76

Мед сестра

преди 4 години

Браво на тези хора.Те преодоляха и пребориха страшната Плака и Чума ,а сега помагат и на нас като раздават помощни средства на медицинският ни персонал за който уродливата мутра дори не си мърда пръста тази безподобна деградирала и противна ***. Браво на тези чудесни медици и хора това е достойно за уважение и възхищение постъпка .

75

Стар набор

преди 4 години

Бизнес идея за Марешки: Да подарява по една маска на всеки клиент за купено лекарство от аптечната верига.

74

Стар набор

преди 4 години

Да благодрим на Китайската общност в България. А да сте чули за българските бизнесмени и олигарси да са дарили нещо сега. Те повече обичат да правят параклиси (напр. Ц.Вутов, навремето Илия Павлов), а не да помогнат конкретно кагато народа има нужда.

73

От епруветка

преди 4 години

Това с пазара в Ухан където продавали прилепи за ядени ми изглежда много съмнително. Китайците от векове ядят всичко що съдържа протеин и как така точно в края на 2019г. се появи този вирус? Появи се точно когато американците усетиха пазарното надмощие на Китай.... и хоп вирус та да спрат търговската експанзия на Китай. Пазарът в Ухан може само да бъде мястото където вирусът е изръсен от някоя епруветка.

72

Дядо гюлен вазелина

преди 4 години

Искаме статии за ерджи дарителя от анадолската ферма за пуйки и за ислямските приносители на гадост и зараза

71

Saxon

преди 4 години

Нещем никакви дарове повече от Китай по добре да си живеем както си бяхме преди даряването...

70

Анонимен

преди 4 години

Маските ще ги вземе парламента начело с клоуна Марешки.

69

Анонимен

преди 4 години

До До KirilА в Италия дойде ДИРЕКТНО от Китай, дрисливо ***! Ухан има споразумение и над 300 000 работници от там директно отиват да работят във фабрики за текстил в северна Италия!

68

апел

преди 4 години

До Анонимен 76 Не се обръщай към мен ,ако си така добър Сега , знам че зад клавиатурата много хора си позволяват неща , които не биха си позволили в реалния живот . Какво да се прави. Хора всякакви Поне в реалния живот , като няма какво да каже човек си мълчи , а в нета обижда , псува , кълне . какво да се прави на някои хора толкова им е акъла и културата .

67

!!!!

преди 4 години

и през преводач да го пуснете , пак ще се разбере смисъла Пълно е с подобни статии и изследвания в нета , че произходът на испанския грип е - САЩ

66

ivailo

преди 4 години

Е нали другаря Борисов обясняваше, че нашите шивашки фирми ще произвеждат , та и свръхпроизвеждат маски и облекло... Чак за износ ще има :))

65

Анонимен

преди 4 години

До ахахахаТова не са клетви, нито пък обиди, но твоето е обида.

64

ами

преди 4 години

До Анонимен 74 Сега май четем различни източници . В моите пише - източник САЩ Можеш ли да ми посочиш източници , където да пише ,че произходът му е от Китай ?

63

Анонимен

преди 4 години

Китайците които живеят в България, да си сложат по една от тези маски и един чифт ръкавици и да си заминават за китай.

62

Анонимен

преди 4 години

До амаПървите случаи на така наречения испански грип са от китай. Всички зарази идват оттам. Вече и китай се пише с малка буква.

61

ама

преди 4 години

До Анонимен 68 Да не се окаже ,че този вирус е китайски , колкото " испанският грип " е с произход Испания . Ако не знаеш , първите случаи на така наречения" испанския грип" са в САЩ

60

Скарлет

преди 4 години

Маски няма никъде эа простолюдието!!! Скрихте ги а ни эалъгвате пандемия а няма най елементарния артикул эа ЭАЩИТА!!! Престанете с теэи подигравки и глупости!!! Не адекватни мерки !! Трилиони отпуснаха бюрократите от ЕС, къде са теэи пари!!!???

59

Българин

преди 4 години

Брагодарим

58

Анонимен

преди 4 години

До защоКато пукнеш ти или близките ти от китайския вирус, тогава ще разбереш какво правят.

57

защо

преди 4 години

До Анонимен 63 Защо , какво правят ? Ходят да обявяват войни , или окупират държави , или правят преврати , или имат 800 военни бази по света , или изнудват страните да наливат пари в икономиката на Китай , или налагат санкции , ако не им играеш по свирката