160

Анонимен

преди 4 години

Влез,бе!Просто влез в ПИК и виж,кои са другия щаб на психодесните - убиец на деца(4г. дете),друг съдия-престъпник отменил присъдата на един руснак,който е убил и разфасовал детенце и младата му майка,другия съдия,който не спази законите пусна убиеца-социопат Д.Полфрийдман на свобода и сега е по улиците на София и страната и други.Ето тези са опозицията на ГЕРБ.

159

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВлез,бе!Просто влез в ПИК и виж,кои са другия щаб на психодесните - убиец на деца(4г. дете),друг съдия-престъпник отменил присъдата на един руснак,който е убил и разфасовал детенце и младата му майка,другия съдия,който не спази законите пусна убиеца-социопат Д.Полфрийдман на свобода и сега е по улиците на София и страната и други.Виж сам,прочети и прецени!

158

бандата на гожи

преди 4 години

държим неудържимия вирОс ли е чирос ли е ни *** знайм кво е ама сме го фанали за вратлето. бат порко даже изкара шлиферо от мазето. епидемията е ужасна и трябват крути мерки. за два месеца сме засекли 200 болни. умряли са трима на по 90 години. скоро че доде апокалипсиса такъв дето не сте си го представяи. стойте у дома и чекайте още изявления. бащицата ще даде нова реч скоро. пригответе се да пляскате и се гответе да жертвате най ценното.

157

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоПогледни ,просто погледни,за да видиш,че щаба,който са отганизирали психодесните,които са опозиция на ГЕРБ, влизат престъпнициЖалко,че не може да се прекопира,нито заглавието,нито текста,за да ти ги пусна,а и линка не излиза правилно,заглавието е "Психодесните си направиха "щаб".Някой се уплаши от невероятния рейтинг на генерал Мутафчийски!"Там пишат какви престъпници участват в този щаб,дори оправдан убиец,влез и виж!

156

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименв ПИК ?...Ти шегуваш ли се?

155

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоПросото,прочети статията в ПИК,какви хора участват в комисията и прецени сам,дали герберите не са по-морално-отговорните!

154

Анонимен

преди 4 години

До 8А ти какво искаш,да не тества никой и хората да умират ли? Именно тестването е едно от главните необходими неща в такава криза,справят се отлично герберите,като се има предвид,че и са под натиск,справят се прекрасно!

153

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименНЕ се натискам да показвам каквото и да е "интелектуално ниво"!Пиша това,което мисля и което виждам.И НЕ,нищо ЛИЧНО свързано с качествата на генерала не съм и споменал,защото както отбелязах,не ме интересува.Става въпрос ЗА ПАНИКАТА,която той насажда 24/7 с изявите си!!!!!Качествата му като лекар,хирург и военен НИКОГА НЕ СЪМ ги коментирал!..ако не схващаш лесно написаното,първо попитай да ти се обясни "простичко,по ленински",па тогава нападай!

152

Анонимен

преди 4 години

ПроСоТо личи си,че искаш да покажеш някакво ниво.Но си и личи ,че не ти се получава.Типично за псевдоинтелектуалец..Прочети биографията на генерала преди да кажеш каквото и да по негов адрес.Професорът не е "канцеларски плъх".А истински лекар. После можеш и да видиш рейтинга му в сайта на Галъп.Или това те притеснява?

151

ГНЕВЕН

преди 4 години

Коремния хирург ген.Вирус като не иска тестове ,да не си прави.Дори да са ненадеждни ,все пак тестовете ще открият хиляди болни и ще имаме реална представа за болестта.Според погребалния генерал отрицателните тестове водят до заблуда.От 10 болни , 6 оставали отрицателни.Добре.Значи от 10 заразени само 6 ще разнасят зараза.Ама от останалите 4 положителни нито един не се е оказал здрав!И тези 4 човека се лекуват и не разнасят зараза ,генерал Вирусе!!!Каскет ,арестувай този Вирусс.

150

Анонимен

преди 4 години

Излекуваният Домусчиев е доказателство за възможността да се пребори болестта с навременно и адекватно лечение. Навременно и Адекватно. Гледам полевите болници и искам да спра да мисля. Разбрахме, че няма достатъчно лекарства, апарати за обдишване... И се питам: Имаме ли достатъчно средства, за да приложим хуманната евтаназия?

149

ПроСоТо

преди 4 години

...забравихте,че сте Човешки същества,имащи право на СВОЙ живот,щастие и радости....така ви ошашавиха,че светът за вас се затвори до.."КОРОНАТА"!!!!..НИЩО ДРУГО НЕ СЪЩЕСТВУВА ИЗВЪН "короната"!Не сте били толкова наплашени НИКОГА до сега.

148

ПроСоТо

преди 4 години

сега...Ще го напиша,па кой както иска да го възприеме..-Телевизия НЕ гледам от поне 10 години.-Новините ги научавам /от чисто любопитство/ от сайтове като тоя.-Ей тоя на снимката с лампазите не съм го чул нито веднъж,защото не ме интересува...Но разбирам,че ви облъчва 24/7 с АГРЕСИВНАТА "информация" за "короната".какво става?..-Доколкото разбирам той просто "ИЗБОЖДА ОЧИ" в напъна си да "Изпише вежди".Защото ПАНИКАТА,която грубо насажда у вас, е ПО-ВРЕДНА и от самия вирус!!!Забравихте

147

Курти Вълев

преди 4 години

Само до преди няколко седмици имаше някои, които неистово квичаха как българите напускали България. Тук не можело повече да се живее, корупция, лошо здравеопазване, лошо управление и т. н. Сега защо бързат да се завърнат? Защо не си останат в добре уредените държави, където животът е като в рая? Защо ли?

146

Нищо ново

преди 4 години

Наистина е неразбираемо защо Мутафчийски и дружинката му (тези същите, които стоят с кисели физиономии от двете му страни докато говори) са против бързите тестове. Дори да откриват само половината заразени, пак е по-добре, отколкото да се тества малка част с изследване, което изисква цяла седмица време.

145

Анонимен

преди 4 години

При тези 200 000 завърнали се гъЗтърбайтерчета бройката ще задмине 10 000.по интересното е защо не се казва от кои квартали на София са гъЗтарбатерите и народа който 30 години гладува студува да знае и да се пази. Да им изкарат снимки на табла от кои да се пазим а не да се ослушваме като гърмяни зайци и да се пазим дори от комшията.

144

8

преди 4 години

Прави печатление упорството на генерала да се провеждамасово тестване . Защо ? Според него бързите тестове са неднадеждни . Струва ми се , че това е пртекст ,защитавайки властите .Защото ще лъсне цялата истина за броя на заразените ,за които здравната система не е подготвена .Значи той действа нев интерес на хората , а на властниците и в това е цялотодвуличие на щаба.Важни са не хората , а управляващите и в този смисъл се вреди на здравето на българите.Това е нехуманно,подлизурско поведение на

143

Анонимен

преди 4 години

Ако журналистите продължават с това поведение, скоро ще има допълнителна акредитация за отразяване на пресконференцията на щаба.

142

govoritel

преди 4 години

някой трябва да му каже на генерала, че ролята му е да управлява ситуацията, а не да прави всеки ден изявления, за тази цел още преди 40 години хората са измислили позицията на официален говорител- все пак трябва да могат да открият един такъв в целекупната държавна администрация

141

Анонимен

преди 4 години

Професорът-генерал е доста изнервен и започна злобно да отговаря на безмислени репортерски въпроси.Вмениха му ненужното задължение да дава информация сутрин и вечер,която всеки журналист може да прочете на сайта на кризисния щаб и да доведе до знанието на населението.