120

popo

преди 4 години

При ингилизите се очаква обстановката да е няколко пъти по-лоша от Италия.

119

Анонимен

преди 4 години

Да са живи и здрави ингилизите. По време на блокади и смъртни заплахи от страна на правителство и армия те си правят конни надбягвания с 250 000 зрители. Поклон пред Свободна Британия.---Друга песен ще запеят след няколко седмици.

118

Край

преди 4 години

Чувството за хумор е хубаво нещо но изисквайте разума на всяко ограничение да се обяснява защото покрай оправданите мерки ни налагат и глупотевени които само могат да ни стъжнят живота.

117

До 112

преди 4 години

Е коя е повечето информация? Светни...

116

Анонимен

преди 4 години

До Реално погледнатоДа са живи и здрави ингилизите. По време на блокади и смъртни заплахи от страна на правителство и армия те си правят конни надбягвания с 250 000 зрители. Поклон пред Свободна Британия.

115

Край

преди 4 години

Е за такива коментари обичам да съм българин.

114

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега се започна. Какъв бил Мутафчийски. Като всички останали. Българите сме кораво племе. Свикнали сме да разчитаме на себе си. Държавата се движи по инерция. Мислите ли, че тези мерки щяха да бъдат взети, ако няма накъде да мърдат.Да си дадат толкова зор. Не вярвам.

113

Анонимен

преди 4 години

След като отмине това извънредно положение всички до един да си подадат оставките от Президента и парламента до последния чиновник. На България и трябват истински лидери а не измислени,които мислят как да си увеличат заплатите само за себе си и своите близки.

112

Анонимен

преди 4 години

Много рядко се случва да попаднеш на качествено меме тези дни. Има няколко добри попадения сред изброените, но останалото е копи пейст и елементарни измишльотини.

111

Анонимен

преди 4 години

Слушайте какво ви казват официалните власти,те мислят за България и как да спрат заразата! Те имат и повече информация от нас,обикновените хора.Не слушайте тъ па ци те по форумите!

110

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее точно изядох две филии с домашна лютеница и по един резан два санта салам камчия отгоре и жената вика-Ти за къде са стегна бе, доктора с пагоните каза никъде да не ходиш, да не ритнеш камбаната баш по Великден...Пък аз и викам-Ами той Папата едно време тогаз умря ***-2 април беше, тъкмо на личен ден да не *** забравите, да идвате да ми благодарите...Пък тя вика-Айде върви са разкарай малко ама си обърши устата от лютеницата барем...Ами то са видя туй лято, ами нова година къде ша карате бе?

109

Donald Duck

преди 4 години

Освен, че лекар не е лице, което прекарва времето си по правителствени телевизии да чете предварително нагласени данни, генерал не се става с указ! Генерал се става на фронта, след като спечелиш война, а в мирно време единствено и само за изключителни заслуги към нацията и държавата в екстремна криза! Този фалшив герой може единствено да носи титла "*** на конци"!

108

непревилегирован

преди 4 години

Венцислав Мутафчийски най-мрачния мъж в страната. Има претенции да е пълководец. Повече прилича на Наполеон при бягството му от Русия.

107

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАБойко Борисов ще е най-малкия проблем, който ще ви вълнува след месец... Жалки т'ъпчовци...

106

Ханс

преди 4 години

Абе то и Стоянчо Тонев го галиха по *** и му обещаваха звездите, ама вижте как свърши. Със сигурност Венцито ще обере пешкира...

105

Реално погледнато

преди 4 години

Добре че човека е експерт иразбира какво прави, Ако беше като другите гербери да сме и с двата ктрака!

104

Анонимен

преди 4 години

Никакък не ми е тоя, телевизия не гледам как се произвеждат генерали на какъв принцип туй не мога да разбера, тука има повече генерали отколкото в цялото НАТО и Северна Корея. На кой са нужни тия феодални старчета, дайте пари на БАН за наука да разработят ваксина и да печелим като продавме ваксини.

103

Анонимен

преди 4 години

До 94Не е задължително, честно казано.

102

Анонимен

преди 4 години

До 98Има малък проблем обаче ... Научният и културен прогрес в света не се води от "здрави кооилетЪ". Представи си свят, в който има само спортисти и борци (да се ... 90те в България) ... За 100 години, ще са се върнали по пещерите.

101

Анонимен

преди 4 години

P