вечер,която всеки журналист може да прочете на сайта на кризисния щаб и да доведе до знанието на населението.

145

избирател

преди 1 година

Не знаех,че ще поискам да гледам турски сериал.Поисках!!!Алтернативата,на тоя ХИРУРГ,шеф на щаб,за бактериална епидемия!!!Странно!!!Е вероятно е,най послушния....

144

Анонимен

преди 1 година

До 164 Привет и на теб най млади от червените Как мина половин вековнияти рожден ден ) ама сте ни едни умнички бсп активистите Една Тиква ви прави на гъбено се,ме

143

Анонимен

преди 1 година

През 1990 година СДС имаше най-много привърженици сред най-младите под 25 години и сред хората на 40-55 години. Тези вторите сега са на по 70-85 години и оная с косата реши да ги наказва за стари грехове.

142

Анонимен

преди 1 година

Абе я дайте нещо за Путин последно се разхождаше с някакво жълтичко защитно облекло Американско ( то кой има вяра на дялано в русия )

141

До 159

преди 1 година

На последните няколко избори, сред хората над 65 години гласуващите за ГЕРБ бяха почти два пъти повече от гласуващите за 128 годишната партия БСП, а сред тези над 75 години с 15% повече. Та за кого казваш идва оная с косата?

140

Анонимен

преди 1 година

Оная с косата идва за електората на 100 годишнатаГоспод непрестанно гледа за *** и злобни поклонници на нечистивия и вдига своя пламтящ юмрук за да прочисти петната замърсяващи неговото най-велико творение.

139

Анонимен

преди 1 година

Голямата опасност сега е за младите. Пораженията, които нанася коронавирусът тепърва ще ги изпитат на гърба си.

138

Анонимен

преди 1 година

Оная с косата идва за електората на 100 годишната

137

Анонимен

преди 1 година

За последното денонощие има 2384 починали от коронавирусът. Ако не бяха взети мерки против разпространението на вируса, сега починалите щяха да са милиони за едно денонощие.

136

Иван

преди 1 година

Не ги наричайте тези хора "болни". Може да са носители на вируса, заразени... Но това не значи, че са непременно БОЛНИ!!!!!

135

Анонимен

преди 1 година

Всъщност, ако вирусът убива само хората с хронични увреждания, то изглежда естественият подбор се е сдобил с мощно оръжие. Кое е по-добре да се покажем като стабилно общество грижещо се за своите и да понесем огромно икономическо бреме и глад или да оставим болните 5% или 10% от нас да умрат и да излезем и по-здрави, по-силни и по-богати от кризата, пък макар и доказани егоисти и социопати?

134

Анонимен

преди 1 година

От кои държави са се завърнали тези двамата?

133

Съсипват икономиката

преди 1 година

За 3 починали възрастни човека (с операции, на по над 80г.) ще смажем икономиката. Това е лудост или по-вероятно гадна еврейска конспирация. Трябват им много бедни, безработни и готови да им работят без пари хора :(Статистиката: от както "върлува" коронавируса има 19 000 смъртни случаи. А само за един ден, ЕДИН ДЕН - има 30 000 души умрели от глад.

132

Анонимен

преди 1 година

Никой не може да ти даде здраве за свобода, може да получиш мизерно парче хляб за свободата, но здраве за свобода никой не може да ти даде. Вирусът е силно заразен, не го спорат тези мерки, може би повече от 50% са заразени или са го прекарали вече. Изкарва се по леко от обикновения грип, но е по заразен. Хем всички ще го прекарат, хем чорбаджиите ще фалират, и след това ще има глад и мизерия и ще се молим да им работим като животни за парчето хляб.

131

Анонимен

преди 1 година

43815 са новите случаи в света за последното денонощие, а не над 100000, както тук пише, че е казал оня от ВМА.

130

Финансист

преди 1 година

До АнонименДа бе, затова има 55% излекувани и 45% починали в Италия.