45

doc

преди 4 години

Нека да бъде тогава умствено ограничен.

44

doc

преди 4 години

Колко много *** има. Той си мисли, че и други като него имат една клетка в мозъка.

43

pich

преди 4 години

Що не си сложи маската на тъпата кратуна, дано му запази клетката ...

42

doc

преди 4 години

Много лесно с минуси, кажи имена, например Зарков, Станищев, Нинова, Добрев и други доказани творци.

41

Перничанин

преди 4 години

новия кмет стаа за разлика от предишния каракунгеу, която беше мноо зуе и трее да и се търси отговорност за некадърната безотговорност довеа до изпразване на язоира ни

40

doc

преди 4 години

Нека да бъдем малко правдиви. В тази ситуация няма подобър от него. Италия, Испания дори Гемания закъсняха много с мерките. Да не говорим за Великобритания. Кажете кой би се спрвил подобре. Назовете имена.

39

Анонимен

преди 4 години

Боко Хуманата в действие.

38

мда

преди 4 години

*** го не свърта на едно място. Друго си беше да иде в Европата да се млящи я с Меркел, я с Юнкер. Тук освен да иде да се снима пак с Мустафата....

37

Анонимен

преди 4 години

Бойчето е ошишкавял. Сигурно пие антидепресанти. Знае много добре какво му е бъдещето. Ще си брои парите на ум в килията на бай Ставри.

36

Ментора бай Иван

преди 4 години

Тая гнус защо не се усети , че натрупа много грехове и е време да освободи поста!От всякъде му се канят и заканват !Я бре Борисов , прибирай си домочадието , зарови някой куфар с пари под магнолията и се омитай надалеч , ще те набарат по бели *** .....а и са много!

35

Анонимен

преди 4 години

Коко беше жалък вчера. Радев го подлуди и го направи хахо.

34

Анонимен

преди 4 години

Там където е минал Борисов, дори трева не расте. Прави гуляйчета и разходки. Номерът е да го датат по телевизора.

33

серена

преди 4 години

БРАВО БОЙКО,ДОКАЗА СА КАТО ГОЛЯМ БАСТ..Н!

32

серена

преди 4 години

Браво Бойко,доказа се като голям ***.Инспекция по време на чума.Ти наред ли си?Инспектира се нещо новопостроено,а такова втори месец няма за Перник!

31

кара.канчева

преди 4 години

Другарю бойчо , комунисте дибел !Чекаме те мутро да запълниш екрана на ТВ то ми и да се пениш срещу ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ !!!А той се оказва прав ,че е върнал закона на парламента а не на теб .Но твоите "симпатизанти" намаляха с последните излагации с часове по телевизията .

30

Абе...

преди 4 години

Боко лъже като дърт копанарКопал бил темели за по 40 лв на ден , за да купува хумана??Ми щерка му е 83 набор ( да е жива и здрава)..Тогава е бил пожарникар , пък и хумана имаше..През 90 е ипонаджия ,що му е да копае..( освен в..чехия. )..и детето му е било гоямоПатологичен.........неИстинджия!. Оплита се с всяка дума!! Дюшеш му дойде вируса..ще замете много дири..

29

Анонимен

преди 4 години

До Бивш депесарЗащо лъжеш, Октай не е казвал такова нещо. Лъжете, мажете, вадите от контекста разни части и си сглобявате изречения както на вас ви падне. Долна комунистическа шлака.

28

упс

преди 4 години

До Бивш депесарабе кой ви учи на тия глупости... Бивш депесар, ти си Сегашен предател.Радев + ДПС = N-та национална катастрофа.Добре, че никой не ти вярва.БСП никога повече няма да управлява, нагледахме им се и на кражбите, и на лъжите, и на политическата им импoтeнтнoст.Една партия имат да си оправят, и нея не могат да подредят, държавата тръгнали да управляват...

27

Бивш депесар

преди 4 години

Днес Осман Октай апелира към президента Румен Радев да се готви за временно кризисно служебно правителство тъй като Бойко Борисов не е човек, който може да управлява, а поведението му показва, че се намира в паника. Опитът сочи, че такива винаги търсят да излязат по най-краткия път-чрез бягство.Освен коронавируса, трябва да сме готови и за криза, причинена от срива на Борисов. От това следва "единственият вариант - да се направи временно кризисно служебно правителство, което да изведе страната от кризата и тогава да се отиде на предсрочни избори".

26

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези извънредни и строги мерки без облекчения за бизнеса и засегнатите от вируса.Виж останалите Държави и се учи ако не можеш си *** с добро.