30

Анонимен

преди 4 години

Много си ни е дабра дисциплината, оказа се. Българинът се е научил да оцелява през вековете. Никога не е можел да разчита на държавата си, и сега не го прави. Знае, че, ако се разболее,в болницата най-много да му помогнат да си отиде.

29

Анонимен

преди 4 години

Колко взима професорът за един преглед?

28

Радо

преди 4 години

Куца му е главата на този. Всеки народ, какъвто все по- малко сме трябва да има идентичност и да я съхранява а не конформизъм с армията напред по американски.

27

Пич

преди 4 години

Вярно е ,че ни липсва:Когато играе тенис професора в НСА си паркира мерцедеса до корта, а "простолюдието" на паркинга.Иначе респект като специалист!

26

Про Фесор

преди 4 години

Ей матерял недисциплиниран вие сте виновни, от вас плъзна вируса по света и вие сте виновни задето не ЗК не може да издържи 200 болни и да им вкара въздух. Недисциплинирани със недисциплинирани такива.

25

Факт

преди 4 години

Абсолютно вярно казано .. засега. Но разбира се всички айлаци от,,Ганкиното кафене" , които коментират тука са започнали да си чешат езиците и да критикарстват от рано. Не ви ли омръзна да пишете глупости и кретенизми бе хора???? Ай, прочетете по една книга поне, не е толкова страшно

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Само за последните 30 години ли говорим?*** в БАН да видиш как крепне и вече пристъпва към хабилитиране ТРЕТО поколение като тези, за които ти говориш.Повече от 70 години вече, в повечето сфери от нашия живот се прилага схемата "Силно мой човек", а също и купуването на служебно кариерно израстване чрез услуги, скъпи подаръци и направо с пари в брой. Ти не знаеш ли?Също и чрез прийомите на най-древния занаят. Но шуробаджанащината си оставанай-сигурния способ.

23

Не само дисциплината

преди 4 години

И много други неща у нас "куцат".Един пример за съпоставяне - Тръмп забрани спекулативните цени. У нас подходиха по друг начин.

22

До дедо Йоц

преди 4 години

То ..ако наистина си дедо -за тебе е 100% пандемия. За всички останали със близка до средната интелигентност е 100% пандемия също ЗАЩОТО първо Е МОРАЛЕН ЧОВЕШКИ ДЪЛГ да опазим по -слабите : възрастни и болни, и второ никой още не е сигурен за последиците и никой не е застрахован. За тези , кото са в категория ,,пази боже" / много сред коментиращите тука/.. трябва закона да се погрижи, ако те не могат да се осъзнаят това

21

Joro

преди 4 години

Е как да са малко бе ?Колко милиона сме ние-6,а колко милиона е Индия-милярд и 350милиона и колко са болните там-по малко от нас?220пъти са повече от нас ,а са с по малко заразени.......

20

Лекар

преди 4 години

Той е един от малкото лекари, за които съм чул, че искат пари от други лекари, за да ги оперират. Парите минаваха през Въжев.

19

Въпрос

преди 4 години

E това е нещо , което добре си го знаеме! Ама от друга страна като се заинатиме ...равни нямаме. А дали можем да се заинатим да бъдем дисциплинирани?

18

дедо Йов

преди 4 години

87000 заразени в Китай, при население от милиард и няколко милиона, 90% се възстановяват успешно, 300 000 по целия свят от над 7 милиарда души...... и това ми било пандемия!!! Всяка година от усложнения предизвикани от "обикновен" грип умират стотици хиляди хора!

17

Анонимен

преди 4 години

Народ с национално ястие Шкембе чорба с много люто и чесън не трябва да се страхува от подобни вируси!!!

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1330 години си градиха "репутация" със акъл на амеби станали и професори. Кажи ми един скъсан за висшe от последните 30 год. а пък масово неграмотни. Някои дори пишат вирОси. Е, как бе ?

15

Анонимен

преди 4 години

Колко са болните в крайна сметка включени на апарати?

14

изнервен

преди 4 години

До 11. Глу.пак, малко се поинформирай преди да пишеш. Нима в Китай или Италия имаха достатъчно легла и подготовка - направиха полеви болници.Това се подготвя в САЩ и други страни, това подготвяме и ние. Да си чул за подготовката на Арена Армеец?

13

Анонимен

преди 4 години

Е как" болните в България са около 200"!?...нали са 5-6 а другите са заразени И как при толкова болни се изчерпаха леглата и в Медицинска академия и в Пирогов?Ами ако има 2000болни ?

12

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв пр()ст народ.Който и да се появи,каквото и да сподели бива оплюван,подиграван и поставен под съмнение ! Без значение какво е казал,80% е плют и критикуван !Явно това нибе заложено в ДНК ! Затова и ще си бъдем винаги роби и аутсайдери ! Защото единен народ не може да бъде мачкан !

11

fact

преди 4 години

НЕМА ЗАРАЗЕНИ щото не парвите тестове..., опс, то и тестове - нема.НАПРАО ПИШЕТЕ 0 ЗАРАЗЕНИ И ДА СЕ ДИГА КАРАНТИНАТА.