37

sid

преди 4 години

Ааа,започна се.Мнозина обикновени хора останаха без работа,сега и хранителните продукти се вдигат ,това хич не е спекула.И каква правят всички тези хора без работа,без пари пред опасността от зараза?Ами ще последват примера на Америка.Повечето ще се въоръжат и ще пазят последните си хранителни запаси.Аз друг сценарий не виждам.Пенсионерите ако не умрат от вируса ,ще бъдат пребити и ограбвани заради някаквито смешни пенсии.

36

Баровеца-СФ

преди 4 години

Горивото поевтиня и няма оправдание за високите цени на хран.стоки! Чиста спекула! Да се затварят спекулативни търговци , разклащащи спокойствието и застрашаващи населението чрез своите нехуманни действия в момент на пандемия!

35

Козлодуй

преди 4 години

Трошене на магазини и тотални безредици и бунтове ще оправят нещата.

34

777

преди 4 години

"Цените на хранителните стоки на едро с 3,26% нагоре" - сега с 3,26 а след 1 месец с 300% че и повече , държавата не може да нареди на 1 търговец на каква цена ще си продава стоката. Освен това ще се яви огромен дефицит заради затруднените и забавени доставки , ако 1 камион до сега от точка А до точка Б е пътувал за 1 час сега заради блокадите ще са му нужни поне 3-4 часа.

33

Анонимен

преди 4 години

Какво излезе който повярвал на ГЕРБ и не се запаси ще си плати скъпо за това!

32

Съвет

преди 4 години

До Анонимен 28 Като си се сетил за Костов , сети се и за Виденов да има равновесие.

31

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 34 ДА ТИ ОТГОВОРЯ В МОМЕНТА ВСИЧКИ КОИТО ИЗРЕЖДАШ СЕ ПРАВЯТ НА ДОКТОРИ, ВИРУСОЛОЗИ, УЧЕНИ НА БАН И Т.Н. НАЛИ ТРЕБВА ДА ГИ ВИЖДАМЕ ПОСТОЯННО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЩОТ МОЖЕ И ДА ГИ ЗАБРАВИМ ГЕРОИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

30

Анонимен

преди 4 години

Това е сега на този етап, а след време. Некой от големците да каже кой се бори със спекулата прокуратурата ли полицията ли правителството ли или никой.

29

анонимен

преди 4 години

СЕГА СПЕКУЛАТА СЕ РАЗВИХРИ. Е ВЯРНА Е ПРИКАЗКАТА ДЕН ГОДИНА ХРАНИ. СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОЗАБОГАТЕЯТ ОЩЕ. ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ В КВАРТАЛНОТО МАГАЗИНЧЕ ПРАЩИ ОТ СТОКА А И ОТ ХУБАВИ ЦЕНИ. БИЛО Е ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИ И КРИЗИ И СЕГА ЩЕ БЪДЕ. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПРЕ ОСВЕН СЪС ЗАКОН ЕДИННИ ЦЕНИ НАВСЯКЪДЕ.

28

Solar Power

преди 4 години

До Въй: Да, но какво ще правим с нещата които не можем да произведем :) Например лекарства ? Доста храни и т.н. .... Ако предлагаш да ядем само боб и царевица и да сложим по едно листо отпред звучи смешно :)

27

Анонимен

преди 4 години

Да припомня на спекулантите - кожодери : Ковчезите Нямат Джобове !!!!!

26

Анонимен

преди 4 години

Вдигайте цените мислете за себе си търговци да не умрете от глад. А замислят ли се колко народ са останали без работа и доходи. Колко народ ще започнат да гладуват а децата им ще реват за хляб. Тогава какво ще правите управници. Тогава ще лъсне голият за, дник на Шлангажията. Глада е по силен от вируса. Не искам и да си представям какъв хаос ще настане когато гладни хора излезнат по улиците. С Армията ли ще ги спрете. Както ние по бай Тошово време с танковете размазахме турчеещите се.

25

Анонимен

преди 4 години

А в кварталното ни магазинче цените са с 32% нагоре от 3-4 дни. Мародери, сър.

24

Анонимен

преди 4 години

Пазарна икономика... :)) Нали всички реваха за нея... Костов обясняваше как сме щяли да ядем все по-хубво и по-евтино и как конкуренцията щяля да помага да цъФтим...Нали нищо не бъркам набори? :)

23

ВЪЙ

преди 4 години

Да спират вноса, онли БГ продукция!!!!!! СЕГА!!!!

22

ПО БОЙКОВО

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ТОВА - МАРОДЕРСТВО И СПЕКУЛА.Бог да пази България

21

Анонимен

преди 4 години

Иначе много сме загрижени за възрастните хора.

20

препърс

преди 4 години

Краве сирене под 8 и50 няма,ако броите за краве сирене палмите за 3 ,5 лв ,цените са вдигнати на 40 процента от нещата които купувам ежедневно с повече от 20 процента

19

Анонимен

преди 4 години

А ,не,не ми се верва.Дори в кризисен период ,при Бойко винаги е дефлация!!

18

Анонимен

преди 4 години

а призоваваха не купувайте има за всички и цените няма да се вдигат!